Арабистика - 2
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
започни и да си отговаряш. може да се раздвижи 
и вземете фикснете часа на форума, баси..
и вземете фикснете часа на форума, баси..
Последно промяна от Darksorrow на 25 Мар 2007, 20:09, променено общо 1 път.
-
Grimoire
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
ти пък, не е вярно, че си пишеш сам
ама верно мн дълга стана темата, да я ^@$&$#Ч!@#@%@! 1т4363 у #$!%$#^%$#5 и всички ние ще $#@$#!@#$^$#$@$!Ч@#% защото сме @$@!#%#$^$&$%&@%^$# и залужаваме да 2!%#$%#$^$@%31$$#%#$^ във нашите $#@!$%!#@^&$&%&$%$@!@ възможно най-@#%#@$@^$#@$#@ и във @$@%#$!^%&$@!#!@Ч2 на на нашите жени, котки и кучета
време е да @!#%#$%$#^#$!%$#@!%#@ , ние, #@!$@#%#@#те,
ама верно мн дълга стана темата, да я ^@$&$#Ч!@#@%@! 1т4363 у #$!%$#^%$#5 и всички ние ще $#@$#!@#$^$#$@$!Ч@#% защото сме @$@!#%#$^$&$%&@%^$# и залужаваме да 2!%#$%#$^$@%31$$#%#$^ във нашите $#@!$%!#@^&$&%&$%$@!@ възможно най-@#%#@$@^$#@$#@ и във @$@%#$!^%&$@!#!@Ч2 на на нашите жени, котки и кучета
време е да @!#%#$%$#^#$!%$#@!%#@ , ние, #@!$@#%#@#те,
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
-
Grimoire
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
хе хе хе
как се стягам.. ох..
повтарям си,че не д*ха граматиката. нито лексиката
д*хам аз.
мисля, че е време да се стегна и да посмуча малко. тирцин, примерно. добре ще влезе. с бира се съчетава перфектно. ех, ако и пушех.*
та.. за арабски говорехме...
*честно, комбинацията тирцин+бира+пушек е фантастична...иначе сам по себе си тирцин съкс
ММ щом си почитател на тази неизпробвана от мен комбинация , имам лоша новина за теб. Тирцинът е спрян от производство
- едно време имах проблеми с гърлото и си го пиех редовно, но преди доста време отидох да си купя, а не си бях взимала от много време, и ми казаха, че е спрян от производство.
Но не страдай много, а учи множествено число.
Ако не ти харесват напитки от анасон, то имам още една лоша новина - повечето арабски спиртни напитки са на анасонова основа. Веднъж пробвах захле -
мисля да не повтарям. Не обичам подобни работи, така че ще наблегна върху сладките работи, които пък са толкова сладки, че ме заболяват зъбите.
Абе, не ми харесват арабските яденета и напитки и това си е - само арабското кафе май засега 
Ако не ти харесват напитки от анасон, то имам още една лоша новина - повечето арабски спиртни напитки са на анасонова основа. Веднъж пробвах захле -
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
-
Grimoire
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
демн, в такъв случай какво беше това чудо, с което изпробвах комбинацията преди около .месец!???? или е бил някакъв тирцин със срок на годност, изтекъл преди 7 години и 3 дена, на което се е дължал чудотворния ефект..
ще караме на хексоралетен и тантум верде, явно
добре, защо анасон.,. защо навсякъде анасон..защо всяка втора дума на Салим е "мастика".... защо захар...
какво стана с любимата плодова напитка без захар "сливовица".. и нишестените и житни продукти "скоч" (да не се бърка с "тиксо") и "водка"... това е истинската инвазия, с която арабите ще сринат западното общество - тази срещу здравословното храненен (и пиене).
ще се продадем за едната баклава..
ще караме на хексоралетен и тантум верде, явно
добре, защо анасон.,. защо навсякъде анасон..защо всяка втора дума на Салим е "мастика".... защо захар...
какво стана с любимата плодова напитка без захар "сливовица".. и нишестените и житни продукти "скоч" (да не се бърка с "тиксо") и "водка"... това е истинската инвазия, с която арабите ще сринат западното общество - тази срещу здравословното храненен (и пиене).
ще се продадем за едната баклава..