Български футбол
Модератори: ники, Methuselah
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Re: Български футбол
Много добър мач...
Гледах само част...но ми напълни сърцето...
Гледах само част...но ми напълни сърцето...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Че то какво друго да се очаква от тях? Толкова им е акълът. Ах, колко тежко е да си от ЦДНА 

Ах колко жалко е да мразиш даден отбор само,защото според някои е бил подкрепян от властта.
Дерзайте драги мучащи индивиди....омразата винаги е била водеща при вас.
Справка-последната хореография от дербито....
Но така е....какво да очакваме от фенове чиято легенда е най-големия Ш във България...

Дерзайте драги мучащи индивиди....омразата винаги е била водеща при вас.
Справка-последната хореография от дербито....
Но така е....какво да очакваме от фенове чиято легенда е най-големия Ш във България...
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Почнаха се оправдания.
Колега, въобще видя ли линка, който дадох или си говориш наизуст? За какви стари хореографии ми говориш, след като първото ви фенско изявление за сезона е "подкрепяме Баку".
ох....смешни

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
В това отношение показателни примери за вашата любов към нас има много. Все пак за вас най-голямата футболна тръпка е победата над ЦСКА както и върховна радост е някоя загуба на ЦСКА.

Я ми дай официалнито обръщение на фенове на ЦСКА....ако има нещо официално то излиза в този сайт...
http://www.armeici1948.com//
Това,че някой се е обадил на азерите не означава нищо...ама така е...и ти толкова разбираш...
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов

Не ми излизай с клишетата, а ходи подкрепяй новите си азерски братя.ники написа:В това отношение показателни примери за вашата любов към нас има много. Все пак за вас най-голямата футболна тръпка е победата над ЦСКА както и върховна радост е някоя загуба на ЦСКА.

Всеки може да прати това писмо....дори сега мога да пиша на Дери Сити,че феновете на Лефски ще подкрепят Дери в София,това означава ли,че ще е верно?„Шок! Българи ще подкрепят Баку!” По този начин е озаглавен материалът в азербайджанското онлайн издание azerisport.com, в което е публикувано част от писмото, изпратено от „армейските” фенове до ФК Баку.
Замълчи,че се излагаш вече.....
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Давай, напиши го, да видим дали ще излезе във всички сайтове.
Пак ти казвам, ако беше както казваш ти, досега да е публикувано 100 пъти, че е провокация.

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Добре де, някои фенове са решили да публикуват подобно изявление. Остави, че не е официално. Това не значи, че всички са на тази позиция. Ти гледай, какви ги върши вашата агитка срещу ЦСКА и после се прави на смешен с такива цитати.
Как така не са всички на тази позиция? Що тогава вие двамата не се разграничихте веднага, ами почнахте по съвсем други теми (примерно) ?ники написа:Добре де, някои фенове са решили да публикуват подобно изявление. Остави, че не е официално. Това не значи, че всички са на тази позиция. Ти гледай, какви ги върши вашата агитка срещу ЦСКА и после се прави на смешен с такива цитати.