Английска Филология
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
О... и ти ли си като мен - Грозданка? Тегаво ще да е... но ще го минем!Wisp написа:Да втори курс. Тежку
@Суичд: Само не й се връзвай, каквото и да разправя! Ще се опита да те изкара едва ли не отрепка, като почне да те критикува. Аз втория семестър отидох точно три пъти, а си взех изпита с 4,50. На третото ни посещение с един колега, тя ни обвини, че идваме за първи път! А ние седим и я гледаме и й се радваме. Просто не й обръщай внимание на критиките.
Въобще някой отишъл ли е?Optimist написа:е-е-е--е-еее,сега се сетих,как беше в библиотеката днес от 4ч
![]()
???
Sw1tched написа:Беше от 17:00 всъщност ...и имаше ДОСТА хора. Нагънахме виното и сладките още преди речите и няква даскалка ни направи забележкаСлед "откриването" вече довършихме каквото беше останало. Всъщност си беше някво весело, имаше настроение и идеята да се съберем не е никак лоша, според мен
E-eй,браво на вас,че сте се събрали
The empires of the future are the empires of the mind.
Мне, казаха по две думи и ни оставиха на мира, хехе.
Обаче сега каква тъпотия стана...идват и ни казват, че нашата 5-та група ще бъде за чуждестанни студенти и съответно трябва да се разпръснем из другите 4-ри групи
. Сега трябва да избирам между 1-ва, 2-ра и 4-та (щото 3-та има упражнения извън ректората) 
Обаче сега каква тъпотия стана...идват и ни казват, че нашата 5-та група ще бъде за чуждестанни студенти и съответно трябва да се разпръснем из другите 4-ри групи