как върви подготовката ви по история за КСК 2006?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- ra4e^f
- Форумно зомби
Аммм темата е под др заглавие: "Движение за църковна и национална независимост",ако става дума за това /тя ми е единств. тема за църквата/ - 10 пълни листа,на страница 27-32 реда.katiunki написа:като обем колко ти е темата за Църковното движение през Възраждането!?
MIND FIELD, има разлика,осезателна. Казаха ни, че в Су не държат много на историографията,не е задължителен компонент,докато в УНСС трябва да си напишеш всичко 'за препоръчване имена от унито"
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
Абе питам, щото аз ходя при един луд даскал, дето, колкото и лудо (глупаво ?) да звучи,ми дава някви невероятни теми- Асеневци ми е 120 листа,м-м,Залеза 60, и някви такива изрутски,ненормана работа.Пък за историографите да не ти говоря-на тема са към 40-50.Е,ай върви го научи тва,му ееехеее такоата...Иначе изкарват хората дето са ходили при него,ако си знаят темата от-до,вадят към 5-5.50,ама в УНСС един мега-калвач имаше,надраскал всичко разбери и има 4.17 ли 4.12 нещо от сорта...та за тва питах 
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
MIND FIELD, 120 листа?!?!
Или страници?!? Аз имам една тема, за църковното движение, дето е 40 стр., т.е. 20 листа и се чудя как ще я уча и какво да махам от нея, та да стане приемлива...а ти 120 листа!
ra4e^f, мерси! Точно за тази тема исках информация! А вчера като попрочетох пак по-внимателно информацията в сайта на историческия факултет за кандидатстуденти видях, че изпита по история е 5 часа, а 4, с каквото заблуждение живеех досега.
ra4e^f, мерси! Точно за тази тема исках информация! А вчера като попрочетох пак по-внимателно информацията в сайта на историческия факултет за кандидатстуденти видях, че изпита по история е 5 часа, а 4, с каквото заблуждение живеех досега.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- ra4e^f
- Форумно зомби
120 листа са добре,нищо обезпокоително,даже още трябват:) Шегувам се
Казаха ни,че на изпит нормланата дължина е 12-18 листа,най-много 20.Ако пишеш по-разкрачено и ти излезе над 20 няма проблем,НО на мн хора от курса,които са пислаи над 26 стр им намаляваха оценката точно заради това-прекалено голям обем,невъзможен за достигане на изпита 
Последно промяна от ra4e^f на 11 Апр 2006, 19:18, променено общо 1 път.
ra4e^f, това за дължината на темата на курса в софийския ли го казаха? а какво стана с 12-15 листа?! малко се пообърках...какво ако напишеш повече на изпита, ще ти намалят ли оценката? и какво стана с мита, че първо гледат обема на темата и после ти я проверяват?
мнооого е зле работата... взе да ми писва всичко това

Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
тва е безумие, за 5 часа максимума е 30ина страници, и то ако си се скъсал от писане и не си спирал въобще. а за УНСС - не се заблуждавайте, там оценка над 4 е реално над 5, те много режат, не знам защо, но оценка по история над 5 е рядкост...MIND FIELD написа:Абе питам, щото аз ходя при един луд даскал, дето, колкото и лудо (глупаво ?) да звучи,ми дава някви невероятни теми- Асеневци ми е 120 листа,м-м,Залеза 60, и някви такива изрутски,ненормана работа.Пък за историографите да не ти говоря-на тема са към 40-50.Е,ай върви го научи тва,му ееехеее такоата...Иначе изкарват хората дето са ходили при него,ако си знаят темата от-до,вадят към 5-5.50,ама в УНСС един мега-калвач имаше,надраскал всичко разбери и има 4.17 ли 4.12 нещо от сорта...та за тва питах
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
Пф-ф, безумия много, наистина, пък дето казва du6ata и на мен взе да ми писва от всичко това.То не бяха легенди,митове и сказания и куп изказвания за тва кво ше се пада,че за темата,че за на темата подтемата,че за професора ако не бил със синия пуловер как късал,глупости глупости напрао ти гръмне мозъка честно...
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър