Сега някой ходил ли е към Ст гр,сигурно е доста пусто.. Работи ли нещо изобщо?
Студентски град
Модератор: Boromir
- явор
- Летописец Виртуоз
В днешно време се е оказало, че жените предпочитат някои други субекти пред джентълмените...ra4e^f написа:В днешно време,като мъжете не са джентълмени и кавалери,все някой трябва да се вживее понякога в тая роля/това беше намек
/
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Crescent
- От дъжд на вятър
Вероятно вече е отговорено, но не мога да го намеря. Интересува ме при подаването на документи за общижите, трябва ли да се представи удостоверение за доход или се кандидатства само с оценка? И другият ми въпрос - чух, че за да сте с някого заедно се подавала молба при самото записване. Вярно ли е?
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Мне, ти сам си декларираш дохода, естествено всички декларират някакви минимални доходи
И да, по принцип е хубаво да сте заедно, макар че в молбите си има едно поле дето се пишат данните на този, с когото искаш да си, така че и да не сте заедно при подаване, попълваш това поле и не би трябвало да има проблеми.
Мене ако питате - минете през общежитията, апък ако не ви хареса догодина ще си търсите квартира. Заслужава си, нещо различно е
Мене ако питате - минете през общежитията, апък ако не ви хареса догодина ще си търсите квартира. Заслужава си, нещо различно е
- MerS
- В началото бе словото
- Специалност: философия
- Курс: втори
- Обратна връзка:
az do kolkoto znam po4ti vsi4ki koito iskat vlizat na ob6tejitie za6toto SU imat 25 bloka mai i ima mnogo mesta , taka 44e se nadqvam uspehyt da ne e 4ak tolkova vajen ... 
a ina4e za studentski grad - estestveno 4e iskam da sym tam...ta nali za tova u4ih xaxa prez vsi4ki meseci na zubrene tva mi be6e stimulyt
studenstki e raqt na zemqta
hora, zavedeniq, jivot bez spirane...tam v 2 prez no6tta ne moje6 da se razmine6 po ulicite ....ne mi pre4i mizeriqta, ne mi pre4i 6umyt... abe studentski si e studentski 
a ina4e za studentski grad - estestveno 4e iskam da sym tam...ta nali za tova u4ih xaxa prez vsi4ki meseci na zubrene tva mi be6e stimulyt
THE FUTURE IS UNWRITTEN, THE PEN IS IN OUR HANDS.....
- lord_catharsis
- В началото бе словото
...
Ха бас даржа,че още първия семестър ще ти омръзне.А относно думата "рай" тва е последното нещо кото даже никога не ми е идвало на умMerS написа:az do kolkoto znam po4ti vsi4ki koito iskat vlizat na ob6tejitie za6toto SU imat 25 bloka mai i ima mnogo mesta , taka 44e se nadqvam uspehyt da ne e 4ak tolkova vajen ...
a ina4e za studentski grad - estestveno 4e iskam da sym tam...ta nali za tova u4ih xaxa prez vsi4ki meseci na zubrene tva mi be6e stimulytstudenstki e raqt na zemqta
hora, zavedeniq, jivot bez spirane...tam v 2 prez no6tta ne moje6 da se razmine6 po ulicite ....ne mi pre4i mizeriqta, ne mi pre4i 6umyt... abe studentski si e studentski
Според мен в Студентски е страшно готино, въпреки, че само няколко пъти съм напивал там и то не в блоковете , а в кръчмите 
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
Хм, не мисля, че юридически така стоят нещата , а това, че сам декларираш доходите на семейството си не означава, че е възможно да пишеш каквото пожелаеш, тъй както и социалните и здравните осигуровки може да бъдат проверено в електронната система на съответните министерства.zlostar написа:Мне, ти сам си декларираш дохода, естествено всички декларират някакви минимални доходиИ да, по принцип е хубаво да сте заедно, макар че в молбите си има едно поле дето се пишат данните на този, с когото искаш да си, така че и да не сте заедно при подаване, попълваш това поле и не би трябвало да има проблеми.
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
Затова мюсюлманитеявор написа:В днешно време се е оказало, че жените предпочитат някои други субекти пред джентълмените...ra4e^f написа:В днешно време,като мъжете не са джентълмени и кавалери,все някой трябва да се вживее понякога в тая роля/това беше намек
/