1-ви курс Право (2008 - 2009)

Архив на всички останали категории.
Заключено
francesco totti
Пишете, о, братя

Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)

Мнение от francesco totti »

Наистина съжалявам за групите, които ще бъдат изпитвани устно, но на практика Новкиришка и Пиперков са в пълното си право да променят формата на изпита по всяко време. Те са на принципа "ако си учил- ще знаеш, независимо дали е устен или писмен изпит". Вината е във въпросния наш колега, който е постъпил така тъпо и е прецакал останалите.
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Аватар
Митре_Влаха
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от Митре_Влаха »

Kirova написа:Здравейте, виждам , че още масово се говори и пише за изпита по Римко,което е нормално,имайки предвид ситуацията в момента! :x На тези,на които им предстои-успех! :D Другите обаче искам да попитам, от къде ще учите по икономика при Пеовски,защото разминаванията м/у учебницте и конспекта са голеееми...Много въпроси не мога да ги намеря в учебниците :? Моля ви най-сърдечно,ако някой има подробно водени лекциите да ги прати,защото нямам всички и някои са непълни.. :( а май от там ще е най-добре да се учи :scratch:
И аз съм в същото положение...
,,Македония без българи, огън да я гори!'' - Иван Михайлов

Няма класова истина, има класова лъжа! Истината е общочовешка.

Изображение
Аватар
joruuu
От дъжд на вятър
Специалност: Право, 7група
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от joruuu »

francesco totti написа: Вината е във въпросния наш колега, който е постъпил така тъпо и е прецакал останалите.
Доста ми е любопитно кой е този герой. Ако е човек на място/ в което силно се съмнявам/ и има някакво чувство за достойнство ще се извини за глупавата си постъпка, защото потърпевши са колегите му по от половината курс. Става дума за около 150 души, които го отнасят...заради Неговите Егоистични Амбиции.

Все пак си мисля, че на Пиперков и Новкиришка им е ясно, че равнопоставеността изчезва с промяната на изпита и ще опитат по някакъв начин да се реваншират. Убеден съм, че по някакъв начин ще ни помогнат по време на устното изпитване.
Студени са сградите,
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
sly;)
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от sly;) »

Пиперков наистина не се заяжда, но изпита е отвратителен. Влизат супер много хора в 292 и се чака безумно много време да ти дойде реда. Аз чаках 6 часа почти и като дойде моя ред бях тотално спряла вече:( Направо ми съкрати живота тоя изпит. Беше тоталната гавра с нас да ни карат толкова време да седим там. Тоя ако разбера кой е ще му направя мека главата и да ходи после да си търси правата.
Аватар
joruuu
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от joruuu »

sly;) написа:Пиперков наистина не се заяжда, но изпита е отвратителен. Влизат супер много хора в 292 и се чака безумно много време да ти дойде реда. Аз чаках 6 часа почти и като дойде моя ред бях тотално спряла вече:( Направо ми съкрати живота тоя изпит. Беше тоталната гавра с нас да ни карат толкова време да седим там. Тоя ако разбера кой е ще му направя мека главата и да ходи после да си търси правата.
Горките, сигурно ви е било страшен шок, като сте разбрали изведнъж за промяната. Как бяха оценките? Скъсани имаше ли ?
Студени са сградите,
но нашият град,
sly;)
В началото бе словото

Мнение от sly;) »

Не нямаше мисля скъсани :) предимно 4ки. Но въобще не опира до оценките, а до цялото тва висене, което много напряга (поне мен ме напрегна безкрайно) (:
Аватар
chaosmaster
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от chaosmaster »

аз чух за трима скъсани :scratch:
sly;)
В началото бе словото

Мнение от sly;) »

възможно е
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Едва ли е имало скъсани.Не знам колко са се ядосали, но на мен специално Новкиришка ми се стори супер печена, шегуваше си се, вкарваше бъзици, а освен това, при положение, че имаш двойка, те изпитваше за 3. Не знам след тези промени как е станало, но не вярвам чак толкова да е променила отношението си.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
sly;)
В началото бе словото

Мнение от sly;) »

Новкиришка я нямаше днес
Аватар
sellena_
От дъжд на вятър

Мнение от sellena_ »

Пиперков само по изтеглените въпроси ли изпитва ли задава допълнителни?
Neque imbellem feroces progenerant aquilae columbas
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Е за Пиперков не знам, ама и той на едно от упражненията си каза, че трябва много да се постараеш, за да не можеш да изкараш 3. :mrgreen: :lol:
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Bolnaaa
В началото бе словото

Мнение от Bolnaaa »

А и четирите групи ли влизате сега, като е устен и като се виси толкова? Аз не бих приела извиненията на ония от вчера и не опира до солидарност, хора. Щом е изкарал 3, едва ли и е знаел за 6.Натегач и малоумник. Едва ли само заради него промениха изпита и тва не е толкова от значение. Натегачи нямат работа тука, бележкари също.Се пак сме леко ощетени и си заслужава боя. Простотия до шия!Айде тия от неговата група да ни кажат името и да го линчуваме. Аз съм Яна от 7 и 8 група и организирам кампания срещу натегачите. Да им съсипем живота.
Аватар
joruuu
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от joruuu »

Bolnaaa написа:А и четирите групи ли влизате сега, като е устен и като се виси толкова? Аз не бих приела извиненията на ония от вчера и не опира до солидарност, хора. Щом е изкарал 3, едва ли и е знаел за 6.Натегач и малоумник. Едва ли само заради него промениха изпита и тва не е толкова от значение. Натегачи нямат работа тука, бележкари също.Се пак сме леко ощетени и си заслужава боя. Простотия до шия!Айде тия от неговата група да ни кажат името и да го линчуваме. Аз съм Яна от 7 и 8 група и организирам кампания срещу натегачите. Да им съсипем живота.
Нека процесът бъде с инквизиционно-следствен характер :D Напълно те подкрепям!
Студени са сградите,
но нашият град,
sly;)
В началото бе словото

Мнение от sly;) »

Няма ли някои от трета или четвърта група да каже кой е тоя?
Заключено

Обратно към “Други”