Академия на МВР
Re: Академия на МВР
прав си братле.....
а да ви питам ,скоро правих пробен 5-часов изпит по история,падна ми се анти-османска съпротива "една от любимите ми теми" и написах около 40 страници с умерено едър шривт ,но въпреки това учителката ми по история ме направи за пет стотинки.вие как се справяте.
а да ви питам ,скоро правих пробен 5-часов изпит по история,падна ми се анти-османска съпротива "една от любимите ми теми" и написах около 40 страници с умерено едър шривт ,но въпреки това учителката ми по история ме направи за пет стотинки.вие как се справяте.
Последно промяна от forum на 25 Фев 2008, 13:44, променено общо 1 път.
"Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
-
_Dimata_
- От дъжд на вятър
- Специалност: Политология ВТУ
- Курс: първи
пффф какво направи ти бреforum написа: написах около 40 страници с умерено едър шривт ,но въпреки това учителката ми по история ме направи за пет стотинки.вие как се справяте.
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
ами ,доколкото знам от моята учителка по история на изпита ти дават 5 листа белови и 2 листа чернови , след това всеки си взима допълнително, все пак всичко е комплексно и зависи много от шривта и полетата.
"Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
- Plamen Georgiev
- В началото бе словото
forum написа:прав си братле.....
Е-е-е братле, 50 страници Уоу.. ! Ама нали знаеш, че не е важно количеството, а качеството. Та ако напишеш и 10 листа само ако е точно по темата, без отклонения и си вмъкнал всичко, ще си имаш добра оценка
ейй това
така е ,ама гадовете "проверяващите" гледат и обема , миналата година в софийски са им казали ,че под 10 страници "5 листа" изобщо няма да проверяват.
а за пробния изпит ,реално погледнато написаните от мен страници ,написани с нормален шривт няма да са повече от 10 -15.
а за пробния изпит ,реално погледнато написаните от мен страници ,написани с нормален шривт няма да са повече от 10 -15.
- the empress
- В началото бе словото
forum написа: написах около 40 страници с умерено едър шривт
-
steamer
- Драскач
- Специалност: Стопанско управление с английски език
- Курс: трети
Хммм,познавам настоящ студент в СУ,чието влизане напълно оборва това твърдение.така е ,ама гадовете "проверяващите" гледат и обема , миналата година в софийски са им казали ,че под 10 страници "5 листа" изобщо няма да проверяват.
Humanism is death disguised as life.
- sharovski
- От дъжд на вятър
Аз преди около месец правих проверовъчен по история на същата тема,ама за 4 часа и страниците излязоха почти 10 с нормален шриФт,но третата точка от плана (там 2ро Търновско,Чипровско,Карпошово въстание) отгоре отгоре само и много се осрах с 2 думи.Ама това че е 10 страници не значи,че съм за 2 ха
А че не са проверявали работи по малки от 10 страници,де да знам вече.....някой ако сериозно си го мисли...ади моля ти се вече престани да баламосвш хората...кво ти казал комшията не ме интересува.Аи със здраве!
бал 24 - срам несрам - толкоз
Не защитавам момчето, но аз например ходих при един по история 2 часа и той ми каза същото, че преди бил в проверяваща комисия и той ми каза това за 10-те страници, въпреки че щом във форума има момчета влезели с по-малки теми съм склонен да вярвам на тях.sharovski написа:Аз преди около месец правих проверовъчен по история на същата тема,ама за 4 часа и страниците излязоха почти 10 с нормален шриФт,но третата точка от плана (там 2ро Търновско,Чипровско,Карпошово въстание) отгоре отгоре само и много се осрах с 2 думи.Ама това че е 10 страници не значи,че съм за 2 хаА че не са проверявали работи по малки от 10 страници,де да знам вече.....някой ако сериозно си го мисли...ади моля ти се вече престани да баламосвш хората...кво ти казал комшията не ме интересува.Аи със здраве!
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
Hora...izvinqvam se na vsi4ki!!!!!!!!!!Az sum zabludenata
.....6ot ve4e tolkova izpiti proverqvam,pi6a,razglejdam....i se poburkvam....nqma predvaritelni izpiti,tezi,koito sa si suvpadnali sus SU sa redovnite...naistina mn se izvinqvam za pogre6nata informaciq 
- sharovski
- От дъжд на вятър
Като за 1во мнение не беше злеLoShOtIIkA-F написа:Hora...izvinqvam se na vsi4ki!!!!!!!!!!Az sum zabludenata![]()
.....6ot ve4e tolkova izpiti proverqvam,pi6a,razglejdam....i se poburkvam....nqma predvaritelni izpiti,tezi,koito sa si suvpadnali sus SU sa redovnite...naistina mn se izvinqvam za pogre6nata informaciq
бал 24 - срам несрам - толкоз
zzzzzzzzzzzzzz
Последно промяна от ivannn на 01 Апр 2008, 15:23, променено общо 1 път.
-
_Dimata_
- От дъжд на вятър
- Специалност: Политология ВТУ
- Курс: първи
колега аз отсега ти казвам, че нямам никакво намерение разни пенсионери с консервативни възгледи да ме командорят
аа какво ще стане с мен ако тоя началник курс или там какъвто се явява ме изкара извън нерви с тия ''екстри'' които спомена за кошчето и возенето и го смачкам от бой
би ли ме светнал какво ме чака 
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Лелеее...постът на ivannn ме уби 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
stresirana sum za cql jivot
taz statiq me ubi xqqx....i vse pak sum se zaputila kum tazi akademiq i tova e
kakvo da se pravq...naumq li si ne6to,stava