КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Това са предварителни и редовни изпити от миналата година, НО не само по география. Има я и нея, но не са само тестове по географияeleos написа:Някой да знае дали някъде из нета има някакви тестове по География? Ако някой знае, моля дайте линк
http://www.izpit.dir.bg/_wm/files/login ... 08&dflid=3
Паролата е 1234
Друг начин за търсене е да напишеш "Тестове по география" в google.com още първото е един документ на pdf.
Мисля, че има няколко теста и в pomagalo.com (влизаш в него, регистрация и в рубрика География има подрубрики с Тестове
Успех в търсенето!
Иначе има много ръководства и издания с тестове, но за съжаление не чак такъв избор и в нета
МЪДРЕЦИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ ТРИ ИЗТОЧНИКА ИМАТ ВЛИЯНИЕ НАД ЧОВЕКА - ДУША, РАЗУМ И ТЯЛО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ДУШАТА ПОРАЖДА ПРИЯТЕЛСТОТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА УМА ПОРАЖДА УВАЖЕНИЕТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ТЯЛОТО ПОРАЖДА ЖЕЛАНИЕТО. СЪЕДИНЕНИЕТО НА ТРИТЕ ВЕЛИЧИЯ - РАЖДА ЛЮБОВТА.
Така ако се надявате,че тестовете ще са лесни като миналата година просто се лъжите(говоря за УНСС,Винса и Академията в Свищов)този път ще са доста по-трудни поради причината,че миналата година беше нещо като изпитание.А за СУ прочетох тук че се готвите по Пенин,аз се готвих по Дончев и Каракашев(един зелен учебник)и мога да кажа,че не е толкова зле колкото го изкарват.

Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аз уча по зеления на Каракашев и сега ще си взимам и на Пенин 
МЪДРЕЦИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ ТРИ ИЗТОЧНИКА ИМАТ ВЛИЯНИЕ НАД ЧОВЕКА - ДУША, РАЗУМ И ТЯЛО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ДУШАТА ПОРАЖДА ПРИЯТЕЛСТОТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА УМА ПОРАЖДА УВАЖЕНИЕТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ТЯЛОТО ПОРАЖДА ЖЕЛАНИЕТО. СЪЕДИНЕНИЕТО НА ТРИТЕ ВЕЛИЧИЯ - РАЖДА ЛЮБОВТА.
Така аз учех по него и за УНСС и СУ и ми свърщи перфектна работа.При положение,че на редовния в СУ не съм писал всичко по темата и имах 5-ца,мога да кажа,че учебника на Дончев и Каракашев е предостатъчен.Важното е да си седнете на дупетата и да учитеeleos написа:Митака, ако не се лъжа учебника на Дончев не е ли за ВТУ ?! Защото на мен ми каза, т.е препоръчаха да се готвя по него за ВТУ. А за СУ ми казаха че на Пенин е най-подходящия..
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
- she-wolfff