Спорт ?
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
aбе и мен ме влече скалното катерене и билярда, ама първо съм много слаб, второ ме е страх от високотоizvynzemno написа:аз май ще се пиша фехтовка, чувам хубави отзиви. и за скалното катерене имало добра база(т.е. стена), само че съм много слаба в ръцете и се преценявам че не ставам за такова нещо,макар че ме влече.
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
не ми се чете цялата тема и искам да попитам ще има ли някой от фми , който да се запише футбол и каква е базата , къде се намира, има ли няккави турнири и как се формират отборите( по факултети или направо един за целия университет)?...защото ако е по факултети се съмнявам във фми да сглобиме добър отбор от математци-футболисти 

Ама аз и кик-бокс съм много навитаJ`E`K`O написа:Ами пиши тенис тогаваLULLABY написа:И аз кик бокс мисля, но винаги съм искала и тенис![]()
всъщност и фехтовка, и стрелба с лък...
I was alone, Falling free,
Trying my best not to forget
What happened to us,
What happened to me,
What happened as I let it slip
Trying my best not to forget
What happened to us,
What happened to me,
What happened as I let it slip
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
ми доколкото знам като започнем учебната година най-добре да отидем в департамента по спорт,който така като гледам се намира в ректората и да си пуснем молба възможно по-раничко,за да не са заети после местата,а май също може да се отиде на самото място,където ще се провеждат тренировките,за да се срещнеш и да се запишеш при треньора директноJ`E`K`O написа:Ами пиши тенис тогаваLULLABY написа:И аз кик бокс мисля, но винаги съм искала и тенисА някой знае ли адреса на мястото където ще се записваме за спорт, да не стане така че 2 дни да го търся къде е и вече да са заети местата за интересните спортове.
ПП:между другото,аз също 99% засега съм за кик-бокс
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Кик-бокс и аз ще записвам.Mira написа:ми доколкото знам като започнем учебната година най-добре да отидем в департамента по спорт,който така като гледам се намира в ректората и да си пуснем молба възможно по-раничко,за да не са заети после местата,а май също може да се отиде на самото място,където ще се провеждат тренировките,за да се срещнеш и да се запишеш при треньора директноJ`E`K`O написа:Ами пиши тенис тогаваLULLABY написа:И аз кик бокс мисля, но винаги съм искала и тенисА някой знае ли адреса на мястото където ще се записваме за спорт, да не стане така че 2 дни да го търся къде е и вече да са заети местата за интересните спортове.
![]()
кик-бокс например се тренира в боксовата зала на спортен комплекс "Диана" ,поне така пише в справочника
ПП:между другото,аз също 99% засега съм за кик-бокс
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
може да записваш колкото си искаш, стига да ти го позволява програматаAlma написа:Аз да питам, тъй като съм от Социолозите, а в програмата е предвидено само физкултура през един от семестрите, ще имам ли шанс да избера някакъв друг спорт, макар да не са ми нужни кредити от него?