изпит по немски език

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

д-р_Хауз написа:леееле да имаш 4,32 и половината народ да е над тебе :shock: :shock: Тая година май сериозно са оплескали изпита.
:x Това прозвуча наистина много "солидарно".
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
Neznaiko
В началото бе словото

Мнение от Neznaiko »

при положение че имам 2 нищо не мога да промена и ми остава да изчакам една година при положение че направих добър превод и лезето ми 6 просто ми е адски чудно а грешка едва ли е станало :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

Може би проблемът идва от там,че оценките не се сумират от всички компоненти...
За 3-ка ти трябват опр брой точки...
Дори си направил добър превод и лезето,явно точките не са достатъчно...щото за Leseverstehen дават най-малко точки...Някъде 10(не съм мн сиг) и дори да вземеш mаx брой не може да компенсира...Нз де,така си го обяснявам,щото и аз съм изненадана и си ги представях по др начин нещата...
Neznaiko,все пак ходи да си видиш изпита. :?
Жалко,че това ти е бил единственият шанс... :(
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
delete
В началото бе словото

Мнение от delete »

4.83 доволно :)
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.

Правя го, но няма никакъв ефект.
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

deepkeeper написа:*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.

Правя го, но няма никакъв ефект.
Тогава махни отметката при "Изключи BBCode в това мнение" :wink:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

[quote="Raya_Alexandra"][quote="deepkeeper"]*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.

Правя го, но няма никакъв ефект.[/quote]
Тогава махни отметката при [b]"Изключи BBCode в това мнение"[/b] :wink:[/quote]

Опитвам и с това...
Мъгла над Русе
Изображение
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

deepkeeper написа:
д-р_Хауз написа:леееле да имаш 4,32 и половината народ да е над тебе :shock: :shock: Тая година май сериозно са оплескали изпита.
:x Това прозвуча наистина много "солидарно".
Извинявай, че е прозвучало така. Исках да кажа, че съставителите на изпита са дали лесни компоненти, така са оплескали изпита. В резултат на това няма и помен от миналогодишните 68% двойки, а твоята добра оценка изглежда слаба на фона на многото по-високи. Аз не целя да бъда солидарен, а обективен :wink:
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Обективността е фикция. Никой човек не може да бъде обективен поради простата причина, че субективната (ти си субект, който прави някаква констатация) оценка е дериват на обективната действителност, която е доста трудно познаваема за хората. Човешката мисъл не може да бъде обективна, в това е нейната същност. Като цяло съждението "обективна оценка" е един оксиморон. Не е възможно субективният акт на оценяването да бъде окачествен като обективен атрибут.
Така че не приемам за морално оправдано което и да е от изказванията ти. А и в този форум кой преследва такава висша цел като "биването обективен" :?: просто е нелепо. Единственото сигурно в цялата ситуация е, че главозамаян от успеха си, ме нагруби, а след това се прикриваш зад някакви обективни истории... Но аз не се засягам.
Мъгла над Русе
Изображение
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

извинявай за грубостта ми, но знай, че не съм главозамаян- аз изобщо нямам намерение да използвам оценката си тук.
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Прието. Аз също моля за извинение. :)
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
Neznaiko
В началото бе словото

Мнение от Neznaiko »

някой има ли представа за специалността немска фиология, колко места са били заети за миналата година т е дали е имало незаети,ако въобще е възможно това
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”