Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- avocat_du_diable
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Re: Журналисти 2010
Проблемът за новините на турски е приключил в момента, когато някой е разрешил излъчването им преди години. След като вече сме дали това право на въпросното малцинство, няма как сега да им го отнемем. Друг въпрос, че не е трябвало то изобщо да им бъде давано.
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
500 000 хиляди подписа са нужни, за да има референдумsteli написа:От 500 000 наши подписа ли зависи това?Не мисля.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Да, референдум, но дори и този референдум няма да спре Турция напред!
Не ние решаваме дали ще бъде приета или не, това имам предвид. Да не би Гърция да решаваше за нас през 2007? 
You can never go too far...
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
Целият проблем идва заради историята ни. Никой не писка срещу испанските сериали, но пък и нито една друга държава не си позволява да излъчва техни новини в български ефир. И то по НАЦИОНАЛНАТА телевизия. Преди всичко за мен новините по БНТ показват, че има достатъчно турци в България, които да ги гледат. Сега всички можете да си направите изводи колко са тези "достатъчно"... тук не става въпрос за патриотизъм, а за малко достойнство. Хората живота си са дали да ни освободят, а ние сега пускаме безпроблемно турците да правят каквото си искат. Браво на нас 
- Ghost____rider
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здрасти ви , аз да питам с това мойто 3.75 на изпита и диплома 5.12 какво ме чака или кво требе да изкарам за да се гмурна в СУ

Доброто може да надделее злото САМО със средствата на самото зло и САМО в неговата среда.
- Далавера
- В началото бе словото
Еми влизаш в персонална информация и виждаш колко човека са над теб и с твоята оценка - 3.75 и си правиш тънка сметка. Местата за трите специалности са 55 за редовно обучение. Има и още един изпит. Освен това се взима и матурата по литература. Там не се знае кой колко ще има. И страшно много хора ще имат 6.00 диплома по история. 
Далавера ли е?
- Real_Boy
- Пишете, о, братя
- Специалност: КНИ (р)
Ей, тези интерпретативни съчинения ще ме уморят!!! Особено Славейков..
Hot as hell, romantic as heaven
Facebook - Bobby Ivanoff
Facebook - Bobby Ivanoff
- mina_k
- Пишете, о, братя
аз отдавна съм се отказала да разбера славейков!изглежда съм от "фасулковците"
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
350 000Borisg написа:500 000 хиляди подписа са нужни, за да има референдумsteli написа:От 500 000 наши подписа ли зависи това?Не мисля.
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Обратна връзка:
200 000 за да се разгледа предложението за референдум в НС.kori написа:350 000Borisg написа:500 000 хиляди подписа са нужни, за да има референдумsteli написа:От 500 000 наши подписа ли зависи това?Не мисля.
За 350 000 за първи път слушам. Но съм почти сигурен, че с 500 000 подписа референдумът е факт.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
характерно е за закона, че не е нужно да си запознат с него, за да важи. конкретното цитирано число е от лекция по конситутиционно право от днес - съвсем ми е прясно.
- ssk
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Как е завършването? Липсват ли ви вече училището и класът? Колко ще ви е дипломата от четирите години?
http:\\bsskg.wordpress.com
- mina_k
- Пишете, о, братя
утре е денят!но вече се усеща...и някак тъжно.толкова много сме си представяли този ден,а сега не ми се иска да идва.учителите ни ни казаха толкова хубави неща,които имам чувството ,че ще помня винаги.дано ни очаква нещо още по хубаво!
6.00,но да видим матурите!
6.00,но да видим матурите!
На мен преди малко баща ми ми каза: ''Да не идеш с маратонките утре на училище?!''
Очаквам утре да сме целия клас /от март не сме били/, очаквам сълзи /дано не съм от тези хора/, очаквам хубави пожелания.
Ех, дипломата няма да е пълно 6, но към 5.80 - 5.90. Но да не забравяме матурите.
Скоро ще започват и баловете - и индивидуални, и колективни. Така че пожелавам на всички да се изкарат чудно!
Очаквам утре да сме целия клас /от март не сме били/, очаквам сълзи /дано не съм от тези хора/, очаквам хубави пожелания.
Ех, дипломата няма да е пълно 6, но към 5.80 - 5.90. Но да не забравяме матурите.
Скоро ще започват и баловете - и индивидуални, и колективни. Така че пожелавам на всички да се изкарат чудно!
You can never go too far...