Това преди май го нямаше. От колко часа започва и нали датите бяха 25,26,27 юни.Scorpion написа:Каб. 299
1-ви курс Право (2008 - 2009)
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Колеги от днес за изпита по римско ще кажа само Пиперков - шапка му свалям!!!
Мн съм доволна, мен ме изпита за 3-4 минути, погледна ми развитите въпроси-бяха доста подробни и не ме пита по тях, зададе ми 1 допълнителен от облигационно - обща част, отговорих му, писа ми 6 и ми пожела приятна ваканция
.
Мн съм доволна, мен ме изпита за 3-4 минути, погледна ми развитите въпроси-бяха доста подробни и не ме пита по тях, зададе ми 1 допълнителен от облигационно - обща част, отговорих му, писа ми 6 и ми пожела приятна ваканция
Don't think about the problem, think about the decision...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Нямам представа за час, а датите ги знам от този форум.babangida написа:Това преди май го нямаше. От колко часа започва и нали датите бяха 25,26,27 юни.Scorpion написа:Каб. 299
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- chaosmaster
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://www.psysurfeur.com/psygif/psygif126.gif
- Обратна връзка:
Тебе те изпитва 4 мин, Дидка я изпитва поне 15. Пиперков е много приятен за изпитване - само да ви кажа, че въобще не го засяга какви въпроси са ти се паднали. Обяснявам:
Теглиш два въпроса, пишеш по тях и чакаш докато ти дойде ред - аз чаках от 9 до 12 без нещо,Гоше,за което благодаря искрено!
Когато седнеш, той ти преглежда въпросите и АДСКИ РЯДКО може да те пита нещо по тях...почти невъзможно е - главно ти задава първия въпрос, който му дойде на ум - може да имаш да пишеш за наем на вещ и Принципат, той ще те пита за морски заем примерно. Само да не ви плаша, ако сте си написали добре въпросите - тройката ви е вързана. За повече обаче трябва да покажете някакви повърхностни познания по целия конспект. Аз имах жалкия късмет да ми зададе въпрос по Принципата и пак за наем, само че на трудов резултат, което го бях чел! И изкарах четворка, защото пак не знаех нищо. Но не се шашкайте, върви добре самото изпитване, но чакането е убийствено. Дано съм помогнал...
Теглиш два въпроса, пишеш по тях и чакаш докато ти дойде ред - аз чаках от 9 до 12 без нещо,Гоше,за което благодаря искрено!
Когато седнеш, той ти преглежда въпросите и АДСКИ РЯДКО може да те пита нещо по тях...почти невъзможно е - главно ти задава първия въпрос, който му дойде на ум - може да имаш да пишеш за наем на вещ и Принципат, той ще те пита за морски заем примерно. Само да не ви плаша, ако сте си написали добре въпросите - тройката ви е вързана. За повече обаче трябва да покажете някакви повърхностни познания по целия конспект. Аз имах жалкия късмет да ми зададе въпрос по Принципата и пак за наем, само че на трудов резултат, което го бях чел! И изкарах четворка, защото пак не знаех нищо. Но не се шашкайте, върви добре самото изпитване, но чакането е убийствено. Дано съм помогнал...
keep it deep... http://www.atys-music.blogspot.com
Ми като си бях развила добре въпросите е като му отговорих та въпроса дето ми зададе за кво да ме изпитва повече...Изпитва те повече, когато иска да ти пише повече и да измъкне някакви знания...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Да, точно така. Това е хубавото при него, няма да ти зададе някакъв скапан въпрос, който да не знаеш и да те скъса на него, а ще направи всичко възможно, за да изцеди целия ти потенциал. Наистина трябва съвсем нищо да не си учил по римско, за да те скъсат.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Forever Thrash
- В началото бе словото
- Курс: първи
На последната лекция по УКУ е бил казал, че изпитът започва от 8 сутринта за всички дати. Аз не съм бил, но това го знам от хора, които са ходили. Ако може някой да потвърди или отрече, но мисля, че информацията е достатъчно актуална. Не би трябвало да има разминавания.
- joruuu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право, 7група
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Пиперков е невероятен. Не знам с кой друг преподавател по време на изпит ще си говоря по този начин-свободно, без притеснение, с лекота. Даже общи философски възгледи разисквахме по едно време. Абе човек с главно Ч 
Студени са сградите,
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
но нашият град,
така е...joruuu написа:Абе човек с главно Ч
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Към кое философско направление принадлежите? Сериозно, какво обсъждахте, че ми стана интересно?joruuu написа: Даже общи философски възгледи разисквахме по едно време.
Nqkoi neshto da znae za ikonomikata?
- Scorpion
- Легендарен флуудър
И юрист с главно Юjoruuu написа:Абе човек с главно Ч
-
francesco totti
- Пишете, о, братя
Да, ще има изпит по икономика.Garbage написа:Nqkoi neshto da znae za ikonomikata?
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Целз
- joruuu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право, 7група
- Курс: трети
- Обратна връзка:
От философски направления не разбирам. Ставаше въпрос за Преработването във вещното право. Там имаше 2 направления. Обсъждахме, че е несправедливо да се дискутира материалният аспект на вещта, при условие, че тя е била парче дърво, а един творец я превърнал в прекрасна, статуя. И да се дискутира изобщо, чия е вещта в последствие като всъщност творецът и е вдъхнал живот... Ама Пиперков каза..."и аз така си мисля, но правото мисли по друг начин, следователно и аз като юрист мисля като правото"Scorpion написа:Към кое философско направление принадлежите? Сериозно, какво обсъждахте, че ми стана интересно?joruuu написа: Даже общи философски възгледи разисквахме по едно време.
Последно промяна от joruuu на 24 Юни 2009, 13:44, променено общо 1 път.
Студени са сградите,
но нашият град,
но нашият град,
- Сенки и прах
- В началото бе словото
- Курс: първи
francesco totti написа:Да, ще има изпит по икономика.Garbage написа:Nqkoi neshto da znae za ikonomikata?
Не думай!
Аз не съм се явявал на тестовете по икономика,но всички ли тук са доволни от резултатите които са получили от тях?Разбрах че давали точки за крайното оценяване.За мен това е без значение вече.Но ако някой който е ходил на тестовете си спомня от въпросите -нека ги казва във форума.Така с общи знания ще можем да ги решим.
Честно казано останах с впечатление че тези тестове са били нещо доста трудно-затова предлагам да обединим усилия и да решим каквото можем от тях във форума.Не се знае дали няма да се падне някой от същите въпроси и на изпита.
Weakness is a sin punishable by death.