dochuh otnqkyde,che v 4ti kurs se predlagalo nqkakyv staj za nashata specialnost?vqrno li e towa?ako nqkoi znae,da kaje neshto poweche
sry za latinicata,ama nqmam druga tuk...
STi написа:dochuh otnqkyde,che v 4ti kurs se predlagalo nqkakyv staj za nashata specialnost?vqrno li e towa?ako nqkoi znae,da kaje neshto poweche
Да, ако тате е кмет или депутат може и да кандидатстваш за стаж...
STi написа:dochuh otnqkyde,che v 4ti kurs se predlagalo nqkakyv staj za nashata specialnost?vqrno li e towa?ako nqkoi znae,da kaje neshto poweche
Колеги имам въпрос...Случайно някой да знае кой е кабинета на Орлин Борисов и приемното му време? Или ако не , кога и къде има лекции с долните курсове?
имам въпрос към горните курсове. аз, пък и повечето от колегите ми, си нямаме ни най-малка предствава по кой предмет от къде да четем. в началото всичко живо се втурна да купува и да взима учебници от библиотеката, а накрая се оказва, че сме си дали парите на празно, щото нищо не чаткаме от написаното. сигурно има и по-лесен начин да минеш даден изпит от това да зубкаш на изуст некви неразбираеми изречения по половин страница едното.
na vseki udar moje da se otvarne, osven na slan4eviq