Среща на правистите !!!!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
аз съм съгласен и да е на ПОПА и да е на ПЪБА, просто не го знам къде е, но с моя другар по чашка ще се уговорим как да ме заведе до там. Аз за часа мисля че ако е по-късно съвсем по-късно ще стане. Както се казва колкото по-късно, толкова по-късно(или нещо подобно). Но и това няма да е проблем. Въпроса е че държа този път, от към женската част, присъствието да е значително повече, така че Правистки събирайте се. Ех и тия Пловдивчанки от МО ако можеха да дойдат
Бирчед земи го уреди ба

В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Уф аз за тая среща съм много навит, ама тука хиляди препядствия и дано накрая не се окаже че няма да идвам. Проблема е че нещо не мога си наредя транспорта навръщане и ще се наложи да пътувам още сряда преди срещата, към Бургас или да стоя цяла нощ в София и да си фана сутрешния влак, което не ми е предпочитан вариант. Още го обмислям 
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аз също бих желал да присъствам на тази среща,но съм от провинцията и няма да успея.Затова мога да ви пожелая приятно и ползотворно запознаване или опознаване.И не прекаляваите с алкохола(преди и ние от провинцията да сме дошли) 
Пустиня е сърце без идеал:
едничкий верен страж на любовта -
а тя, и само тя, е на човека
призванието висше на света."
---------------Право , 4 група--------
едничкий верен страж на любовта -
а тя, и само тя, е на човека
призванието висше на света."
---------------Право , 4 група--------
- Derek
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Честно казано е доста трудно за колегите, които не са от София, да могат по всяко време да дойдат на среща. Например, за да дойда трябва да знам поне 2 дни преди това.
Извинявам се за отклонението, но на изпита се падна тема за творчеството на писател родом от с.Жеравна, който в много от разказите си засяга живота в селския космос. И именно той реши съдбата на много столичанчета.
Извинявам се за отклонението, но на изпита се падна тема за творчеството на писател родом от с.Жеравна, който в много от разказите си засяга живота в селския космос. И именно той реши съдбата на много столичанчета.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.
тва пък кво общо има?
Който не може сега-ще дойде наесен...тва не е последната среща...
пък и по това време (тоест август) е повече опт ясно,че хората от провинцията няма да могат да дойдат...така че се очаква и предполага,че на срещата ще има предимно столичани
Както казах...наесен-всички сме в кюпа и няма измъкване
Който не може сега-ще дойде наесен...тва не е последната среща...
пък и по това време (тоест август) е повече опт ясно,че хората от провинцията няма да могат да дойдат...така че се очаква и предполага,че на срещата ще има предимно столичани
Както казах...наесен-всички сме в кюпа и няма измъкване