17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
reni.misskiss
В началото бе словото

Мнение от reni.misskiss »

По лесни теми не знам дали можеха да ни се паднат. Но и миналата година не бяха много трудни като се замисля. Абе до човек.
"Истинското щастие не е нищо друго освен добро здраве и лоша памет"
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Е 100% има и хора,дето ше кажат,че темата за Македонските движения е най-най-най- яката и уникална тема ама аз я мразя

До човек си е.
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

к'фо му е лесното на Йовков?

аре Крум- добре. за Църковнонационалните борби съм съгласен, че е буламач, ама..все пак.
Аватар
W140
От дъжд на вятър
Специалност: Етнология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от W140 »

аз в моя увод съм упоменал заздравените граници през управлението на аспарух и тервел, временната криза, походите на копроним и нейното преодоляване от кардам и терелиг - половин страница
всичко това е упомена в моя учебник по история, от който уча - оня зеления на су ...
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

явор написа:
feichka написа:
Мила написа:..... му и късметлийски набор са това 88 и това си е!
И аз това си мислех. :lol: Не че не уча, това което исках, ама все пак. :lol:
Бе Крум и Йовков... нямам думи просто! :shock: :roll:
Eeeeeeeeeбббббааааасссииииии и газарията!!!

Крум :D :D :D

.... и Йовков :D :D :D

Очаквам мин. - бал 29,90 :P
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

Приятели, имайте предвид, че в СУ обичат да намаляват оценките без никаква очевидна причина с по единица, единица и половина... ей така, колкото да си държат баловете на място. Всичко е до късмет, дали ще се паднеш при човек или при урод. Миналата година голямата сеч беше, ако пишеш подробно за прабългари и славяни. Сега, естествено, няма такъв момент, но... току-виж заклали някого, понеже видиш ли, бил написал по-дълъг увод... и т.н. Но това не значи, че всеки, който е написал дълъг увод, ще бъде колнат- всичко си зависи. Две неща са сигурни: баловете пак ще останат същите и ще има много заклани.

(В рецензията на мой приятел преди 3 години в СУ нямаше никакви обяснения защо перфектна тема е намалена с единица и кусур. Просто ей така.)

Естествено, темата беше ужасна, щеше ми се да се падне нещо от нова история, но явно СУ в опитите си да привлече студенти се превръща в УНСС (както там се пада само високо възраждане и нова история, така в последните 3 години тук се падат възраждане-средновековие...).

Пак повтарям- всеки с късмета си. :wink:
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

ей така, стига сте човъркали в лайната
аз искам да направя деца на dimage и hypnossa, ма не ми стиска ги поканя на среща
4 бири и оркестър да свири
ще знаем кво става в началото на август
peace n love
medicate, medicate
melestorm
Пишете, о, братя

Мнение от melestorm »

нямазначение написа:Приятели, имайте предвид, че в СУ обичат да намаляват оценките без никаква очевидна причина с по единица, единица и половина... ей така, колкото да си държат баловете на място. Всичко е до късмет, дали ще се паднеш при човек или при урод. Миналата година голямата сеч беше, ако пишеш подробно за прабългари и славяни. Сега, естествено, няма такъв момент, но... току-виж заклали някого, понеже видиш ли, бил написал по-дълъг увод... и т.н. Но това не значи, че всеки, който е написал дълъг увод, ще бъде колнат- всичко си зависи. Две неща са сигурни: баловете пак ще останат същите и ще има много заклани.

(В рецензията на мой приятел преди 3 години в СУ нямаше никакви обяснения защо перфектна тема е намалена с единица и кусур. Просто ей така.)

Естествено, темата беше ужасна, щеше ми се да се падне нещо от нова история, но явно СУ в опитите си да привлече студенти се превръща в УНСС (както там се пада само високо възраждане и нова история, така в последните 3 години тук се падат възраждане-средновековие...).

Пак повтарям- всеки с късмета си. :wink:
Натворил си един куп глупости.
Миналата година писах доста за славяни и прабългари и имам много добър резултат.Критериите за проверяване са едни и същи за всички.Няма някаква секретна зависимост, глобална конспирация и КГБ-йски номера - темата се тегли в присъствието на много журналисти от произволен колега.За собствените си неуспехи критикувай най-вече себе си.
п.п.Темата е невероятно добра.Тази година 88 сте късметлии.
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Не, всяка година 88 са късметлии. 8)
Изображение Изображение
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

Признавам, че не съм се изяснил- моя грешка. Имах предвид, че много хора бяха заклани, задето са писали подробно- но и много хора не бяха.

Това, разбира се, е гениален трик от страна на СУ. Защо ли? Защото типажи като melestorm ще се чувстват значими, задето са попаднали на проверяващ-пич и са получили добра оценка и ще могат да говорят своите лайна, ще могат да се чувстват много умни и като бонус- ще могат да хейтват на спокойствие. Пък и у нас "разделяй и владей" е идеалната тактика- разделяш на случаен принцип хората и ги оставяш да се изядат.

Да, говорейки с немалко хора и на базата на моя личен опит, простиращ се до проверяване на темата мога да кажа, че да, 100% имаше сеч. "Темата е небалансирана"- ето това ми беше написано и оценката- намалена с една единица. Да, темите се проверяват от различни хора, които са безсмъртни и не могат да бъдат докоснати, дори да напишат вътре "мързеше ме да чета, копеле, за това ти турих цафар".

А това, че темите не се знаели преди самия изпит- :lol: :lol: :lol: . О, свещена простота. Вярвай си, хитрецо. Не че не съм бил в прекалено елитна компания за частни уроци и не, че те тогава не ми казаха кои автори ще се паднат. Но това също е конспирация... :roll:
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Всичко е разработка на военните, сеш се?
0060. 28 - Marilyn Manson - The Beautiful People
and i dont want ya,
and i dont need ya
medicate, medicate
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Пич, тва е ясно, ама въпроса е какво иска военните, по дяволите? :lol:
Изображение Изображение
Аватар
Aqua ~
В началото бе словото

Мнение от Aqua ~ »

Трябваше да се падне по - трудна тема , мн по-трудна
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Аре стига
ИзображениеИзображениеИзображение
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

Aqua ~ написа:Трябваше да се падне по - трудна тема , мн по-трудна
If only I could turn back timeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol:

Бе, споко бе хора - кво го мислите - квото сте писали, написано е - и да го мъдрите, и да не - все толкова ще имате :) Изживейте си няколкото дни готино и се надявайте да има справедливост - но все пак, както казват умните преподаватели - успех, но не на всички, а на тези, които са учили и знаят :P
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”