Кабинетът "Станишев"
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Re: Кабинетът "Станишев"
Който може нека гледа днес продължението на "Без милост" от 22:30. Наистина се надявам усилията на Слави да дадат резултат. Понякога най - трудно е първи да надигнеш глава... 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Обясни де....за тези които не гледаме Слай....
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
http://zazz.bg/play:4e658ef5
Напиши "no mercy" и Слави в Заз и ще ти излязат още много клипчета. Накратко - последните две предавания на Труфонов преминаха под мотото "Да изхвърлим боклука"...
Напиши "no mercy" и Слави в Заз и ще ти излязат още много клипчета. Накратко - последните две предавания на Труфонов преминаха под мотото "Да изхвърлим боклука"...
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Е...аз видях един шоумен, който промотира новия си албум?!?!
Какво общо с кабинета "СтаНи_Шеф"
Какво общо с кабинета "СтаНи_Шеф"
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- DADO
- Легендарен флуудър
Абе, ние не се развиваме нормално. Тенденцията в БГ е такава, че за всяко правителство има много недоволни, така че кабинетът Станишев не ни изненада. Сега дори тия така наречените "протести" срещу правителството минават по-лежерно, отколкото при предишното. Иначе, тези дни Сергей изнесе лекция в УНСС и получи толкова много аплодисменти, колкото никой друг политик не е получавал. Моя съвет към сегашното правителство е да държи линията и да не обръща внимание на долни инсинуации. Ще посоча като пример Гърция. Там "народа" е поискал да се уволнят определени министри, но премиерът е казал че е доволен от сегашното правителство и няма да сменя никой. Трябва да ни служи за пример този човек. А недоволни винаги има.
Ibiza DJ
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
E, това правителство така се осра, че ако бях на мястото на Сергей щеше да ме е срам да си подам носа извън Министерски съвет. То не бяха скандали с Р. Овч., то не бяха скандали с Румен Петков, то не бяха протести на млекари, то не бяха замразявания и спирания на еврофондове, то не бяха и критични бележки от ЕС по повод корупция, то не бяха инфлации и чудесии, то не бяха популистки съкращения на администрацията при положение, че тя се беше раздула с почти 50 % (че и повече) след идването на власт на тройната коалиция, то не бяха протести на учители и полицаи...Такова некадърно правителство не сме имали.
И накрая идва тоя *** Пирински и с цялата си наглост разпрявя, че някои лозунги от телевизията били долни и аморални. Алоооо, я се виж какъв бюджет за НС си гласувате на фона на положението на народа и какви коледни добавки СЕ ОСМЕЛЯВАТЕ да гласувате. Колко мерцедеса и БМВ - та купувате, колко харчите за тоалетна хартия? (е, това последното го разбирам, защото и 60 % от депутатите се осраха) Колко присъствия на заседания имате и колко пъти гласувате с чужди карти? Точно вие ли ще говорите за морал? Нещастници!
А що се отнася до лекциите на Сергей....преди около месец той "изнесе" една лекция в СУ, но още в самото нейно начало около 1/4 от залата демонстративно се изнесе. Аз не го направих, макар че исках. Следващият път обаче ако имам възможност ще го направя...
И накрая идва тоя *** Пирински и с цялата си наглост разпрявя, че някои лозунги от телевизията били долни и аморални. Алоооо, я се виж какъв бюджет за НС си гласувате на фона на положението на народа и какви коледни добавки СЕ ОСМЕЛЯВАТЕ да гласувате. Колко мерцедеса и БМВ - та купувате, колко харчите за тоалетна хартия? (е, това последното го разбирам, защото и 60 % от депутатите се осраха) Колко присъствия на заседания имате и колко пъти гласувате с чужди карти? Точно вие ли ще говорите за морал? Нещастници!
А що се отнася до лекциите на Сергей....преди около месец той "изнесе" една лекция в СУ, но още в самото нейно начало около 1/4 от залата демонстративно се изнесе. Аз не го направих, макар че исках. Следващият път обаче ако имам възможност ще го направя...
- Of course not!
- DADO
- Легендарен флуудър
Това което написа се отнася за всяко правителство през последните 15-20 г. Този кабинет е най-малко корумпираният от всички. Пък и излишно е да се споменава, че корупцията за първи път се появява в САЩ. Там още преди 100-200 г. сенатори са били купувани от всякакви влиятелни чичковци. Така че от там тръгна.
Ibiza DJ
Да, тя корупцията е от вчера (100-200г.)!DADO написа:Това което написа се отнася за всяко правителство през последните 15-20 г. Този кабинет е най-малко корумпираният от всички. Пък и излишно е да се споменава, че корупцията за първи път се появява в САЩ. Там още преди 100-200 г. сенатори са били купувани от всякакви влиятелни чичковци. Така че от там тръгна.
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
""Не виждаме все още равнището на резултати, което бихме искали" каза за България Председателят на Европейската комисия Жозе Барозу на обща пресконференция в Брюксел. ЕС отне на България миналия месец 220 милиона евро и предупреди, че София може да бъде лишена от още 340 милиона евро, ако не обуздае корупцията и политическата намеса в процеса на финансиране до края на 2009 г."
И тръгнали да ми разправят, че по-добре никога не сме били!
И тръгнали да ми разправят, че по-добре никога не сме били!
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
DADO написа:Това което написа се отнася за всяко правителство през последните 15-20 г. Този кабинет е най-малко корумпираният от всички. Пък и излишно е да се споменава, че корупцията за първи път се появява в САЩ. Там още преди 100-200 г. сенатори са били купувани от всякакви влиятелни чичковци. Така че от там тръгна.
Искам само дебело да подчертая, че не съм съгласен с болднатия текст. Според мен е най - корумпираното и некадърното, но не искам да захващам спор, защото от опит знам, че подобна полемика е вечна и безсмислена.
А що се отнася до САЩ - това какво общо има с корупцията в България? Да не искаш да кажеш, че американците са виновни за корупцията по света (и за всичко друго, де
- Of course not!
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мнението на Вучков за Станишев. Този път е прав професорът. Ама защо ми открадна идеята за наакването.
http://zazz.bg/play:06c21fa9
http://zazz.bg/play:06c21fa9
- Of course not!
корупцията възниква още с възникването на държавата,като форма на организация на хората някои от най-ярките примери за корупция Югурта(купува сите римски сенатори), Цезар(когато се кандидатира за понтифекс максимус с/у 2мата най-влиятелни римляни), "цар" Ирод I Велики плаща изключително голямо количество злато на 2рия триумвират за да стане цар(според някои 10-15к кг злато), Крез-той си е една голяма корупцияcamel написа:DADO написа:Това което написа се отнася за всяко правителство през последните 15-20 г. Този кабинет е най-малко корумпираният от всички. Пък и излишно е да се споменава, че корупцията за първи път се появява в САЩ. Там още преди 100-200 г. сенатори са били купувани от всякакви влиятелни чичковци. Така че от там тръгна.
Искам само дебело да подчертая, че не съм съгласен с болднатия текст. Според мен е най - корумпираното и некадърното, но не искам да захващам спор, защото от опит знам, че подобна полемика е вечна и безсмислена.![]()
А що се отнася до САЩ - това какво общо има с корупцията в България? Да не искаш да кажеш, че американците са виновни за корупцията по света (и за всичко друго, де). Както е мислил (и с право) Макиавели хората са зли по природа и всеки законодател трябва да има наум това, когато пише законите. Ако не се е била появила първо в Америка, корупцията щеше да се появи след 5 - 10 - 20 години в Канада, Сърбия, Русия, Полша и т.н. Така че независимо откъде щеше да тръгне корупцията щеше да я има дори и държавата САЩ да не се беше раждала.
Ubi concordia, ibi victoria!
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Бе, камеле, при цялото ми уважение всичките тия неща дето си ги посочил не могат да ти служат за примери за некадърността на правителството. Повечето от тези неща са резултати на дълги процеси, които просто си текат и се развиват. Като каруцата тръгне да пада не можеш да я хванеш и да я върнеш на пътя. Трябва да завиваш дълго време на коловоза на историята и най-вече - трябва да започнеш по-рано, а не в последния момент ако искаш да промениш нещо. Нали го знаеш вица за ливадата в англия? е, то е същото.camel написа:E, това правителство така се осра, че ако бях на мястото на Сергей щеше да ме е срам да си подам носа извън Министерски съвет. То не бяха скандали с Р. Овч., то не бяха скандали с Румен Петков, то не бяха протести на млекари, то не бяха замразявания и спирания на еврофондове, то не бяха и критични бележки от ЕС по повод корупция, то не бяха инфлации и чудесии, то не бяха популистки съкращения на администрацията при положение, че тя се беше раздула с почти 50 % (че и повече) след идването на власт на тройната коалиция, то не бяха протести на учители и полицаи...Такова некадърно правителство не сме имали.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Съгласен съм с повечето неща против правителството, обаче Слави няма нищо общо с тях- преди падането на всяко правителство горе- долу, той започва да критикува.
Knights of the Cross
Слави президент! Ванката министър!
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.