Образователни технологии

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
svetli
В началото бе словото

Мнение от svetli »

аз ходих в ОТ по литература и съм много доволна
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

Da be, razbrahme za l-rata (izvinete,ne mi raboti kirilicata) Dano i po drugite predmeti da e dobra podgotovkata

*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Lace написа:О,чувала съм за тоз хубавец.Моя приятелка питаше за немския и благодари за инфото.Мен обаче ме интересува история и английски.Нещо да кажеш?
Аз ходих на английски и съм страшно доволна. Ако те интересува, пиши ми едно ЛС, мога да ти препоръчам и преподавателка, ако си от София.
Последно промяна от Kuln на 02 Сеп 2007, 07:57, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

Lace написа:О,чувала съм за тоз хубавец.Моя приятелка питаше за немския и благодари за инфото.Мен обаче ме интересува история и английски.Нещо да кажеш?
На история аз лично не съм ходила...но сестра ми беше в ОТ на история и е страшно доволна(и е сигурен източник).Бих ти препоръчала Рени...Обаче,ако мислиш да се записваш на тези курсове трябва да е по-скоро...за да имаш право на избор и да можеш да посочиш при кой преподавател искаш да бъдеш. :wink:
Много успех и съм сигурна,че мн ще се забавляваш в ОТ... Аз лично останах с мн хубави спомени от там и добри чувства не само към г-на,но и към хората ,които посещаваха курсовете... :love4:
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Право на избор имаш независимо кога се записваш ;) Имаше даже хора, които директно си се обаждаха на съответната преподавателка и така попадаха при нея. Но е факт, че ако искаш при даден учител, никой няма да те прецака и да те запише при друг.
Иначе е добре да отидете тази седмица, понеже най-вероятно другата ще имате входен тест (за някои от предметите) и е хубаво да сте си се записали вече, за да си го карате и да не изпускате материал.
Изображение
gabby_cska
В началото бе словото

Мнение от gabby_cska »

тази година ходих на уроци по биология и въпреки че изкарах 5.13 и 6.00 на изпитите въобще не съм доволна.Последните 2 месеца си бях на самоподготовка,защото сама си знаех най-добре кои теми ми куцат,да не говорим че нямям нито една оценка на изпитванията,а на изпита понякога се борим за стотни,а не за "добре" или "зле"
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

За математиката им знам че смуче
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Divinity
В началото бе словото

Мнение от Divinity »

Аз утре ще ходя да се записвам. Кажете от кой учител сте доволни по литература?
There is no religion higher than truth
Аватар
El
Пишете, о, братя

Мнение от El »

Divinity написа:Аз утре ще ходя да се записвам. Кажете от кой учител сте доволни по литература?
Аз бях при Мери Стоянова и съм изключително доволна :)
Научих много неща, престанах да употребявам клишета, започнах да правя много по-задълбочени анализи и препратки на и между произведенията, стилът ми на писане се подобри... С две думи, този курс бе за мен твърде полезен в не едно отношение :)
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...

... so I'll bleed forever
svetli
В началото бе словото

Мнение от svetli »

аз също бях по литература при Мери Стоянова... много ми хареса начина й на преподаване, но то си зависи все пак до голяма степен от човека как ще се подготви и какво ще научи
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

El написа:
Divinity написа:Аз утре ще ходя да се записвам. Кажете от кой учител сте доволни по литература?
Кажи после кой избра? При кого се записа?
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

Kuln написа:Право на избор имаш независимо кога се записваш ;) Имаше даже хора, които директно си се обаждаха на съответната преподавателка и така попадаха при нея. Но е факт, че ако искаш при даден учител, никой няма да те прецака и да те запише при друг.
Иначе е добре да отидете тази седмица, понеже най-вероятно другата ще имате входен тест (за някои от предметите) и е хубаво да сте си се записали вече, за да си го карате и да не изпускате материал.
Не става въпрос за прецакване...преподавателите,при които се записваш с препоръки доста бързо запълват групите си и съгласи се,че не може за един учител да има 50 записани човека,а други да преподават на едва 20... :wink: Ако вече си наясно къде и при кого ще бъдеш на курс няма какво да чакаш...т'ва ми беше мисълта :D
Аватар
Divinity
В началото бе словото

Мнение от Divinity »

Да, веднага като се върна ще споделя впечатления. Засега прочетох за 2-ма добри преподаватели по БЕЛ, ще помоля да ме включат в групата на един от тях. Пък и да не стане работата, не вярвам в Образователните да има некадърни учители. Мисля, че всички кандидат-студенти се обучават на един принцип и в това отношение няма ощетени или привилигировани. В крайна сметка успехът (или провалът) до голяма степен ще зависят от мен. Стискайте палци! :roll:
А иначе мислите ли че съм закъсняла със записването. Това постоянно ме тормози!!! :?
There is no religion higher than truth
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

clessy написа:
Kuln написа:Право на избор имаш независимо кога се записваш ;) Имаше даже хора, които директно си се обаждаха на съответната преподавателка и така попадаха при нея. Но е факт, че ако искаш при даден учител, никой няма да те прецака и да те запише при друг.
Не става въпрос за прецакване...преподавателите,при които се записваш с препоръки доста бързо запълват групите си и съгласи се,че не може за един учител да има 50 записани човека,а други да преподават на едва 20... :wink: Ако вече си наясно къде и при кого ще бъдеш на курс няма какво да чакаш...т'ва ми беше мисълта :D
Ами не знам, при нас ноември имаше хора, които точно при дадена преподавателка искаха да се запишат. Не вярвам до тогава да не са били запълнени местата. А и честно казано, за повечето прподаватели има кой да ги похвали, затова едва ли ще има някой, който да остане без кандидат-студенти. Все пак всеки, който е ходил при учител Х, ще препоръча него на свои приятели. А и едва ли ще ти кажат :" Не може при този, айде при друг", все пак ще те загубят като клиент.

Иначе съм напълно съгласна, че колкото по-рано се отиде толкова по-добре, все пак иначе се изтърва материал, а и току виж останали няколко не до там подготвени учители и по случайност те набутат при тях, ако не заявиш претенции при кого искаш да си.
Изображение
Аватар
El
Пишете, о, братя

Мнение от El »

Divinity написа:Да, веднага като се върна ще споделя впечатления. Засега прочетох за 2-ма добри преподаватели по БЕЛ, ще помоля да ме включат в групата на един от тях. Пък и да не стане работата, не вярвам в Образователните да има некадърни учители. Мисля, че всички кандидат-студенти се обучават на един принцип и в това отношение няма ощетени или привилигировани. В крайна сметка успехът (или провалът) до голяма степен ще зависят от мен. Стискайте палци! :roll:
А иначе мислите ли че съм закъсняла със записването. Това постоянно ме тормози!!! :?
Не знам дали си закъсняла... Едва ли. Аз се записах в средата-края на октомври и започнах курсове от началото на ноември някъде. По история почнах от първата тема, всъщност бяхме само две момичета в началото, после заприиждаха и още хора, но на тях им дойде малко под напрежение, защото ние бяхме взели вече 2-3 теми. По литература обаче бях пропуснала първото занятие, така че си го наваксах през седмицата и после си тръгнах редовно с групата от второто занятие нататък. Мисля, че си се ориентирала навреме :wink:
Успех! :)
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...

... so I'll bleed forever
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”