Подготовка за изпита по Английски език
Re: Подготовка за изпита по Английски език
Ами миналата година поне предварителният в Търново не беше особено труден. Не виждам като единия е на 13ти, а другия на 14ти какво ви пречи да се явите и на двата принципно. И миналата година беше така, че даже някои мои съученици след това пътуваха пак на обратно към Търново за 3ти изпит. А иначе не знам как ще е тази година, но миналата взимаха оценките от матурата вместо изпит във ВТУ.
Изпита там е коварно лесен... а във връзка с това, че изпитите са два дни един след друг- не е невъзможно, но ще бъде доста неудобно и изморително. 
- night_eyes
- В началото бе словото
- Специалност: Икономика с английски език
- Курс: четвърти
Здравейте. И аз ще кандидатствам с английски език тази година. Записах се на кандидатстуденския курс към кадедрата по западни езици. Имам един въпрос към другите записали се:курсът се провежда в 3-ти блок, нали?
Подготовка за изпита по Английски '09
До всички, които възнамеряват да се явяват на гореспоменатия изпит през тази година - споделете как точно се подготвяте, използвани учебници, помагала и т.н. Ходите ли на уроци, сами ли се подготвяте? Решихте ли вече 5-те книжки на СУ (SUATEFL) Как се справяте с тях и такива ми ти работи...
Нека в тази тема обсъждаме предстоящия изпит и очакванията ни за него.

- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Абе то 18 страници само с това са изписани, пак ли 
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- NikTa
- Да живей словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Охх...това нещо май си е истинско явление. Някакъв "Синдром на новодошлия форумец".
Добре бе, хора, толкова ли ви мързи да изчетете какво е писано преди вас?
Вярно, че са много страниците (вече), ама и за тая работа си има чалъм - нарича се търсачка. Намира се на няма и 15 сантиметра нагоре от прозорчето, в което пишете, и е означена с лупичка.
Кликвате, пишете нещо, давате ентър и готово.
Пфф...
Добре бе, хора, толкова ли ви мързи да изчетете какво е писано преди вас?
Вярно, че са много страниците (вече), ама и за тая работа си има чалъм - нарича се търсачка. Намира се на няма и 15 сантиметра нагоре от прозорчето, в което пишете, и е означена с лупичка.
Кликвате, пишете нещо, давате ентър и готово.
Пфф...
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
-
steamer
- Драскач
- Специалност: Стопанско управление с английски език
- Курс: трети
Тест с 2 грешки, ma'precious personal record.
Humanism is death disguised as life.
И аз така и съм супер щастлива, ама нещо ми се струва,че няма да продължа в същия духsteamer написа:Тест с 2 грешки, ma'precious personal record.
Е, Loli, не говори така...
Правила съм тестове без грешка, както и такива с по 10 (и нагоре), така че всичко е относително, понякога е въпрос и на късмет. 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- arthaz
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Хм аз пък съм обратното- резултатите ми не варират чак толква много- правя по 4-5 грешки. Ако се представя и така на изпита ще съм

Elämää täytyy rakastaa ^^
искам да попитам какво представлява този изпит по английски? дали е както в унсс например - държиш го допълнително след ЕПИ-то (реалния изпит) за специалностите там които го изискват или тук можеш да си го държиш като реален изпит за вход към вуза 
и имам още един въпрос - този изпит горе долу на какво ниво е например CPE,CAE?
Държи се като "реален" изпит, с него можеш да влезеш. По-труден е от този в унсс и от този за тойфел, мисля че е някъде не нивото на CAE.
InNy дано на изпита се справим ли се добре, след това даже няма и да си спомняме колко грешки сме правели
InNy дано на изпита се справим ли се добре, след това даже няма и да си спомняме колко грешки сме правели
Аз съм студент 2 курс. Въпросът ми е мога ли да участвам в тазгодишната КСК и при евентуално взет изпит да уча и двете специалности едновременно.Уповавам се на правилника за кандидатстване в СУ:
''Чл.14. (1) Студенти от Софийския университет “Св. Кл. Охридски” могат да кандидатстват по реда на този Правилник като запазват студентските си права. ''
Ще бъда много благодарен ако някой ми обърне внимание и ми обясни по подробно ситуацията.
''Чл.14. (1) Студенти от Софийския университет “Св. Кл. Охридски” могат да кандидатстват по реда на този Правилник като запазват студентските си права. ''
Ще бъда много благодарен ако някой ми обърне внимание и ми обясни по подробно ситуацията.
амии изпитът в унсс е на ниво между CAE и CPELoli написа:Държи се като "реален" изпит, с него можеш да влезеш. По-труден е от този в унсс и от този за тойфел, мисля че е някъде не нивото на CAE.
някъде мога ли да намеря предишни изпити по английски, давани в СУ?