Студентски град

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

В днешно време,като мъжете не са джентълмени и кавалери,все някой трябва да се вживее понякога в тая роля :D /това беше намек :wink: /

Сега някой ходил ли е към Ст гр,сигурно е доста пусто.. Работи ли нещо изобщо?
Изображение
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Е, па тя Миленката е вечна.
Но се усеща пустинката, определено...
medicate, medicate
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

ra4e^f написа:В днешно време,като мъжете не са джентълмени и кавалери,все някой трябва да се вживее понякога в тая роля :D /това беше намек :wink: /
В днешно време се е оказало, че жените предпочитат някои други субекти пред джентълмените...
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Crescent
От дъжд на вятър

Мнение от Crescent »

Вероятно вече е отговорено, но не мога да го намеря. Интересува ме при подаването на документи за общижите, трябва ли да се представи удостоверение за доход или се кандидатства само с оценка? И другият ми въпрос - чух, че за да сте с някого заедно се подавала молба при самото записване. Вярно ли е?
Благодаря предварително :)
Erelwind
В началото бе словото

Мнение от Erelwind »

Под аватара ти пише "в началото бе словото", а след малко забелязвам така написаната дума "общижитие"
Аватар
Crescent
От дъжд на вятър

Мнение от Crescent »

На клавиатурата са един до друг клавишите, а и титлата под аватара не си я слагам аз, нито имам някакви претенции относно грамотността си... Който може да помогне, да го стори :)

П.П - само за протокола - пише даже "общижите", но за да се радват хората ще го оставя така...
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Мне, ти сам си декларираш дохода, естествено всички декларират някакви минимални доходи :lol: И да, по принцип е хубаво да сте заедно, макар че в молбите си има едно поле дето се пишат данните на този, с когото искаш да си, така че и да не сте заедно при подаване, попълваш това поле и не би трябвало да има проблеми.

Мене ако питате - минете през общежитията, апък ако не ви хареса догодина ще си търсите квартира. Заслужава си, нещо различно е :wink:
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

А има ли квоти за кандидатстващи за общежитие по успех и по доход :?:
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
Аватар
o_O
В началото бе словото
Специалност: Археология
Курс: трети

Мнение от o_O »

Аз не разбрах... Когато отивам да си потвърдя участието във второ класиране (или ако съм приет на 1во желание), трябва да попълня и молба за общежитие така ли? Тия молби от къде се вземат? Някой, който знае ако може да ми обясни...
* 5.45 ми се получава оценката за общежитие. Ще ми стигне ли за ИФ?
Аватар
MerS
В началото бе словото
Специалност: философия
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от MerS »

az do kolkoto znam po4ti vsi4ki koito iskat vlizat na ob6tejitie za6toto SU imat 25 bloka mai i ima mnogo mesta , taka 44e se nadqvam uspehyt da ne e 4ak tolkova vajen ... :)
a ina4e za studentski grad - estestveno 4e iskam da sym tam...ta nali za tova u4ih xaxa prez vsi4ki meseci na zubrene tva mi be6e stimulyt :) studenstki e raqt na zemqta :wink: hora, zavedeniq, jivot bez spirane...tam v 2 prez no6tta ne moje6 da se razmine6 po ulicite ....ne mi pre4i mizeriqta, ne mi pre4i 6umyt... abe studentski si e studentski :D
THE FUTURE IS UNWRITTEN, THE PEN IS IN OUR HANDS.....
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

Всъщност е едно много спряло място, но ще те оставя сам да се убедиш
efegee
Аватар
lord_catharsis
В началото бе словото

...

Мнение от lord_catharsis »

MerS написа:az do kolkoto znam po4ti vsi4ki koito iskat vlizat na ob6tejitie za6toto SU imat 25 bloka mai i ima mnogo mesta , taka 44e se nadqvam uspehyt da ne e 4ak tolkova vajen ... :)
a ina4e za studentski grad - estestveno 4e iskam da sym tam...ta nali za tova u4ih xaxa prez vsi4ki meseci na zubrene tva mi be6e stimulyt :) studenstki e raqt na zemqta :wink: hora, zavedeniq, jivot bez spirane...tam v 2 prez no6tta ne moje6 da se razmine6 po ulicite ....ne mi pre4i mizeriqta, ne mi pre4i 6umyt... abe studentski si e studentski :D
Ха бас даржа,че още първия семестър ще ти омръзне.А относно думата "рай" тва е последното нещо кото даже никога не ми е идвало на ум :lol: !!!Бях около месец там покрай изпитите и вече ми е омразнало...
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

Според мен в Студентски е страшно готино, въпреки, че само няколко пъти съм напивал там и то не в блоковете , а в кръчмите :oops:
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

zlostar написа:Мне, ти сам си декларираш дохода, естествено всички декларират някакви минимални доходи :lol: И да, по принцип е хубаво да сте заедно, макар че в молбите си има едно поле дето се пишат данните на този, с когото искаш да си, така че и да не сте заедно при подаване, попълваш това поле и не би трябвало да има проблеми.

Мене ако питате - минете през общежитията, апък ако не ви хареса догодина ще си търсите квартира. Заслужава си, нещо различно е :wink:
Хм, не мисля, че юридически така стоят нещата , а това, че сам декларираш доходите на семейството си не означава, че е възможно да пишеш каквото пожелаеш, тъй както и социалните и здравните осигуровки може да бъдат проверено в електронната система на съответните министерства.
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

явор написа:
ra4e^f написа:В днешно време,като мъжете не са джентълмени и кавалери,все някой трябва да се вживее понякога в тая роля :D /това беше намек :wink: /
В днешно време се е оказало, че жените предпочитат някои други субекти пред джентълмените...
Затова мюсюлманите 8) препоръчват по три пъти бой на ден
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”