Литература - темата в СУ!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

може и днес да излязат - миналата година излязоха към 4ч
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Трябваше да науча Далчев,трябваше да науча Далчев...Това "есе" ще ме провали :( :( :(
Изображение
Аватар
zubar2006
В началото бе словото

Мнение от zubar2006 »

Еми дано, ама ако е така защо ще ни казват от Инфоцентъра след няколко дена? Или пък може на всечки така да казват, независимо за кой изпит питаме хахахах :D
Аватар
zubar2006
В началото бе словото

Мнение от zubar2006 »

ra4e^f и мен много ми се искаше есето защото Далчев никак не ми е приятен ама не се престраших, не се притеснявай най-вероятно това ще се окаже плюс :D Стискам палци :D
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Есе ли е,не е ли есе...хибрид между есе и тема,някакъв мутант... :( Точно това ме притеснява,че и ние не знаем какво аджеба е трябвало да пишем ;) минала работа...Аз лично разчитам на историята и сигурно ще си изгриза ноктите до дъно докато чакам резултатите ;)
Изображение
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

И аз ви стискам палци , и двата варианта бяха много добри,аз лично малко съжалявам ,че не се паднаха миналата година,а относно канцеларията:и на теб да ти звънят през две минути и ти щеше да се роботизираш и да повтаряш едно и също,но може и още да не са готови...ще видим
Аватар
zubar2006
В началото бе словото

Мнение от zubar2006 »

ra4e^f хахахах хибрид :) това ми хареса :D Вземи излез малко да не ги мислиш тези работи, да се разведриш...не че аз не сам залепнала за компа от сутринта...хахахаха
Аватар
zubar2006
В началото бе словото

Мнение от zubar2006 »

MZ4 аз ги атакувах през ICQ хахахаха затова и си мисля, че си имат готово написано нещо, което го разпращат на всички, които питат :D Успех и на теб :D
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

zubar2006 написа:ra4e^f хахахах хибрид :) това ми хареса :D Вземи излез малко да не ги мислиш тези работи, да се разведриш...не че аз не сам залепнала за компа от сутринта...хахахаха
Бях до 13чх навън,Имах изпит,който свърши в 10:30 и от тогава не можех да се прибера до нас..обиколих половината град с тролея и накрая се върнах пеша ;( Искам само да седя на стола и да се разплувам от мързел ;)
Изображение
sany
В началото бе словото

Мнение от sany »

еми браво-за малко да ми изкочи сърцето,щото се отвори най-после страницата,ама нямя резултати от БЕЛ още.. :(
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Благодаря ти,zubar2006,но аз миналата година не успях с журналистиката,но успях със филологията ,сега просто ми се ще та укажа подкрепа на бъдещи колеги
Последно промяна от MZ4 на 24 Юли 2006, 14:36, променено общо 1 път.
Аватар
zubar2006
В началото бе словото

Мнение от zubar2006 »

Ау ужас, аз направих опит да изляза снощи да пиина, ама пък лошото е, че то не мога да спя като се прибера хахахха направо като маниачка се чувствам вече с това ЕГН и входящ номер хахахах :shock: :D :D :D
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

поне няма да има човек , който да не си знае ЕГН-то, та чак и входящия номер :wink: представям си ви във вид на сомнамбули ,трескаво блъскащи числа по клавиатурите посред нощ :lol:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
zubar2006
В началото бе словото

Мнение от zubar2006 »

MZ4 ааа разбирам :D Много благодарим, емоционалната подкрепа наистина е важна в момента :) :) :)
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Joyride написа:представям си ви във вид на сомнамбули ,трескаво блъскащи числа по клавиатурите посред нощ :lol:
ХАХАхХАхаАхАХха аз чакам някой да каже,че са публикувани оцнеките и тогава ще гледам :) Страх меееее е бее :(
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”