Френски език
Модератор: Boromir
- summer
- Да живей словото
27.25<27.52dimage написа:хах... минималния бал миналата година е 27.25 .... аз имам 27.52 трябва да стане чудо да вляза.....така че .... напрет за другите специалности с бал 28.89 ....
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
Ами да само с френски кандидатствах!И миналата година пак кандидатствах обаче само за франция!Приеха ме но не ми дадоха виза!
сега имам двойка!Не ви пожелавам никога тоя късмет!Ужасно е да изгубиш две поредни години!Ужасно!!!
Досадното на този свят е,че идиотите са уверени в себе си,а умните хора са пълни със съмнения!
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
аз имам 5.08 но честно казано очаквах повече.много хора с моето ниво по френски са изкарали толкова че и по-малко.учудена съм защото всички мислехме че сме се справили отлично а и аз винаги знам приблизително колко ще ми е оценката и очаквах към 5,70.в пловдив, където изпита беше по-труден, а и си знаех къде имам грешки, изкарах 5,60/там няма разбиране и есе/.незнам как са ги оценявали, ама май май са рязали откъдето им падне-хора с по-добър френски от моя нямат повече от 5,10.както и да е, аз 98% съм приета френска филология, което ми е и първо желание, така че съм много доволна.целта ми беше да изкарам над 5 че да не се излагам:)а баща ми загуби един бас заради една стотна, защото мислеше че сестра ми ще има по-малко от мен-тя има 5,09:)ама какво да се прави, романските езици са си съвсем отделна работа.надявам се да е достатъчно и за общежитие:)
Не се притеснявайте!Всеки човек заявил желание да бъде студент и който е изкарал изпита дори и с 3ка ще бъде приетлЕ вярно е че може и да не е по първо желание но все пак ще учите!Повярвайте ми сега и животновъдство бих записала ако имам шанс!Просто ужасно много ми се учи!!!(Извинявам се че нямам запетаи и точки но нещо не ми ги изписва!!!)
Досадното на този свят е,че идиотите са уверени в себе си,а умните хора са пълни със съмнения!