Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.
Модератори: ники, Methuselah
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: Спорт в СУ
Ясно, оценка по една дисциплина, възможност за посещение на няколко.
Благодаря за информацията.
Благодаря за информацията.
I love TraNce
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Това важи само за лекциите. Можеш да посещаваш всички ЛЕКЦИИ, но не всички УПРАЖНЕНИЯ, които ти се искат. Дори в ЮФ могат да се дадат достатъчно примери за преподаватели, които не пускат пришълци, дори и да си от същия курс, при същия асистент, но упражнението ти е в друг ден.
А часовете по СПОРТ се водят УПРАЖНЕНИЯ. Иначе не вярвам да ти отлажат втори спорт, но определено се сещам за преподаватели, от които е силно препоръчително да поискаш "разрешение".
А часовете по СПОРТ се водят УПРАЖНЕНИЯ. Иначе не вярвам да ти отлажат втори спорт, но определено се сещам за преподаватели, от които е силно препоръчително да поискаш "разрешение".
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Това, че преподавателят се прави на интересен, не означава, че има право да ти забранява. А нашите особено обичат да се правят на интересни.
Светльо, в случая го знам по-добре от теб. Записвала съм се на три спорта. Проучвала съм въпроса и в департамента по спорт. Никой не го е еня на колко точно спорта ще се запишеш. Най-малкото, никой не го следи това нещо, за да има каквато и да била фактическа обосновка, върху която да тръгне да прави проблем.
Светльо, в случая го знам по-добре от теб. Записвала съм се на три спорта. Проучвала съм въпроса и в департамента по спорт. Никой не го е еня на колко точно спорта ще се запишеш. Най-малкото, никой не го следи това нещо, за да има каквато и да била фактическа обосновка, върху която да тръгне да прави проблем.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Всъщност на сайта на ЮФ има едни правила на факултета, в които това е изрично записано и някои преподаватели не се свенят да го цитират.MidwinterSun написа:Това, че преподавателят се прави на интересен, не означава, че има право да ти забранява. А нашите особено обичат да се правят на интересни.
За другото няма да споря, щом се позоваваш на такъв богат емпиричен опит
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Въпросното правило се отнася единствено за студенти, които са разпределени при друг преподавател за същото упражнение по същия предмет. Не е общо за всички студенти. Цели да запази баланса на разпределението на студентите в огромна специалност като нашата, а не да ограничи достъпа до занятия на всички студенти на университета.
Стига толкова по въпроса, че вече излизаме извън темата.
Стига толкова по въпроса, че вече излизаме извън темата.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- goblinwfi
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: goblinwfi
моят спорт го няма 
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
А къде се упражняват дисциплините? За футбола знам, че се играе на стадиона ''Академик'', а тенисът на корт примерно?
I love TraNce
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тенисът е на кортовете на ФМИ. Иначе всеки спорт си има собствено място на провеждане.

А кога става записването за спорт за второкурсниците ?
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Любопитно ми е, какво представляват самите изпити по дадена спортна дисциплина?
Например по тенис на корт : )
I love TraNce
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Когато и за първи е ставало. Обикновено е първите 2 седмици от семестъра.sdddd написа:А кога става записването за спорт за второкурсниците ?
Зависи от спорта и от самия преподавател. По тенис на корт, изпитът е да те попитат кой ти е любимият тенесист или.. как ти се казва преподавателятYordan Enev написа:Любопитно ми е, какво представляват самите изпити по дадена спортна дисциплина?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
FloWersOfEviL написа:Когато и за първи е ставало. Обикновено е първите 2 седмици от семестъра.sdddd написа:А кога става записването за спорт за второкурсниците ?Зависи от спорта и от самия преподавател. По тенис на корт, изпитът е да те попитат кой ти е любимият тенесист или.. как ти се казва преподавателятYordan Enev написа:Любопитно ми е, какво представляват самите изпити по дадена спортна дисциплина?
Например по тенис на корт : )![]()
![]()
I love TraNce
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Изпитът по всеки спорт е като всеки друг изпит по всяка друга дисциплина - изисква се да покажеш какво си усвоил през годината на обучението си. По тенис на корт, трябва да покажеш, че знаеш как да удряш топката така, че да не се забие в мрежата и да не излезе извън корта (гениално.)

Re: Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.
Здравейте,имам един въпрос тази година ще съм 1 курс,мога ли да запиша фитнес,въпреки че не съм го практикувал до този момент? Благодаря.