Ооо, само ми го дай тоя мазен индивид.. Последните няколко дни прочетох толкова много за житейския му път, че направо ще им скрия шайбатаpifiella написа:Добре и аз отмъквам това за съвкупността от всичко,което съм искала да уча,но го нагаждам към журналистиката.
А на 100% ще има нещо за тоя Пеевски,сигурна съм!
[КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: ВО
- Курс: кандидат-студент
Сузи, към мен ли ти е въпроса?
То и аз много работи прочетох, ама всичко забравих....
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Дам, към теб. Имам някакви спомени, че искаше психология, но е възможно да бъркам.moniiiii написа:Сузи, към мен ли ти е въпроса?
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
- pifiella
- Пишете, о, братя
И аз това си викам - дайте ми го тоя! Ама ще излезе на лице цветущият ми език и пляс 2 за Габи!tranceRR написа:Ооо, само ми го дай тоя мазен индивид.. Последните няколко дни прочетох толкова много за житейския му път, че направо ще им скрия шайбатаpifiella написа:Добре и аз отмъквам това за съвкупността от всичко,което съм искала да уча,но го нагаждам към журналистиката.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Ее, ти пък, не може тъй.. Дай да ни приемат, пък после ще си показваме селянията (поне азpifiella написа:И аз това си викам - дайте ми го тоя! Ама ще излезе на лице цветущият ми език и пляс 2 за Габи!tranceRR написа:Ооо, само ми го дай тоя мазен индивид.. Последните няколко дни прочетох толкова много за житейския му път, че направо ще им скрия шайбатаpifiella написа:Добре и аз отмъквам това за съвкупността от всичко,което съм искала да уча,но го нагаждам към журналистиката.
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
- pifiella
- Пишете, о, братя
Ще се опитам да се въздържам на изпита.tranceRR написа:Ее, ти пък, не може тъй.. Дай да ни приемат, пък после ще си показваме селянията (поне азpifiella написа:И аз това си викам - дайте ми го тоя! Ама ще излезе на лице цветущият ми език и пляс 2 за Габи!tranceRR написа:Ооо, само ми го дай тоя мазен индивид.. Последните няколко дни прочетох толкова много за житейския му път, че направо ще им скрия шайбатаpifiella написа:Добре и аз отмъквам това за съвкупността от всичко,което съм искала да уча,но го нагаждам към журналистиката.
А на 100% ще има нещо за тоя Пеевски,сигурна съм!) из общежитията
Със сигурност из общежитията ще си е селяния. Но има + ще научим всички диалекти
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- KeepItClassy
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
10 минути ми трябват и всичките ще Въй-катеpifiella написа:Със сигурност из общежитията ще си е селяния. Но има + ще научим всички диалекти.Аз вас на шопски,вие мен, на каквито искате!
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
- Annie Potter
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: annie-potter
Да се похваля и аз...напълно неочаквано, още съм в шок и си refresh-вам http://ksk.uni-sofia.bg/, защото ме е страх, че оценката може да се смени и вселената си прави шега с мен
Момиче съм.
На предварителния имах 3.00, а сега- 5.00! По висока оценка-16, равна-11. На това му викам аз 'чудо'
Иначе: БЕЛ- 5.72 (смятам го за тотален fail,ама...), История - 6.00
Първо желание- ВО.
Ще помоля някой да ме успокои за събота, защото колкото повече си мисля, толкова повече откачам, аз винаги съм кълбо от нерви в такива ситуации
Момиче съм.
На предварителния имах 3.00, а сега- 5.00! По висока оценка-16, равна-11. На това му викам аз 'чудо'
Иначе: БЕЛ- 5.72 (смятам го за тотален fail,ама...), История - 6.00
Първо желание- ВО.
Ще помоля някой да ме успокои за събота, защото колкото повече си мисля, толкова повече откачам, аз винаги съм кълбо от нерви в такива ситуации
If you have to ask, you'll never know.
If you know, you need only ask.
If you know, you need only ask.
- pifiella
- Пишете, о, братя
А така моля - всичко над 4.75 към ВО да се насочва! 
Ани,не знам как мога да те успокоя,защото и на мен ми е нервно,ама каквото сабя покаже!
Ани,не знам как мога да те успокоя,защото и на мен ми е нервно,ама каквото сабя покаже!
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Аз съм заразен вечеKeepItClassy написа:10 минути ми трябват и всичките ще Въй-кате
Armin van Buuren
Armin van Buuren
- KeepItClassy
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
Хахаха, значи поне един ще ме разбира като говоряtranceRR написа:Аз съм заразен вечеKeepItClassy написа:10 минути ми трябват и всичките ще Въй-катеДве поредни лета имах за колеги главно бургазлии и си оказа влияние.. Смяяяяятай
Между другото имам и аз един въпрос, който ми е доста важен- как става привикването за изпита? В смисъл по входящ номер ли ни викат, по азбучен ред или разбъркано.. И има ли определено време, до което се провежда изпита, или докато минем всички?
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
- pifiella
- Пишете, о, братя
Взимат ни се личните карти,номерата и телефоните,слагат се в джобче,което се слага на катедрата отпред.И се теглят произволно по 10 пликчета и 10 "щастливци" потеглят веднага по квесторите.Туй то.
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Препускайки из различните университети и търсенето на специалност се спрях на Връзките с обществеността.. Проблемът е, че в сайта на СУ има само общи приказки за специалността, докато във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" си има изкарана подробна учебна програма- какво се учи всеки семестър, по кои дисциплини се държат изпити и т.н.. Ще може ли някой да ми помогне и разясни по-подробно какво се учи и най-вече - има ли изучаване на чужди езици в програмата? Едно голяяямо "Благодаря" предварително 
And I keep finding beauty in the most f*cked up things...
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Моят шопски никой не може да го бие.
Не мисля,че на устния въпросите ще са толкова неочаквани и изкривени,както бяха темите на писмените изпити. Очаквам протестни въпроси - местни и муждународни а.к.а. комшиите. Интересно ми е вторият основен въпрос какъв ще бъде и дали няма да ни вкарат в кошарата с него.
Сега пак се пръкна отнякъде АКТА и е възможно и това да бъде засегнато. Евентуално нещо за изборите и правителството,но това е пряко свързано с протестите и не вярвам да е отделен въпрос. Малко остана,скоро ще разберем как ще ни мъчат. 
Synyster, http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... _i_srokove
Не мисля,че на устния въпросите ще са толкова неочаквани и изкривени,както бяха темите на писмените изпити. Очаквам протестни въпроси - местни и муждународни а.к.а. комшиите. Интересно ми е вторият основен въпрос какъв ще бъде и дали няма да ни вкарат в кошарата с него.
Synyster, http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... _i_srokove
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Благодаря, Надежден случай! 
Колкото до предположенията за въпросите- наистина единият сигурно ще е за протестите.. Лично на мен ми се иска да вярвам, че вторият въпрос ще засяга малко по-приятна и културна тематика- примерно годишнината от делото на Кирил и Методий (едната контролна тема от писмения изпит засягаше кирилицата), но много си мисля и за конфликтите в Сирия като преди ден-два пак разказваха за някакви бежанци..
Колкото до предположенията за въпросите- наистина единият сигурно ще е за протестите.. Лично на мен ми се иска да вярвам, че вторият въпрос ще засяга малко по-приятна и културна тематика- примерно годишнината от делото на Кирил и Методий (едната контролна тема от писмения изпит засягаше кирилицата), но много си мисля и за конфликтите в Сирия като преди ден-два пак разказваха за някакви бежанци..
And I keep finding beauty in the most f*cked up things...