Karibdus написа:Ела в 10:15 в събота на главния и ще ти бъде обяснено всичко, мисля,че щом си заинтересуван трябва да дойдеш
10:15 в събота съм там някъв учибник да си купя нещо или само с тетрадка и химикалка...иии пак да питам отначало ли ще започна щото вие ако сте напред мисля , че няма смисъл иначе ми е доста мерак
Последно промяна от ponex на 05 Дек 2007, 20:05, променено общо 2 пъти.
Такам, хора, няма учебници все още- нито Петрунова, нито момичето, което ми беше обещало да снима, не отговарят на телефоните си цял ден днес. Утре ще ги търся упорито отново, стискайте палци!
"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Неочаквано много ентусиасти за фински. Става ми жал за организацията на СУ обаче...
Аз нямам възможност да ходя на този курс, затова уча сама. По-горе се посочиха няколко хубави линка за самостоятелно обучение,
аз препоръчвам http://www.uusikielemme.fi/.
Означава "нашият нов език" и се списва от чужденци във Финландия.
Петрунова ми писа мейл, че утре целия ден ще е във финландското посолство, така че ще издирвам другата девойка за учебниците. За първия час нямало да ни трябват обаче, така че ако случайно не стане нищо, ще ги снимаме направо в събота.
"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аз отново като идиот да питам за да съм сигурен 10:15 събота пред входа на СУ нали така беше уговорката ? Ако може някой от вас на ЛС да си метне телефончето за всеки случай , че не ви намеря щото съм супер неурентиран