Подготовката по история за 19 юли

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

факти за преодоляване???например?
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

казах фактори :lol:
Преди и по време на изпит-страхове и всякакви мисли,изкарващи те от равновесие
Toto-I will remember
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

все тая - ок фактори да бъдат...личното ми скормно мнение е, че неща от рода на бели петна, множествена амнезия и т.н. при човек, който здраво е учил няма...а страховете...да, случава се да има хора с такива фобии...те обикновено обаче бързо си събират акъла в главата и успяват да се мобилизират, ако са учили разбира се
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

аз съм живият пример,че това не е така.
Toto-I will remember
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

за белите петна и амнезията или за страховете?
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

на първо място страховете и панирането.Другото идва скоропостижно.
Toto-I will remember
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

не си малка, че да те е страх...все пак е един изпит...какво се шашкаме толкова...никой не дере, не хапе, не яде, канибали-квестори още май не са се мяркали по изпитните зали...човек го е страх, ако знае, че не си знае материала...
Ice_Spirit написа:Имам ниска оценка,защото съм объркала някои основни неща.
не искам да те обиждам или нещо такова,не ме разбирай погрешно, но сама казваш, че си объркала нещата...въпросът е защо си ги объркала? :roll:
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Що ме нападаш вече от няколко поста...Само защото казах,че не предпочитам лесните неща.Последствие дори се съгласих с това,което казваш,но това хич не те удовлетворява :lol: Трябва и да ме обвиниш,че съм объркала-ми да,но аз сама добре си се анализирам,не е нужно ти да го правиш :P
Защо,как и защо не...нямат значение,каквото било,е било тогава.Пък и не забравяй,че хората не са с желязна психика,която ти вероятно имаш.Както и-подготовката им е различна и т.н...
Toto-I will remember
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

Ice_Spirit написа:Що ме нападаш вече от няколко поста...Само защото казах,че не предпочитам лесните неща.Последствие дори се съгласих с това,което казваш,но това хич не те удовлетворява :lol: Трябва и да ме обвиниш,че съм объркала-ми да,но аз сама добре си се анализирам,не е нужно ти да го правиш :P
Защо,как и защо не...нямат значение,каквото било,е било тогава.Пък и не забравяй,че хората не са с желязна психика,която ти вероятно имаш.Както и-подготовката им е различна и т.н...
бъркаш...не те нападам, просто се издразних...човешко нали? малко са хората, които предпочитата лесните неща...а това по-късно им излиза през носа...почувствах се косвено засегната от коментара за лесните неща, затова започнах да споря...и не те обвинявам, а просто констатирам...това, че си объркала си е твой проблем...вероятно си си взела поука и вече няма да ги бъркаш :roll: и не, нямам железна психика...на предварителния се бях заблеяла и си мислех колко ли ще ми е "невероятно прекрасно" ако не вляза и даже и не се усетих, когато вече квестора пишеше по дъската темата...и да на всеки подготовката му е различна...едни имат по-добра , други не чак толкова...и затова има една приказка : пилците се броят на есен
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Лесни и случайни неща и хора в този живот няма :P
Toto-I will remember
Аватар
keyholder
В началото бе словото

Въпросчета

Мнение от keyholder »

С ясното съзнание, че е малко късно за уточнения, все пак да попитам някои неща. Ако някой ми помогне, много ще съм благодарен.

1. Учихте ли тема за ересеите? Защото по начина, по който е написана програмата, все едно тая тема я няма.
2. В темата за Покръстването пишете ли биографиите на Кирил и Методий и цялата им там житейска съдба?
3. От Освобождението нататък темите в Програмата обхващат периода точно, както са си формулирани, или?

Леле, цяло чудо е, че съм изкарал 3 на предварителния.
Знам, че не ви е до мен, но все пак ще съм благодарен за инфото. Поздрави и успех на всички (особено тези, които започват с изпитите от другиден)
We don't need no education... or at least like that!
Аватар
duffduff
От дъжд на вятър

Re: Въпросчета

Мнение от duffduff »

keyholder написа: 1. Учихте ли тема за ересеите? Защото по начина, по който е написана програмата, все едно тая тема я няма.
ересеи :shock: :shock: :shock:
Аватар
keyholder
В началото бе словото

Мнение от keyholder »

съжалявам :) имах предвид ереси - богомили, павликяни и т.н.
We don't need no education... or at least like that!
Аватар
ksk'06 info
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ksk'06 info »

Екипът на Кандидатстудентския Информационен Център желае успех на всички кандидатстуденти! :)
Ще се радваме да Ви бъдем от полза с информацията и усмивките, с които разполагаме! А вече ни има и on-line!

:walk: :wav:

N.B.: Препоръчваме на кандидатстудентите, желаещи да се обръщат към нас on-line, това да става на посочения e-mail адрес или чрез ICQ поради огромния обем на теми и мнения във форума на Университета!
СУ "Св. Климент Охридски"
Кандидатстудентски Информационен Център
адрес: София, бул. "Цар Освободител" 15, Северно крило, ет.1
тел.: 02/9308380, 02/8467429
e-mail: ksk_2006@abv.bg
disperata
В началото бе словото

Re: Въпросчета

Мнение от disperata »

keyholder написа:С ясното съзнание, че е малко късно за уточнения, все пак да попитам някои неща. Ако някой ми помогне, много ще съм благодарен.

1. Учихте ли тема за ересеите? Защото по начина, по който е написана програмата, все едно тая тема я няма.
2. В темата за Покръстването пишете ли биографиите на Кирил и Методий и цялата им там житейска съдба?
3. От Освобождението нататък темите в Програмата обхващат периода точно, както са си формулирани, или?

Леле, цяло чудо е, че съм изкарал 3 на предварителния.
Знам, че не ви е до мен, но все пак ще съм благодарен за инфото. Поздрави и успех на всички (особено тези, които започват с изпитите от другиден)
1. мисля, че темата за ересите е включена в тази за цар Петър и Самуил, която е третата тема от конспекта, ако не се лъжа и май е добре да се споменат.
2. относно Кирил и Методий мисля, че е добре да се напише. аз поне съм ги учила.
3. за това не мога да ти кажа, аз даже още не съм го преговорила тоя дял :(
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”