Значи утре...Never написа:Зам.-ректорката е казала утре, значи утре.
Дано е 100% сигурно...!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Значи утре...Never написа:Зам.-ректорката е казала утре, значи утре.
Почти сигурен съм, че ще излязат около или след 16 часа.nanozetka написа:Няма ли още резултати?
Е, ще помолиш някой да ти ги провери, ако няма да издържиш докато ти можеш...Never написа:Има да си чакаме...
Тъпото е, че следобед ще ходя до Учебен отдел с една приятелка и май няма да ме има точно като ги пуснат....
Ама аз искам самичка, че на предварителната като ми провериха и не бях особено доволна.BTW написа:Е, ще помолиш някой да ти ги провери, ако няма да издържиш докато ти можеш...Never написа:Има да си чакаме...
Тъпото е, че следобед ще ходя до Учебен отдел с една приятелка и май няма да ме има точно като ги пуснат....
Оценката така или иначе е въведена, ако ще и Свети Петър да ти я провери, няма особен шанс да бъде променена.Never написа:Суеверия, суеверия...
Познато чувство...е поне днес вече е денят на страшния съд хехBrutality написа:Оценката така или иначе е въведена, ако ще и Свети Петър да ти я провери, няма особен шанс да бъде променена.Never написа:Суеверия, суеверия...![]()
Иначе и аз не издържам вече. Хем искам да видя какво съм направила, хем ми трепери под лъжичката.