Как стоят нещата с общежитията тая година ?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: Как стоят нещата с общежитията тая година ?
И на мен ми отговориха по e-mail-а и ми казаха, че не е проблем ако сме записали бала, с който сме приети и не сме го разделили
.
ДС - 
- Lidia_
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
йеее супер 
"One cries because one is sad. I cry because others are stupid, and that makes me sad." Sheldon, (The Big Bang Theory)
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
А как стои въпросът с интернет и кабелна в общежитията?
- iolinka
- В началото бе словото
- Специалност: Туризъм
И аз се интересувам от товаBishop написа:А как стои въпросът с интернет и кабелна в общежитията?
iolinka написа:И аз се интересувам от товаBishop написа:А как стои въпросът с интернет и кабелна в общежитията?
Имам познати в 51ви блок и що се касае до нета там - осигурява се цялостно от определена ф-ма и плащат нещо от сорта на 10-12 лв НА ЧОВЕК!
Някога, някога, толкова някога...
Gobot говориш глупости. Разбирам че искаш нещата да са в твой интерес... Но оценката примерно за ФМИ се формира от 3х МАТ 2 изпит + оценка от дипломата. Ако кандидатстваш с матура пък е 2х матура + оценка от диплома тоест 3х матура. Ако имаш 6ци и си бил на изпит ще имаш 24 бал, ако имаш 6.00 на матура ще имаш 18 бал. Участва се в една обща класация, където никой не го интересува бала му откъде идва. И по твоята логика, някой който е ходил на изпит примерно и има 22 състезателен бал, като се раздели на 4 се получава 5.50... А някой хитрец с 6.00 на матурата и 18 бал ще му се раздели на 3 и ще получи 6.00 бал за общежитие, и въпреки че състезателния му бал е по-нисък, ще има повече бал за общежития което няма никаква логика, не знам как по-просто да го обясня
Айде моля ползвайте това на раменете си
Айде моля ползвайте това на раменете си
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
25 лв./месец за един компютър. 30 лв. за два (15 лв. на човек), за трима мисля, че пада още повече.iolinka написа:И аз се интересувам от товаBishop написа:А как стои въпросът с интернет и кабелна в общежитията?
- driplio
@vaskooo - а...не разбрах с какво точно не си съгласен с Godot
Той написа това, което ти се опитваш да обясниш - независимо как си се класирал коефициента, на който делиш бала е един и същ.Т.е ако макс. е 24 се дели на 4 без значение дали си кандидатствал с изпит или матура; ако е макс. е 30 се дели на 5 и т.н. ...
ДС - 
- aishiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: Стопанско управление (немски език)
Лелее най-накрая някой да го напише като хората и надявам се да няма неразбрали повече.....че направо се изнервих като чета коментарите! Толкова е елементарно- делиш максималния бал на 6 и получаваш коефициента, на който делиш твоя бал, за да си видиш оценката за общежитие!driplio написа:@vaskooo - а...не разбрах с какво точно не си съгласен GodotТой написа това, което ти се опитваш да обясниш - независимо как си се класирал коефициента, на който делиш бала е един и същ.Т.е ако макс. е 24 се дели на 4 без значение дали си кандидатствал с изпит или матура; ако е макс. е 30 се дели на 5 и т.н.
Ohne Frauen geht es nicht.Das hat sogar Gott einsehen müssen.
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
А кабелната?svetlio.varna написа:25 лв./месец за един компютър. 30 лв. за два (15 лв. на човек), за трима мисля, че пада още повече.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Мисля, че няма да имаш нужда от кабелна, а и към единия оператор на интернет може да гледаш няколко канала онлайн безплатно.
Но иначе има и пакети, които включват кабелна и интернет, но те май са с договор.
Но иначе има и пакети, които включват кабелна и интернет, но те май са с договор.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
не знам какво е положението в тези студентски блокове относно подобни неща, но аз съм от София и нета ми е 25 лева на месец за 2 компютъра, а мегалан предлагат и за 5 лева на месец
имат и оферти за 20 телевизия + нет и т.н. и други компании има, които предлагат еФтин нет
не правя никаква реклама в случея 
кабелната, телевизора, 3 легла, 3 лаптопа, 3 дълги кабела за интернета (за да се спъвате по-лесно), 3 куфара с дрехи, 3-ма души, столове, маса, бюра, хладилник, кафeвaрки, бързовари, буркани с лютеница, компоти, чаши, чинии, метли, прахосмукачки, ютии, тоалетни принадлежности, няколко семейства хлебарки (различни породи)...
25 кв.м.
Welcome to Studentski Grad! Where dimensions find a new meaning.
25 кв.м.
Welcome to Studentski Grad! Where dimensions find a new meaning.
한류
-
ZEEP
- В началото бе словото
Ем моя бал е максимален ама ще знаят ли на колко да разделят?
ЕВАЛА ЧЕ ПИТАХТЕ ЗА НАЙ ВАЖНОТО - НЕТА !!!! Но имам няколко въпроса.
Всичкия нет е кабел? няма безжичен?От общежитието ли трябва да попитаме за нет?И къде се плаща?
ЕВАЛА ЧЕ ПИТАХТЕ ЗА НАЙ ВАЖНОТО - НЕТА !!!! Но имам няколко въпроса.
Всичкия нет е кабел? няма безжичен?От общежитието ли трябва да попитаме за нет?И къде се плаща?
- driplio
Ще разберат според факултета и специалността... спокойно, знаят си работатаЕм моя бал е максимален ама ще знаят ли на колко да разделят?
А за нет-а - жичен е, защото доставчиците имат изискване да не се ползва безжичен рутер, за да не се "краде" интернет (поне така съм чувал
За плащанията вече не знам...
ДС -