Образователни технологии
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Аз ходих на английски и съм страшно доволна. Ако те интересува, пиши ми едно ЛС, мога да ти препоръчам и преподавателка, ако си от София.Lace написа:О,чувала съм за тоз хубавец.Моя приятелка питаше за немския и благодари за инфото.Мен обаче ме интересува история и английски.Нещо да кажеш?
Последно промяна от Kuln на 02 Сеп 2007, 07:57, променено общо 1 път.

- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
На история аз лично не съм ходила...но сестра ми беше в ОТ на история и е страшно доволна(и е сигурен източник).Бих ти препоръчала Рени...Обаче,ако мислиш да се записваш на тези курсове трябва да е по-скоро...за да имаш право на избор и да можеш да посочиш при кой преподавател искаш да бъдеш.Lace написа:О,чувала съм за тоз хубавец.Моя приятелка питаше за немския и благодари за инфото.Мен обаче ме интересува история и английски.Нещо да кажеш?
Много успех и съм сигурна,че мн ще се забавляваш в ОТ... Аз лично останах с мн хубави спомени от там и добри чувства не само към г-на,но и към хората ,които посещаваха курсовете...
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Право на избор имаш независимо кога се записваш
Имаше даже хора, които директно си се обаждаха на съответната преподавателка и така попадаха при нея. Но е факт, че ако искаш при даден учител, никой няма да те прецака и да те запише при друг.
Иначе е добре да отидете тази седмица, понеже най-вероятно другата ще имате входен тест (за някои от предметите) и е хубаво да сте си се записали вече, за да си го карате и да не изпускате материал.
Иначе е добре да отидете тази седмица, понеже най-вероятно другата ще имате входен тест (за някои от предметите) и е хубаво да сте си се записали вече, за да си го карате и да не изпускате материал.

-
gabby_cska
- В началото бе словото
тази година ходих на уроци по биология и въпреки че изкарах 5.13 и 6.00 на изпитите въобще не съм доволна.Последните 2 месеца си бях на самоподготовка,защото сама си знаех най-добре кои теми ми куцат,да не говорим че нямям нито една оценка на изпитванията,а на изпита понякога се борим за стотни,а не за "добре" или "зле"
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Аз бях при Мери Стоянова и съм изключително доволнаDivinity написа:Аз утре ще ходя да се записвам. Кажете от кой учител сте доволни по литература?
Научих много неща, престанах да употребявам клишета, започнах да правя много по-задълбочени анализи и препратки на и между произведенията, стилът ми на писане се подобри... С две думи, този курс бе за мен твърде полезен в не едно отношение
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
сърце на Аан-Аллейн...
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Кажи после кой избра? При кого се записа?El написа:Divinity написа:Аз утре ще ходя да се записвам. Кажете от кой учител сте доволни по литература?
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Не става въпрос за прецакване...преподавателите,при които се записваш с препоръки доста бързо запълват групите си и съгласи се,че не може за един учител да има 50 записани човека,а други да преподават на едва 20...Kuln написа:Право на избор имаш независимо кога се записвашИмаше даже хора, които директно си се обаждаха на съответната преподавателка и така попадаха при нея. Но е факт, че ако искаш при даден учител, никой няма да те прецака и да те запише при друг.
Да, веднага като се върна ще споделя впечатления. Засега прочетох за 2-ма добри преподаватели по БЕЛ, ще помоля да ме включат в групата на един от тях. Пък и да не стане работата, не вярвам в Образователните да има некадърни учители. Мисля, че всички кандидат-студенти се обучават на един принцип и в това отношение няма ощетени или привилигировани. В крайна сметка успехът (или провалът) до голяма степен ще зависят от мен. Стискайте палци!
А иначе мислите ли че съм закъсняла със записването. Това постоянно ме тормози!!!
А иначе мислите ли че съм закъсняла със записването. Това постоянно ме тормози!!!
There is no religion higher than truth
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Ами не знам, при нас ноември имаше хора, които точно при дадена преподавателка искаха да се запишат. Не вярвам до тогава да не са били запълнени местата. А и честно казано, за повечето прподаватели има кой да ги похвали, затова едва ли ще има някой, който да остане без кандидат-студенти. Все пак всеки, който е ходил при учител Х, ще препоръча него на свои приятели. А и едва ли ще ти кажат :" Не може при този, айде при друг", все пак ще те загубят като клиент.clessy написа:Не става въпрос за прецакване...преподавателите,при които се записваш с препоръки доста бързо запълват групите си и съгласи се,че не може за един учител да има 50 записани човека,а други да преподават на едва 20...Kuln написа:Право на избор имаш независимо кога се записвашИмаше даже хора, които директно си се обаждаха на съответната преподавателка и така попадаха при нея. Но е факт, че ако искаш при даден учител, никой няма да те прецака и да те запише при друг.
Иначе е добре да отидете тази седмица, понеже най-вероятно другата ще имате входен тест (за някои от предметите) и е хубаво да сте си се записали вече, за да си го карате и да не изпускате материал.Ако вече си наясно къде и при кого ще бъдеш на курс няма какво да чакаш...т'ва ми беше мисълта
Иначе съм напълно съгласна, че колкото по-рано се отиде толкова по-добре, все пак иначе се изтърва материал, а и току виж останали няколко не до там подготвени учители и по случайност те набутат при тях, ако не заявиш претенции при кого искаш да си.

Не знам дали си закъсняла... Едва ли. Аз се записах в средата-края на октомври и започнах курсове от началото на ноември някъде. По история почнах от първата тема, всъщност бяхме само две момичета в началото, после заприиждаха и още хора, но на тях им дойде малко под напрежение, защото ние бяхме взели вече 2-3 теми. По литература обаче бях пропуснала първото занятие, така че си го наваксах през седмицата и после си тръгнах редовно с групата от второто занятие нататък. Мисля, че си се ориентирала навремеDivinity написа:Да, веднага като се върна ще споделя впечатления. Засега прочетох за 2-ма добри преподаватели по БЕЛ, ще помоля да ме включат в групата на един от тях. Пък и да не стане работата, не вярвам в Образователните да има некадърни учители. Мисля, че всички кандидат-студенти се обучават на един принцип и в това отношение няма ощетени или привилигировани. В крайна сметка успехът (или провалът) до голяма степен ще зависят от мен. Стискайте палци!![]()
Успех!
Съдбовно копие от пламъци на Дева
сърце на Аан-Аллейн...
сърце на Аан-Аллейн...