17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
- reni.misskiss
- В началото бе словото
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Eeeeeeeeeбббббааааасссииииии и газарията!!!явор написа:Бе Крум и Йовков... нямам думи просто!feichka написа:И аз това си мислех.Мила написа:..... му и късметлийски набор са това 88 и това си е!Не че не уча, това което исках, ама все пак.
![]()
Крум
.... и Йовков
Очаквам мин. - бал 29,90
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Приятели, имайте предвид, че в СУ обичат да намаляват оценките без никаква очевидна причина с по единица, единица и половина... ей така, колкото да си държат баловете на място. Всичко е до късмет, дали ще се паднеш при човек или при урод. Миналата година голямата сеч беше, ако пишеш подробно за прабългари и славяни. Сега, естествено, няма такъв момент, но... току-виж заклали някого, понеже видиш ли, бил написал по-дълъг увод... и т.н. Но това не значи, че всеки, който е написал дълъг увод, ще бъде колнат- всичко си зависи. Две неща са сигурни: баловете пак ще останат същите и ще има много заклани.
(В рецензията на мой приятел преди 3 години в СУ нямаше никакви обяснения защо перфектна тема е намалена с единица и кусур. Просто ей така.)
Естествено, темата беше ужасна, щеше ми се да се падне нещо от нова история, но явно СУ в опитите си да привлече студенти се превръща в УНСС (както там се пада само високо възраждане и нова история, така в последните 3 години тук се падат възраждане-средновековие...).
Пак повтарям- всеки с късмета си.
(В рецензията на мой приятел преди 3 години в СУ нямаше никакви обяснения защо перфектна тема е намалена с единица и кусур. Просто ей така.)
Естествено, темата беше ужасна, щеше ми се да се падне нещо от нова история, но явно СУ в опитите си да привлече студенти се превръща в УНСС (както там се пада само високо възраждане и нова история, така в последните 3 години тук се падат възраждане-средновековие...).
Натворил си един куп глупости.нямазначение написа:Приятели, имайте предвид, че в СУ обичат да намаляват оценките без никаква очевидна причина с по единица, единица и половина... ей така, колкото да си държат баловете на място. Всичко е до късмет, дали ще се паднеш при човек или при урод. Миналата година голямата сеч беше, ако пишеш подробно за прабългари и славяни. Сега, естествено, няма такъв момент, но... току-виж заклали някого, понеже видиш ли, бил написал по-дълъг увод... и т.н. Но това не значи, че всеки, който е написал дълъг увод, ще бъде колнат- всичко си зависи. Две неща са сигурни: баловете пак ще останат същите и ще има много заклани.
Миналата година писах доста за славяни и прабългари и имам много добър резултат.Критериите за проверяване са едни и същи за всички.Няма някаква секретна зависимост, глобална конспирация и КГБ-йски номера - темата се тегли в присъствието на много журналисти от произволен колега.За собствените си неуспехи критикувай най-вече себе си.
п.п.Темата е невероятно добра.Тази година 88 сте късметлии.
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Признавам, че не съм се изяснил- моя грешка. Имах предвид, че много хора бяха заклани, задето са писали подробно- но и много хора не бяха.
Това, разбира се, е гениален трик от страна на СУ. Защо ли? Защото типажи като melestorm ще се чувстват значими, задето са попаднали на проверяващ-пич и са получили добра оценка и ще могат да говорят своите лайна, ще могат да се чувстват много умни и като бонус- ще могат да хейтват на спокойствие. Пък и у нас "разделяй и владей" е идеалната тактика- разделяш на случаен принцип хората и ги оставяш да се изядат.
Да, говорейки с немалко хора и на базата на моя личен опит, простиращ се до проверяване на темата мога да кажа, че да, 100% имаше сеч. "Темата е небалансирана"- ето това ми беше написано и оценката- намалена с една единица. Да, темите се проверяват от различни хора, които са безсмъртни и не могат да бъдат докоснати, дори да напишат вътре "мързеше ме да чета, копеле, за това ти турих цафар".
А това, че темите не се знаели преди самия изпит-
. О, свещена простота. Вярвай си, хитрецо. Не че не съм бил в прекалено елитна компания за частни уроци и не, че те тогава не ми казаха кои автори ще се паднат. Но това също е конспирация... 
Това, разбира се, е гениален трик от страна на СУ. Защо ли? Защото типажи като melestorm ще се чувстват значими, задето са попаднали на проверяващ-пич и са получили добра оценка и ще могат да говорят своите лайна, ще могат да се чувстват много умни и като бонус- ще могат да хейтват на спокойствие. Пък и у нас "разделяй и владей" е идеалната тактика- разделяш на случаен принцип хората и ги оставяш да се изядат.
Да, говорейки с немалко хора и на базата на моя личен опит, простиращ се до проверяване на темата мога да кажа, че да, 100% имаше сеч. "Темата е небалансирана"- ето това ми беше написано и оценката- намалена с една единица. Да, темите се проверяват от различни хора, които са безсмъртни и не могат да бъдат докоснати, дори да напишат вътре "мързеше ме да чета, копеле, за това ти турих цафар".
А това, че темите не се знаели преди самия изпит-
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
If only I could turn back timeeeeeeeeeeeeeeeeeeeAqua ~ написа:Трябваше да се падне по - трудна тема , мн по-трудна
Бе, споко бе хора - кво го мислите - квото сте писали, написано е - и да го мъдрите, и да не - все толкова ще имате
Love, life, meaning ...
OVER