Държа да подчертая, че този мой пост е последният, който е адресиран към теб. Първо на първо не съм фен на Тома, а и изобщо не гледах music idol. Според мен зрителският вот не може да определи кой пее най - добре, защото в по - голямата си част хората от народа нямат музикално образование и не са компетентни, а музикалните ерудити никога не могат да ги преборят по брой гласове. Не искам да засягам темата и за журито на music idol, което според мен става все по - некомпетентно с всеки сезон на музикалното шоу (лично аз се сещам за поне 10 имена, които са много по -компетентни от журито на music idol, но те не биха представлявали интерес за масовия зрител). Лесно е да се досетиш, че се гони печалба, а не професионализъм.
Мнението ти е глупаво, защото е породено от чиста злоба, завист и т.н., което цели единствено и само да подразни другите, които ти наричаш метъли. В него няма капка желание за диалог, от който човек може да почерпи някаква полезна информация, а за сметка на това на преден план излиза желание за конфронтация и налагане на музикални предпочитания.
Видях няколко твои поста във форума на ФЕН, но не съм тръгнал да влизам там и умишлено да дразня неговите потребители (на форума).
Както вече знаеш мнението ми за теб не е положително, но също така това не означава, че ти желая злото. Светът на музиката е огромен, а ти в момента откриваш мащабите му и още не си почнал да го изучаваш. В този смисъл твоето мнение е безтегловно...един балон, който всеки може да спука. Може би след като се ерудираш музикално ситуацията ще се промени...Може би тогава ще спреш да мислиш, че добрата музика е тази, която е слушана от масата.
п.п. Хубаво е, че си се взел в ръце относно правописа.