Исто(е)рия

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
RauChEr
От дъжд на вятър

Мнение от RauChEr »

То това добре .. ама като си представям каква е масата и специално от тея 20 дали ше си допадна с някои... за тва както казах .. "лоша работа " :)
60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------

На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.

------------------------------------
Аватар
fAsTLanE
От дъжд на вятър

Мнение от fAsTLanE »

Аз живея с мисълта,че от 260 души все ще се заформи един боен отряд :lol:
vankata
В началото бе словото

Мнение от vankata »

групите за правото в СУ са 16 на брой.
иначе може да се запишеш, в която си искаш. даже после по време на следването може и да смениш групата.иначе групи от 1 до 8 формират първи поток а останалите втори.от това в кои поток си има значение понякога при кои преподаватели ще се паднеш на изпити,защото някой преподават на пържи други на втори
Аватар
RauChEr
От дъжд на вятър

Мнение от RauChEr »

Я ти като нали май завършил ? .. я кажи в кой поток да са запишем,за да ни е малко по "леко" :) ако всяка година състава в 2та потока си остава един и същ де ? :)
60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------

На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.

------------------------------------
vankata
В началото бе словото

Мнение от vankata »

ами аз бях във втори поток.различно е защото понякога се падат кофти преподаватели на единия поток,понякога на другия.аз лично не съжалявам, че бях 2-ри поток
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

Аз, като още един кандидат - правист, се забавлявам истински като чета постовете на vankata - много е важно да се има някакво допълнително инфо преди това, че да се поуспокои човек малко или много :lol:

А за вдигането на бала ---- ще се види скоро, ама май дано е по - скоро, че ... :roll: :shock: :wink: За момичетата, както винаги, ще е по - сложно :lol:
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Аватар
summer
Да живей словото

Мнение от summer »

Дени написа:Аз, като още един кандидат - правист, се забавлявам истински като чета постовете на vankata - много е важно да се има някакво допълнително инфо преди това, че да се поуспокои човек малко или много :lol:

А за вдигането на бала ---- ще се види скоро, ама май дано е по - скоро, че ... :roll: :shock: :wink: За момичетата, както винаги, ще е по - сложно :lol:
Няма да е по-скоро от 6ти, това да не е УНСС :lol: Но и на мен ми тръпне да го видим тоя бал, че вечееееее....
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
Аватар
Iazo
В началото бе словото

Мнение от Iazo »

До някъде се успокоявам, защото сега с тези увеличени места(като оставим настрани ест високите оценки) нещата не се много по-различни от други години. Аз кандидатствах и във Търново и там бала за момчетата е колкото е бил и миналата година а нали уж тази година във Търново имало най-малко двойки от незнам колко си години насам....а бе на 6-ти ще видим!!!
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

Мнение от БАН ЗА СПАМЕРИТЕ »

Iazo написа:До някъде се успокоявам, защото сега с тези увеличени места(като оставим настрани ест високите оценки) нещата не се много по-различни от други години. Аз кандидатствах и във Търново и там бала за момчетата е колкото е бил и миналата година а нали уж тази година във Търново имало най-малко двойки от незнам колко си години насам....а бе на 6-ти ще видим!!!
малко по висок е.аз влизам в археология с мин бал-21.75,миналата година е бил 21.50.още един да е имало с по висок бал и щях да съм по второ желание.гледах и в варна как стоят нещата.там сега бала е доста по висок от миналата година.за някои специалности е скочил с над 1.та мисълта ми е че въпреки увеличените места бала няма да е по нисък от миналата
suzito
В началото бе словото

варна, морето, сините вълни ...

Мнение от suzito »

здравейте .. аз съм още една от многото кандидат-правистки . Силно се надявам бал 27.88 да се окаже достатъчен, за да вляза .. но това ще стане ясно до дни ... искам да поуспокоя всички за това прословуто покачване на бала - факт е че високите оценки по история са малко повече тази година, но не бива да се забрава също, че випуск `88 e по-малък, а местата са увеличени . За Търново право балът за момичета е паднал с повече от половин единица , така че всеки си има своите шансове и тук в СУ . Успех на всички и особено на тези, които сме на морето ;) 8)
It`s all about satisfaction ! ;)
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: варна, морето, сините вълни ...

Мнение от Raya_Alexandra »

suzito написа: Успех на всички и особено на тези, които сме на морето ;) 8)
Мда, тия от морето влизаме с предимство. :lol:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
fAsTLanE
От дъжд на вятър

Мнение от fAsTLanE »

Ako не си от морето,не ставаш за правист 8)
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Не...морето е за романтици :wink:
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

fAsTLanE написа:Ako не си от морето,не ставаш за правист 8)
absolutely. 8)
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
fAsTLanE
От дъжд на вятър

Мнение от fAsTLanE »

Знам,че звучи абсурдно,но пред някой от вас да е стояла дилемата право в СУ или УНСС.Защото чувам доста противоречиви мнения относно 2та вуза и то от хора,който учат там.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”