Какви съквартиранти искате?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
goshko
От дъжд на вятър

Мнение от goshko »

Blood Countess написа:Пазете се от сатанистите (и от мен в това число)!! :lol: Вчера влизам аз в един подлез около Орлов мост и някаква сектантка идва да ме баламосва с някакви книжки за еди-кой-си философ и някакви "6 трансцедентални раси"... "Малииии", викам си аз, "ако имам сектантка за съквартирантка, ще я пречукам!! :D "
Виждал съм всякакви извратени метъли. Ходят по гробищата вечер, правят си някакви изродски снимки.Гримират се, момчетата също са в това число - а как се гримират само.... ! Хората са създали грима,за да прикрива разни неща, както и да рахубавява човека...а не да се прави на изрод...Много смешно ми беше едно момиче от моя клас - вместо сенки и гримове се правеше със,забележете, черен маркер! Един металяга от моя клас който беше също пък обичаше да дъвчи кутийки от кока кола както и да си пробожда тялото със игли и най-различни такива "играчки".Също така забравих да кажа че има приятелка,с която обичали да си бият шамари,юмруци и всякакви такива свинщини...Е това нормално ли е,извинете много...Сега някой метъл веднага ще ми каже - "Е че тези двамата,за които говориш, са такива, това не означава че всички сме като тях".Еми аз колко метъли и метълки съм виждал по улиците в найййййй-различни градове - но един от тях не е бил нормален...Извинете много но няма по-грозна гледка от това да гледаш как момиче,обуто с кобинки през лятото, облечено с черна тениска, на която пише Trivium, Linkin Park и т.н. се налива вечер в парка...И всякакви такива изродски гледки.Не знам в ролята на сатана ли се вживявате, вярвате в отвъдното ли...не ме и интересува...но за мен това не е нормално...Добре бе,слушайте си метъла, нямам нищо против вас.Ама поне като го слушате, защо трябва да упреквате например слушащите чалга...или някакъв друг вид музика?! Ето това не ми е ясно...И постоянно го изтъквате...За всеки влак си има пътници.
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Метълите на сапун!!!!!!!!!!!!!!!
goshko, много добре се изказа!
Последно промяна от uktc на 04 Авг 2007, 13:44, променено общо 1 път.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

е добре, че го написа с удебелен шрифт
и с червено
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

ЗАЩОТО ЧАЛГАТА Е ЗА БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА БЕЗ ЕЛЕМЕНТАРНА КУЛТУРА ОТ КАКВОТО И ДА Е ЕСТЕСТВО! ЗАЩОТО ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ НА ДЕЦАТА И ГИ ПРАВИ НАПУДРЕНИ БЕЗМОЗЪЧНИ КУ... КУКЛИ ИЛИ МАЗНИ ДЕБЕЛАЦИ, ЗАДЯВАЩИ НЕВРЪСТНИ РАЗГОНЕНИ ТИЙНЕЙДЖЪРКИ! ЗАЩОТО В ЧАЛГАТА САМО СЕ КРАДЕ, А НЯМА ГРАМ ТВОРЧЕСТВО! ЗАЩОТО Е ПО-ДОБРЕ ДА СЛУШАШ МЕТЪЛ, ОТКОЛКОТО ДА ВЪРТИШ МАЗНИ КЮЧЕЦИ! ЗАЩОТО МИ ОМРЪЗНА ОТ ЦИГАНИИ. НИМА Е ПО-ДОБРЕ ДА ЩРАКАШ С ПРЪСТИ КАТО МАНГАЛ, ОТКОЛКОТО ДА СЛУШАШ МУЗИКА, В КОЯТО НАИСТИНА ИМА СМИСЪЛ? И ТИ НА Linkin Park метъли ли им викаш? Сори, но това си е поп-рок!!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Аз си предпочитам да си щракам с пръсти и да въртя кючеци, отколкото да ида на метълски концерт и да ме смачкат някакви извратеняци с кубинките си. Метъла е музика за комплексари.
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

Предлагам да прекратим безсмисления спор, който предстои да започне :lol:
efegee
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

И още нещо- това, че в метъла често се естетизира грозното, не е никак ново или шокиращо. Проучете постулатите на Символизма например, за да видите, че в изкуството всичко е позволено!!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

Blood Countess написа:ЗАЩОТО ЧАЛГАТА Е ЗА БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА БЕЗ ЕЛЕМЕНТАРНА КУЛТУРА ОТ КАКВОТО И ДА Е ЕСТЕСТВО! ЗАЩОТО ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ НА ДЕЦАТА И ГИ ПРАВИ НАПУДРЕНИ БЕЗМОЗЪЧНИ КУ... КУКЛИ ИЛИ МАЗНИ ДЕБЕЛАЦИ, ЗАДЯВАЩИ НЕВРЪСТНИ РАЗГОНЕНИ ТИЙНЕЙДЖЪРКИ! ЗАЩОТО В ЧАЛГАТА САМО СЕ КРАДЕ, А НЯМА ГРАМ ТВОРЧЕСТВО! ЗАЩОТО Е ПО-ДОБРЕ ДА СЛУШАШ МЕТЪЛ, ОТКОЛКОТО ДА ВЪРТИШ МАЗНИ КЮЧЕЦИ! ЗАЩОТО МИ ОМРЪЗНА ОТ ЦИГАНИИ. НИМА Е ПО-ДОБРЕ ДА ЩРАКАШ С ПРЪСТИ КАТО МАНГАЛ, ОТКОЛКОТО ДА СЛУШАШ МУЗИКА, В КОЯТО НАИСТИНА ИМА СМИСЪЛ? И ТИ НА Linkin Park метъли ли им викаш? Сори, но това си е поп-рок!!
Уф..все сте много възвишени вие металите..все текстовете на песните са много смислени, а истината знаеш ли каква е?Че по нищо не се различават от другите песни!Ми аз предпочитам да съм в готина компания, да си пийнем, да отидем на дискотека и да се разцепим..отколкото да съм в компания с мръсни, гнусни и с мазни коси метали(това е част от философията ви, мисля).Някой път може да предприемем масово самоубийство..Супер яко, а?Поне в чалга бранша не се самоубиват и не извършват ритуални жертвоприношения!!Поне хората се забавляват и не са като роби на някъв стил музика!Този спор е абсолютно безсмислен, но много мразя такива констатации като твоите!!!!Затъпявало се...Ми аз като чуя една дед метъл песен, се чувствам 10 пъти по тъп и с 10 пъти повече убити мозъчни клетки, отколкото като слушам 10 чалга песни!!!Все тая..така или иначе няма да стигнем до консенсус!
Правист,1ви курс,2ра група

I'm a believer
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

fly4o, много добре се изрази ;)
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

ОФ! Аз никога не съм се определяла като метълка! Просто ме дразни това, че говорите, без да сте имали допир по- надълбоко с метъл-културата. Нормално е да съдите по видимото- това е резултат от слушането на чалга. Споко, спирам и аз да мрънкам :)

Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

Аз не си избирам приятелите по музиката която слушат!Имам приятели които слушат метъл и други които слушат чалга.Те са ми приятели независимо от всичко.Мога да си говоря да си изкарвам приятно :)
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Blood Countess написа:метъл-културата
По-скоро с метъл-некултурата.
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

Кофтито на тея предразсъдъци от двете страни е, че са на по 10 години и всеки говори наизуст

Интересното е, че като ме види някой, веднага ми слага етикет, че съм егаси и върлия метъл, само защото имам дълга коса :lol:

Прости хора

едит: МЕТЪЛКУЛТУРАТА :lol: :lol: :lol: ЧАЛГАКУЛТУРАТА :lol: :lol: :lol:

Осъзнайте се малко ве, уж сте големи
Последно промяна от sasoh на 04 Авг 2007, 14:02, променено общо 2 пъти.
efegee
AzoN
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от AzoN »

MissDi написа:Аз не си избирам приятелите по музиката която слушат!Имам приятели които слушат метъл и други които слушат чалга.Те са ми приятели независимо от всичко.Мога да си говоря да си изкарвам приятно :)
И аз съм горе долу така, всичко останало са предразсъдъци...
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

По въпроса за метълите не съм съгласен. Аз лично познавам наистина стойностни хора сред тях, в това число едно доста симпатично момиче, което изкара 5.93 по математика в УНСС.
Но иначе, като цяло, съм Против Противните хора (а те се срещат в рамките на най-различни и нелепи субкултурни прослойчици). Моля ви, противни хора, като сте отблъскващи, стойте си у вас, не излизайте и не се галете с дебелите си гаджета по централните фонтани! Умолявам ви!
Мъгла над Русе
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”