Моята стая е - блок 41Аjolly_f написа:Лелееее това не може да е истина...откъде са тези снимки??? Кой блок?
Хубавото е, че поне има дограма.
Моята стая е - блок 41Аjolly_f написа:Лелееее това не може да е истина...откъде са тези снимки??? Кой блок?

И аз!...fear_Mims написа:След снимките, които видях, съм изключително щастлива, че не съм приета в общежитие.![]()
![]()
![]()
Аз мислех да уча в библиотеката, ама до колко ли часа ще е отворенакой повика кой почука написа:хаха тръгнали от стаите да се оплакват
вие сигурно ще искате и да учите там
И аз съм в същия блок и съм доволна, но си изкарал късмет, че вратата ти е с решетки и аз се надявах, но и без това ще минаInside написа:мале мале кат гледам тея снимки и изказванията на някой аз направо се радвам за стаята ми в 50а нз защо ама там има няколко стаи с решетки другите са само с дървени врати и моята се оказа че е една от тея с решетките стаята е в супер добро състояние само дограмата е стара и тапетите около нея са се позахабили по тая причина ама на кой му пука нали и банята е нова и мебелите не са лоши и балатума си е екстра леглата не се разпадат наема е 25 лева + некой друг за ток и тн.. ко да кажаповече не мога и да искам а и на тва съм доволен айде касмет на тея дето още не са се настанили
Налага се да ремонтираме поне малко. А за мебелите - при портиера има една тетрадка за оплаквания, в която писахме, но не знам дали домакинката изобщо я чете.Sla-Mori написа:Nona, много съжалявам, че така са те прецакали...малко е нечестно да не се съобразяват и с успеха, когато класират по стаи... Предполагам ще има ремонт сега? Може да предложиш снимки преди и следИ btw, за най-разбитите мебели се оплачи на домакинката, би трябвало поне някои да сменят, каза ни съквартирантката, че примерно легла сменят. Но пък сме съседки значи, аз съм в стая 120 в този вход

В 41-ви блок музиката, която ми пречеше повече, идваше от съседите, не от дискотеката.Nona написа:Налага се да ремонтираме поне малко. А за мебелите - при портиера има една тетрадка за оплаквания, в която писахме, но не знам дали домакинката изобщо я чете.Sla-Mori написа:Nona, много съжалявам, че така са те прецакали...малко е нечестно да не се съобразяват и с успеха, когато класират по стаи... Предполагам ще има ремонт сега? Може да предложиш снимки преди и следИ btw, за най-разбитите мебели се оплачи на домакинката, би трябвало поне някои да сменят, каза ни съквартирантката, че примерно легла сменят. Но пък сме съседки значи, аз съм в стая 120 в този вход
Радвам се, че сме съседки, но като гледам картата на Студентски град, в блока ни има дискотека (което от една страна е хубаво), но сигурно ще е много шумно и няма да можем да учим в стаите
По отношение на шума в заведението - пуснете ми жалба! Много ми е необходима. Това може да го направи и Студентския домови съвет на входа, в който живеете, ако искате да не съобщавате името си. Използвайте институциите на студентското самоуправление, които сте създали!
Действайте! Гарантирам Ви, че ще предприема действия незабавно!