[КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
tranceRR
От дъжд на вятър

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2

Мнение от tranceRR »

pifiella написа:Добре и аз отмъквам това за съвкупността от всичко,което съм искала да уча,но го нагаждам към журналистиката. :D
А на 100% ще има нещо за тоя Пеевски,сигурна съм!
Ооо, само ми го дай тоя мазен индивид.. Последните няколко дни прочетох толкова много за житейския му път, че направо ще им скрия шайбата :mrgreen:
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
moniiiii
От дъжд на вятър
Специалност: ВО
Курс: кандидат-студент

Мнение от moniiiii »

Сузи, към мен ли ти е въпроса?
То и аз много работи прочетох, ама всичко забравих....
Аватар
~Suzie
Пишете, о, братя
Курс: първи

Мнение от ~Suzie »

moniiiii написа:Сузи, към мен ли ти е въпроса?
То и аз много работи прочетох, ама всичко забравих....
Дам, към теб. Имам някакви спомени, че искаше психология, но е възможно да бъркам.
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."

John Green
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

tranceRR написа:
pifiella написа:Добре и аз отмъквам това за съвкупността от всичко,което съм искала да уча,но го нагаждам към журналистиката. :D
Ооо, само ми го дай тоя мазен индивид.. Последните няколко дни прочетох толкова много за житейския му път, че направо ще им скрия шайбата :mrgreen:
И аз това си викам - дайте ми го тоя! Ама ще излезе на лице цветущият ми език и пляс 2 за Габи! :mrgreen:
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Аватар
tranceRR
От дъжд на вятър

Мнение от tranceRR »

pifiella написа:
tranceRR написа:
И аз това си викам - дайте ми го тоя! Ама ще излезе на лице цветущият ми език и пляс 2 за Габи! :mrgreen:
Ее, ти пък, не може тъй.. Дай да ни приемат, пък после ще си показваме селянията (поне аз :lol: ) из общежитията :bounce:
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

tranceRR написа:
pifiella написа:
tranceRR написа:
Ее, ти пък, не може тъй.. Дай да ни приемат, пък после ще си показваме селянията (поне аз :lol: ) из общежитията :bounce:
Ще се опитам да се въздържам на изпита.
Със сигурност из общежитията ще си е селяния. Но има + ще научим всички диалекти :mrgreen: .Аз вас на шопски,вие мен, на каквито искате! :mrgreen:
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Аватар
KeepItClassy
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от KeepItClassy »

pifiella написа:Със сигурност из общежитията ще си е селяния. Но има + ще научим всички диалекти :mrgreen: .Аз вас на шопски,вие мен, на каквито искате! :mrgreen:
10 минути ми трябват и всичките ще Въй-кате :lol:
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
Аватар
Annie Potter
В началото бе словото

Мнение от Annie Potter »

Да се похваля и аз...напълно неочаквано, още съм в шок и си refresh-вам http://ksk.uni-sofia.bg/, защото ме е страх, че оценката може да се смени и вселената си прави шега с мен :)
Момиче съм.
На предварителния имах 3.00, а сега- 5.00! По висока оценка-16, равна-11. На това му викам аз 'чудо' :)
Иначе: БЕЛ- 5.72 (смятам го за тотален fail,ама...), История - 6.00
Първо желание- ВО.
Ще помоля някой да ме успокои за събота, защото колкото повече си мисля, толкова повече откачам, аз винаги съм кълбо от нерви в такива ситуации :)
If you have to ask, you'll never know.
If you know, you need only ask.
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

А така моля - всичко над 4.75 към ВО да се насочва! :D
Ани,не знам как мога да те успокоя,защото и на мен ми е нервно,ама каквото сабя покаже!
Audrey Hepburn
Аватар
tranceRR
От дъжд на вятър

Мнение от tranceRR »

KeepItClassy написа:10 минути ми трябват и всичките ще Въй-кате :lol:
Аз съм заразен вече :) Две поредни лета имах за колеги главно бургазлии и си оказа влияние.. Смяяяяятай :mrgreen:
Armin van Buuren
Аватар
KeepItClassy
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от KeepItClassy »

tranceRR написа:
KeepItClassy написа:10 минути ми трябват и всичките ще Въй-кате :lol:
Аз съм заразен вече :) Две поредни лета имах за колеги главно бургазлии и си оказа влияние.. Смяяяяятай :mrgreen:
Хахаха, значи поне един ще ме разбира като говоря :) Само за квесторите не знам.. :mrgreen:

Между другото имам и аз един въпрос, който ми е доста важен- как става привикването за изпита? В смисъл по входящ номер ли ни викат, по азбучен ред или разбъркано.. И има ли определено време, до което се провежда изпита, или докато минем всички?
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

Взимат ни се личните карти,номерата и телефоните,слагат се в джобче,което се слага на катедрата отпред.И се теглят произволно по 10 пликчета и 10 "щастливци" потеглят веднага по квесторите.Туй то.
Audrey Hepburn
Аватар
Synyster
В началото бе словото

Мнение от Synyster »

Препускайки из различните университети и търсенето на специалност се спрях на Връзките с обществеността.. Проблемът е, че в сайта на СУ има само общи приказки за специалността, докато във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" си има изкарана подробна учебна програма- какво се учи всеки семестър, по кои дисциплини се държат изпити и т.н.. Ще може ли някой да ми помогне и разясни по-подробно какво се учи и най-вече - има ли изучаване на чужди езици в програмата? Едно голяяямо "Благодаря" предварително :)
And I keep finding beauty in the most f*cked up things...
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Моят шопски никой не може да го бие. :mrgreen:
Не мисля,че на устния въпросите ще са толкова неочаквани и изкривени,както бяха темите на писмените изпити. Очаквам протестни въпроси - местни и муждународни а.к.а. комшиите. Интересно ми е вторият основен въпрос какъв ще бъде и дали няма да ни вкарат в кошарата с него. :lol: Сега пак се пръкна отнякъде АКТА и е възможно и това да бъде засегнато. Евентуално нещо за изборите и правителството,но това е пряко свързано с протестите и не вярвам да е отделен въпрос. Малко остана,скоро ще разберем как ще ни мъчат. :P

Synyster, http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... _i_srokove
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
Synyster
В началото бе словото

Мнение от Synyster »

Благодаря, Надежден случай! :D
Колкото до предположенията за въпросите- наистина единият сигурно ще е за протестите.. Лично на мен ми се иска да вярвам, че вторият въпрос ще засяга малко по-приятна и културна тематика- примерно годишнината от делото на Кирил и Методий (едната контролна тема от писмения изпит засягаше кирилицата), но много си мисля и за конфликтите в Сирия като преди ден-два пак разказваха за някакви бежанци..
And I keep finding beauty in the most f*cked up things...
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”