[КСК 2011] Журналистика и ВО

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
amorphis
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО

Мнение от amorphis »

Сега на предварителния сигурно ще е нещо за СРС--тата или за Шенген .., освен ако не се случи нещо друго до тогава ... (лично мнение)
Errando discimus !
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Докато дойде време за изпита СРС-тата и Галерия отдавна вече ще са забравени и от медиите, и от хората :wink:
Facebook
Изображение
Аватар
sugar_geri
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: първи

Мнение от sugar_geri »

Здравейте. Искам да попитам следното - към предварителния изпит има ли устен (след писмения) ? Мисля, че устният се завръща... http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... rnalistika
Благодаря предварително. :cherry:
"We all take different paths in life, but no matter where we go, we take a little of each other everywhere." - Tim McGraw

Журналистика - I курс, редовно
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

sugar_geri написа:Здравейте. Искам да попитам следното - към предварителния изпит има ли устен (след писмения) ? Мисля, че устният се завръща... http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... rnalistika
Това е балообразуването от 2009 година :mrgreen:
Споко, няма. Ето за тази година:
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... rnalistika
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
sugar_geri
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: първи

Мнение от sugar_geri »

Благодаря много за отговора. Иначе аз също разглеждах справочник (за всички ВУЗ-ове беше), където пишеше,че има устен изпит... Е, излиза, че и на нас ще ни се размине тази година, надявам се. ;)
"We all take different paths in life, but no matter where we go, we take a little of each other everywhere." - Tim McGraw

Журналистика - I курс, редовно
Аватар
sunover
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sunover »

http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... rnalistika
Тук не са отбелязали, че са с предимство оценките от матурите / ако има такива / .
Аватар
hrisonka
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от hrisonka »

Да,което е много тъпо,все пак трябва да знаем... :| Пише,че се взима оценка от диплома :scratch:
Аватар
amorphis
В началото бе словото

Мнение от amorphis »

sugar_geri написа:Здравейте. Искам да попитам следното - към предварителния изпит има ли устен (след писмения) ? Мисля, че устният се завръща... http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... rnalistika
Вътрешни хора казват че тази година няма да има устен и всики си пише пак каквото знае ... пффф :Д чак е смешно вече ...

svetlio.varna
Предварителният е много скоро ... така че може и това да се падне ... , но дано си прав че ще бъдат забравени и естественно вече са банални ... искам нещо на което да изкарам 6 :Д да си го кажа в прав текст :Д
Errando discimus !
Аватар
sunover
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sunover »

Добре, че го каза в прав текст, "100-процентово" никога нямаше да се досетим каква е целта ти :Laie_60Bmini: :)
Аватар
amorphis
В началото бе словото

Мнение от amorphis »

хахахахах аз точно за това го казах :)

имам едно малко въпросче. Задължително ли е да се явяваш на редовния изпит ? Смисъл ако оценката от предварителния те задоволява може ли да не се явиш на редовния
Errando discimus !
Аватар
hrisonka
В началото бе словото

Мнение от hrisonka »

Може,стига да си убеден,че ще те приемат с тази от предварителния :D
Аватар
myo
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от myo »

От известно време следя мненията и догадките в този форум, относно предстоящия изпит. Мисля вече, че се въртите в някакъв кръг.
''Това ще!'' ''..Не, не това ще е'' ''..Eеее да може да е това..'' <--- и после пак на ново… и отначало.
Мен вече спря да ме вълнува, какво ще се падне… и също така спрях да се мъча да бъда гадател(какъвто не съм). Просто ще импровизирам, както и много други(предполагам).
Така… вместо да не спирате да се ровите в кутията на Пандора, с догадки ,какво от всичките лошотии ще ви изкочи …аз ви предлагам да отидете в някой храм, ако не за друго, то поне малко за късмет и надежда да се помолите хахаха. Не забравяйте, че в кутията на Пандора остана само надеждата…

Скоро ще маршируваме рано сутрин пред вратите на СУ .Някои ще са като уплашени зайци… Втори, ще са като наперени зелки… Трети пък ще са гордо-стърчащи моркови…
Успех!!
Ob du glaubst du kannst es oder ob du nicht glaubst - du hast recht!
....
Аватар
hrisonka
В началото бе словото

Мнение от hrisonka »

Нормално е да се дискутират тези неща,всеки има право да изкаже собственото си мнение,както и да задава въпроси,които го вълнуват!А как ще се чувстваме в деня на изпита,ще стане ясно съвсем скоро.
Аватар
sunover
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sunover »

Аз също смятам, че е глупаво да ровим като кокошки в оборския тор на обществото.. Пестицидите в плодовете и зеленчуците и без това са ни предостатъчни :)

Бихме могли да намерим друга тема на разговор, дори и без връзка с изпитите, университета или климата в европейската политика.
Просто предложение. :girl_sigh:
Последно промяна от sunover на 18 Фев 2011, 20:42, променено общо 1 път.
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

ийзи хора, обсъждането на темите може само да са ви от +. Миналата година във форума обсъждахме доста
темата Дупки, и ето че се падна тя. А и какви конкуренти ви гонят след като още на изпит не сте били, че и документ за класиране не сте подали. СУ не е чак толкова конкурентна среда, и ако ви приемат във ФЖМК никак не значи, че сте най-успелите и умни студенти. Същото важи и за оценката, която ще изкарате.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”