Относно НБУ....

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
SweeT^Puppy
В началото бе словото

Мнение от SweeT^Puppy »

Моят skype е iri_vt
Може да си направим конферентен чат :D
Аватар
mebbeth
Живее, за да пише
Специалност: Сърбохърватистика
Обратна връзка:

Мнение от mebbeth »

А бе уж СУ не признавал НБУ, че го и ненавиждали,
а пък гледай как се вихри тая тема и то къде, във
форума на СУ. Бравос на всички нови студенти в НБУ и
да вземете да направите един форум на туй заведение,
айде стига ползвахте наготово. То така и баба знае...
М/у другото по организация таима какво да се учи от
туй учебно заведение, а и някой беше питал как ще
искаш пари от тях, ами че и те си имат стипендии бе,
за по-талантливи и ученолюбиви.
Аватар
Красимир!
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Красимир! »

Заехех се с форума аз... до няколко дни ще го има на платен домейн и прочие :)
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Са остава и уеб-админите на НБУ да го признаят.
Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

Заехех се с форума аз... до няколко дни ще го има на платен домейн и прочие
:cheers: Като стане, свиркай. Даже поискай съдействие от хората в НБУ - и финансово, и друго. Вярвам, че няма да ти откажат. :) Иначе със сигурност имаш подкрепа от всички студенти там. :)
Изображение
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

Красимир! написа:Заехех се с форума аз... до няколко дни ще го има на платен домейн и прочие :)
красе красе :) поздрави че си там твой приятел и съгражданин съм. Само да вметна малко за инициативатата ти. Не можеш да правиш официален форум на институция или каквотот и да е без неговото съгласие. А и не мисля, че е подходящо да се прави. Те имат достатучно добра огранизация за да нямат нужда от това и доколкото знам в последствие като влезнете си има вътрешни форуми които се ползват от системите които те ползват. Отделно, че идеята ти може да не се хареса на НБУ, та ако все пак ще пускаш направи го НЕофициален за да си нямаш проблеми
Аватар
Красимир!
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Красимир! »

Да бе, мн ясно, че няма да е официален... Като за начало ще е просто форум, където ще може да се опознаем и да си пишем, да се видим кой сме и да обсъждаме... и ако се разрастне може и да го признаят, но главно целта ми е да пишем там... че само пишем по форумите на другите университети :)
Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

Човек, браво за инициативата, но трябва ли да сме в нелегалност? Защо не се обърнеш директно за разрешение от НБУ? В смисъл има ли причина да загазиш, ако ги помолиш за подкрепа? Ако имаме тяхната подкрепа, и форумът ще е свестен, а и може да има възнаграждения за работещите по форума. Даже, бих ти предложила да не се нагърбваш сам с цялата организация по форума. На есен като започнем да пуснеш обява сред хората от Информатиката и заедно да работите по форума. Ще си назначиш модератори и така. От НБУ са гъвкави (и се учудвам как не са го направили този форум вече), плюс това едва ли има човек в този университет, който да не иска да има форум, тъй че ако нещо се опънат от администрацията, ние ще ги притиснем. Нали мотото им е "Всичко за студента". :wink: Е?
Последно промяна от la_cazadora на 14 Авг 2007, 15:23, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Красимир!
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Красимир! »

Споко сега :) Всичко ще стане... мисля името да е нещо от сорта на nbu-forum.com ... ама ще видим... Като се пусне ще се направи една тема и ще има предложения как да изглеждат всичките истории и прочие :) Засега не ми трябва никой от Информатики и прочие... занимавам се проф. с web design, а имам и програмист до мен :D
Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

Ааа, ясно. Ок, успех!
Изображение
Аватар
Красимир!
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Красимир! »

Важното е като стане, всички от университета да разберат за него и да го напълним и да стане веселба.
lokiju
В началото бе словото

Мнение от lokiju »

Мисля, че универитета ще подкрепи идеятя напълно...аз знам за форуми на различни специалности, с които до колкото ми е известно самите студенти са се заели и не е нещо кой знае колко официално, но направо си е срамота да нямаме официален форум на университета.Това е въпрос, който можем да повдигнем в отдела, където се занимават с това или пък да подхвърлим идеята на хората, които поддържат сайта на НБУ :roll: :roll: :roll:
Най-красивите неща се разкриват пред очите ни чак,когато ги затворим!
Аватар
Красимир!
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Красимир! »

Всичко ще е на 6 до 3-4 дни :)
Аватар
Kate_
В началото бе словото

Мнение от Kate_ »

Красимир! написа:Всичко ще е на 6 до 3-4 дни :)
Браво!!! Най-накрая и НБУ да има форум 8)
Иначе скайпът е: everybody.lies
Засега не видях никой колега тук...нищо ще си почакам до първия учебен ден. :wink:
Arsnal
В началото бе словото

Мнение от Arsnal »

Enzo написа:
ucbwear написа:
Enzo написа:И аз се записах вчера ... Масови Комуникации! Доволен съм много от всичко ... и директора на програмата е пич, само дето ме контузиха с 1050 лв :lol:

И аз така масови комуникации...на теб дадоха ли ти нещо като студентска книжка или нещо от тоя род?
Е приятно ми е тогава, колега :) Ми не са ми давали нищо :?

И аз съм Б1 и кво, ся иам 12 кредита вече, така ли :D

Здр. колега , наистина директорът на програмата е пич.И аз останах доволен от всичко.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”