КСК 2008 - САМО история
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Grunge_Down
- Драскач
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: КСК 2008 - САМО история
е, 5.75 в СУ си е е сбъдната мечта, ама в ЮЗУ... малко ми куца. Ще обмисля сериозно дали да ходя на редовна сесия.
Don't think you are, know you are!
Да, в ЮЗУ-то имаш шанс да обмисляш дали да се явиш на редовната сесия, ама в Софийския те задължават да си платиш и за редовния.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Невероятно прав си, добре, че се отказах да ходя... като ти праснат някакъв цитат, който да познаеш, че е на някакъв си монах Исая и ми ставаше лошоbabangida написа:Аз направо съм в еуфория. Дано не ми повлияе, че в неделя съм в Търново. А там казват, че техният тест е възможно най-гадният вариант за изпит по история.
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Обикновено излизат най-малко 10 дни след изпита
12-13 дни си е нормалното време за обявяване на оценките 
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Пффф... аз имах 2 на предварителния и го разбрах точно преди т.нар втора бална вечер
Не е болка за умиране
Не е болка за умиране
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Някой може ли да ми каже пропуснатата дума в следния цитат на Димитър Ризов, пълномощен министър в Рим, 1912г. Това е от справочника на Търновския университет.
"Ако Портата в най-скоро време не въведе коренни .................. в Македония и не назначи управител християнин, нашето правителство ще бъде принудено да обяви война на Турция, иначе ще избухне революция в България."
"Ако Портата в най-скоро време не въведе коренни .................. в Македония и не назначи управител християнин, нашето правителство ще бъде принудено да обяви война на Турция, иначе ще избухне революция в България."
- sharovski
- От дъжд на вятър
Брат, "реформи" трябва да еbabangida написа:Някой може ли да ми каже пропуснатата дума в следния цитат на Димитър Ризов, пълномощен министър в Рим, 1912г. Това е от справочника на Търновския университет.
бал 24 - срам несрам - толкоз
И аз така си мислех, ама викам дали не може да е "промени". И затова не съм сигурен.
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
"Реформи" ще да е, защото в повечето документи от този тип употребената дума е "реформи" 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Е, дано да е така. Благодаря много. Аз сега съм заседнал да уча за изпита в Търново и затова питам.
- explorer
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Успех в неделя 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Мерси, и на теб. Ти какво реши. Нали ще се явяваш.
- explorer
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Колебаех се, уж постигам добри резултати на този тест, но се отказах в крайна сметка. Ще държа докрай на кандидатстване само в СУ
Редовна сесия, но в краен случай...
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- elektra_
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ами и аз съм доста притеснена,като се има впредвид че вече сам била на 6 кандидатстудентски изпита(2 в СУ,2 в ЮЗУ и 2 в УНСС) миналата година и 3 семестриални тази година.Но притеснението е нещо неизбежно.Аз също не се чувствам достатъчно подготвена,макар че много ми се иска висока оценка,за да не се явявам на редовен,защото тогава ще имам 6 семестриани за които да уча+литературата в СУ.
Право, 1-ви поток, 4-та група
- elektra_
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Мен също много ще ме яд от страна заради положените усилия,от друга заради хвърлените пари за уроци както миналата,така и тази година.
Но нека не го мислим това.Ще стане!Както на един от най-трудните семестриани изпити си бях казала-"Когато не очакваш нищо друго освен най-доброро много често го получаваш".Тогава го получих,и този път пак ще е така.Ще се справим!!!
Между другото вие до къде сте с темите и за колко дни учите една тема?Също колко са ви дълги темите-моите са около 12-14 печатни страници и много се притеснявам че времето е по-малко,а материала не е скъсен кой знае колко.
Но нека не го мислим това.Ще стане!Както на един от най-трудните семестриани изпити си бях казала-"Когато не очакваш нищо друго освен най-доброро много често го получаваш".Тогава го получих,и този път пак ще е така.Ще се справим!!!
Между другото вие до къде сте с темите и за колко дни учите една тема?Също колко са ви дълги темите-моите са около 12-14 печатни страници и много се притеснявам че времето е по-малко,а материала не е скъсен кой знае колко.
Право, 1-ви поток, 4-та група