Изпитът по математика-12 юли-отзиви

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

А сега да дойде hipnosssa и да ми каже, че момичетата влизали по-трудно от момчетата в СУ... :lol: :lol: :lol:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

dali sa mi 1 to4ka na 10)
Аватар
Pezo
От дъжд на вятър

Мнение от Pezo »

uktc написа:А сега да дойде hipnosssa и да ми каже, че момичетата влизали по-трудно от момчетата в СУ... :lol: :lol: :lol:
Дръжки... Ако беше общо класирането, сигурно... ай да не казвам.
:twisted:
qwertyu
В началото бе словото

Мнение от qwertyu »

Мисля че статистиката сама говори...
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

HAKERA написа:Добре, аз съм решил сичко с изключение на една техническа грешка още на 3-та задача - начина за решение е верен, но по средата на задачата съм объркал 1 знак в дескриминантата и ==> отговорите са грешни дето съм ги получил. Ама сичко останало съм го описал така че и мама да ме разбере... Кажете ми тогава защо имам 5.50?!?!?!
Виж ми новия подпис!
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Pezo написа:Ако беше общо класирането, сигурно... ай да не казвам.
Ще кажа вместо теб:
Във ФМИ щяхме да се съберем една камара кочове! :lol: :lol: :lol:
Аватар
HAKERA
В началото бе словото

Мнение от HAKERA »

За къф ме имаш?! Естествено че не съм писал, че очевидно b=0... Доказах че -1<=a+c<=1 и намерих максималната стойност на ac=1/4
След това казах, че b^2 >= 0 за всяко b и проверих за минималното - b=0 дали са изпълнени неравенствата и така я реших с анализ... На 9 на предварителния не са зимали точки за такъв тип решение, пък тука ли?
Последно промяна от HAKERA на 19 Юли 2007, 14:29, променено общо 1 път.
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Methu, твоите аватари са номер 1!
Хакер, на 9та от предварителния са взимали яко, поне на мен :).
Написах: "... И т.н. всяко дете взима все по 9 бонбона..." без да го доказвам. Резултат- при очаквано над 4.80 имам 4.50 :) За глупости много обичат да режат.
Не казвам, че си писал глупости. Щом си се обосновал на 10та, значи не знам... Нещо не си обяснил както трябва по някоя друга задача явно... Ходи си виж работата!
Аватар
Pezo
От дъжд на вятър

Мнение от Pezo »

uktc написа:
Ще кажа вместо теб:
Те мозъците в СУ не си играят да съставят задачи, ама мислат как бъдещите асоциални кочове ФМИ-сти да имат достъп и до женско. За което тряа сме благодарни де.
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Pezo написа:
uktc написа:
Ще кажа вместо теб:
Те мозъците в СУ не си играят да съставят задачи, ама мислат как бъдещите асоциални кочове ФМИ-сти да имат достъп и до женско. За което тряа сме благодарни де.
Хахаха, само така! Добро име градиш на ФМИ-стите пред обществото! :lol: :lol: :lol:
Аватар
QNa
В началото бе словото

Мнение от QNa »

HAKERA написа:За къф ме имаш?! Естествено че не съм писал, че очевидно b=0... Доказах че -1<=a+c<=1 и намерих максималната стойност на ac=1/4
След това казах, че b^2 >= 0 за всяко b и проверих за минималното - b=0 дали са изпълнени неравенствата и така я реших с анализ... На 9 на предварителния не са зимали точки за такъв тип решение, пък тука ли?
моето решение е същото.. да не казвам абсолютно същото, но не са ми взимали точки..
и сама да съм в автобуса пак ще се бутам...
qwertyu
В началото бе словото

Мнение от qwertyu »

Искам да попитам м/у 21-ви и 26-ти август имаме ли някакви ангажименти по записване и т.н. щото тогава съм на лагер и няма да мога да ходя до София
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Нямаме
Аватар
LFirestorm
В началото бе словото

Мнение от LFirestorm »

uktc написа:Methu, твоите аватари са номер 1!
Хакер, на 9та от предварителния са взимали яко, поне на мен :).
Написах: "... И т.н. всяко дете взима все по 9 бонбона..." без да го доказвам. Резултат- при очаквано над 4.80 имам 4.50 :) За глупости много обичат да режат.
Не казвам, че си писал глупости. Щом си се обосновал на 10та, значи не знам... Нещо не си обяснил както трябва по някоя друга задача явно... Ходи си виж работата!
Мен поне мисля, че доста добре са ме отценили - в смисъл и на предварителния и сега ...

ПС: Значи математиката е точна наука, но понякога и там има субективизми - ако направите нещо тъпо, напишете някаква глупост или намерите/докажете нещо по много идиотски начин или с нещо друго подразните проверяващите - веднага ви намират нещо което не сте го доказали добре(или дори по-тъпо - не сте се изразили добре) и могат да решат да не ви го признаят... Следващия ще направи същото и така...

Има го и другия момент - има проверяващи, които биха поощрили кандидат за интересно(хитро) решение и да си "затворят" очите за някоя неточност ...

Но всичко това според мен е в рамките на 10-20 стотни ... Примерно ако имаш 4, а си очаквал 5 или нагоре - преценката ти куца ...

ПС2: Това е мое лично мнение. Аз лично ако съм проверяващ примерно много бих се издразнил ако някой ми пише малоумно подробни доказателства. Или пък пише изречения се едно изпита е по литература. Така, че важно е да знаеш как да подходиш и ти човешки към проверяващия, за да ти отвърне със същото...
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

LFirestorm@gmail.com написа:ПС: Значи математиката е точна наука, но понякога и там има субективизми - ако направите нещо тъпо, напишете някаква глупост или намерите/докажете нещо по много идиотски начин или с нещо друго подразните проверяващите - веднага ви намират нещо което не сте го доказали добре(или дори по-тъпо - не сте се изразили добре) и могат да решат да не ви го признаят... Следващия ще направи същото и така...
По-скоро грешиш. Да не мислиш, че има някакво значение колко оригинално ти е решението. Важното е да е вярно.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”