2. Откъде си? - София
3. Кога си роден? (+ година) - 23 март 1992 г.
4. (Дай линк със снимка.) - Цък
5. Какво и къде (ще) учиш? - Искам да уча МО в СУ :Р
6. Защо точно това? - Защото ми харесва специалността и е разнообразна =)
7. Какъв мечташе да станеш като малък? - Моден дизайнер
8. А какъв стана? - Кандидат-студентка
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? - Каквато съм. Себе си!
10. Работиш ли? Какво? - Още не. :Р
11. Коя своя мечта не си реализирал? - Да обиколя света ^^
12. Как смяташ да я изпълниш? - Със сух материал, спечелен от мен
13. Обичаш ли? - Да.
14. Обичан ли си? - И да.
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) - Дам. ^^
16. Каква е за теб идеалната връзка? - Да си споделят, да си помагат, да се разбират и да се обичат =)
17. С какво се гордееш? - Със семейството и приятелите =)
18. От какво се срамуваш? - От някои грешки, които съм допукала, но малко или много те са ме докарали дотул :Р
19. На кого би искал да приличаш? - Не мога да преценя. Не искам да приличам, по-скоро да мен да приличат
20. А на кого - не? - Откъде да знам. На кифла или на чалга певица
21. Опиши себе си с една дума. - Различна
22. Опиши приятелите си с една дума. - Уникални
23. Какво те възхищава? - Възхищавам се на хора, които са амбициозни и се трудят, дават всичко от себе си и после триумфират, защото всичко става с труд и така после ти е по-сладко...^^
24. Какво те отблъсква? - Лъжците, манипулаторите и лицемерите.
25. В какво настроение си най-често? - Супер веселяшко и оптимистично
26. Как смяташ, че те възприемат другите? - За хвърчаща в облаците и малко наивна, но в серизони ситуации се взимам в ръце и ставам сериозна и отговорна (поне така си мисля че изглеждам в очите на хоратаІ
27. А как искаш да те възприемат? - Като добър човек, който винаги е насреща, но не да злоупотребяват с мен!
28. Какво е за теб сексът? - Личното и интимното пространство, което споделяш с човека до себе си =)
29. А светът? - Надолу с главата
30. Как виждаш света след 10 години? - Дипломат, мениджър или управител на рекламна агенция или пък в някоя известна туристическа агенция :Р
31. Къде би искал да живееш? - В родината, но няма да излъжа ако кажа, че ми е мечта в Испания или в Италия...
32. Какво би искал да притежаваш? - Материалното е нещо, което един ден го имаш, друг ден - не, така че искам нещо много по-ценно - неугасваща любов
33. Опиши идеалния партньор. - Мил, съчувстващ, усмихнат, с чувство за хумор, търпелив...
34. Колко деца искаш да имаш? - Две =)
35. От какво искаш да умреш? - Засега за смърт не си мисля много-много
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? - Залеза.
37. А да направиш? - Целувка или прегръдка...
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? - Влюбване
39. Най-лошото? - Губила съм приятелства
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? - Сега се сещам само за едно единствено нещо - веднъж късно вечерта както си говорих по телефона с приятеля ми и той каза стой така малко и дойде няколко минути след това с такси (живее на друия край) и се почувствах страхотно =)
41. А най-подлото? - Нож в гърба? Познато, нали...
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? - Не мразя.
46. Кое свое качество не понасяш? - Наивността
47. Би ли убил човек, ако беше законно? - Не
48. Какво ще кажеш за България? - Красива страна, която все повече се руши, загрозява и пълни с боклуци (и в двата смисъла) и нищо не се прави по въпроса
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? - Доволна съм, и още как. Нищо не ми липсва =)
50. Какво би променил в света? - Да няма тероризъм, глад и войни.
51. Любим цитат? - "Carpe diem", "Никога не казвай никога", "Cogito ergo sum", "La speranza è l'ultima a morire" и "Това, което не ме убива ме прави по-силен".
52. Любим исторически период? Защо? - Средновековие. Много ми е интересно! =)
53. Любима личност? Защо? - Салвадор Дали, Дан Браун и Стивън Хокинг.
54. Любим сезон? - Лято :Р
55. Любим цвят? - Бяло
56. Любимо животно? - Заек
57. Каква музика предпочиташ? - Денс, рок и всякакви такива
58. Любим автор? - Екзюпери, Нийл Геймън и Дан Браун
59. Любима книга, разказ и стихотворение? - "Малкият принц" и още много други, мързи ме да изброявам
60. Любим филм? - Престиж и още хиляди
61. Любим актьор, актриса, режисьор? - Тим Бъртън, Стивън Спилбърг, Сандра Бълък, Крисчън Бейл, Никълъс Кейдж, Бен Барнс, Никол Кидман, и т.н.
63. Любимо ядинье? - Салатка (руска, зелена с доматки и краставички), пържени картофки, царевичка, т.н.
64. Пийнье? - Вино, биричка, бейлис, студен чай, сокчета и т.н.
65. Имаш ли хоби? Какво? - Да. Обожавам да танцувам =)
66. Спортче, нещо? - Танци :Р
67. Имаш ли братя и/или сестри? - Да, брат
68. Домашен любимец? Име? - Не
69. Притежаваш ли пороци? Кои? - Е, не знам кое спада в графа пороци, ама обичам да си похапвам. Не пуша, пия по малко и такам :Р
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? - Като се замисля не. Така е трябвало да стане.
71. Разкайваш ли се за греховете си? - Да!
72. В какво вярваш? - В това, че винаги има надежда и наистина умира последна. В щастието. В това, че живееш живота такъв, какъвто ти си го направиш =)
73. Какво искаш? - Много неща
74. Твоето мото? - Винаги бъди себе си.
75. Какъв е смисълът на живота? - Не знам...може би го осъзнаваме, чак когато е към края си
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? - Не, беше забавно :Р