Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Нямаше го, да Просто аз всеки ден си проверявам оценката дали е там и затова съм осведомена, че има статистика, иначе и аз нямаше да знам Да не говорим, че и за журналистиката редовно си рефрешвам, че току-виж ми избягала оценката Пълно откачане става покрай тия изпити...
Защото най-хубавото се добива с цената на голяма болка!
ако някой има претенции за ниска оценка на елементарен изпит, нека иде да си види работата и тогава да ни докладва дали е объркана и да разпространява теории на конспирациите.
Е, моята не е 2, но и аз не съм особено доволна - 4.62. Една приятелка, която беше с мен има 4.50 и каза, че е доволна. Така че - всеки с очакванията си. Макар че не мисля, че някой може да изкара 2.00 и при условието, че отиваш с очакванията, че знаеш и разбираш нещо.
Не знам защо съм останала с впечатлението, че ако на единия компонент имаш 2, то независимо колко имаш на другия, си остава 2... не съм сигурна и не съм проверявала дали всъщност е така Та може би в това се крие загадката на многото ниски оценки.
Защото най-хубавото се добива с цената на голяма болка!
Значи на теста и да искам 2 няма как да имам. По твоята логика трябва да съм изкарал 2ка на essay, но не смятам, че съм за толкова... Спазил съм обема, писал съм изключително по темата, всяко мое твърдение е пречупено през призмата на моите виждания... Но парички бате, парички...
gothic написа:Аз отдавна се отказах да рефрешвам и след като от 4.00 в персоналната информация ме се появи 3.50 по журналистика, надеждите ми изчезнаха тотално
Това за журналистиката в СУ ли става въпрос??
Щом за нежни думи вече късно е,идва ред на...мръсните!
оо,бях там!можеше да е по-зле!макар че много хора,които бях с нагласата да пишат теми,избраха цитатите.което е лошо,защото традиционно режат на сравнението.надявах се,че като по-малко хора пишем върху цитати,ще имаме по-голям шанс.сега ще е точно обратното
но темите не са толкова лоши,обаче отново ни очаква чакане(не че е нещо ново)!
за историята, където бяха доста повече от журналистиката излязоха точно на 10тия работен ден, да се надяваме, че и за литературата ще е горе долу така, а не цял месец
Обувката е единственото нещо, с което някои хора оставят следи...
За Историята, Журналистика отдавна, но за Литературата винаги трябва да минат 10 работни дни и тогава ще чакаме Но, поради празниците сега през Май, може и след тях да очакваме, не се знае
има аз бях в залата, където теглиха темата (всеизвестната 65 със 100 души) след като си отидоха журналистите масово си затръгваха хора, после чух едно момче как по телефона обясняваше, че е мн доволен, че въобще е останал, мн си били излезли
Обувката е единственото нещо, с което някои хора оставят следи...