Поемате ли инициативата ?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Я дай да се събереме всички тука, аз ще посъбера моите здравеняци и да му кажаме кво-що.
егати нещастниците има в тоя свят...
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

flyhouse написа:Я дай да се събереме всички тука, аз ще посъбера моите здравеняци и да му кажаме кво-що.
егати нещастниците има в тоя свят...
е айде да не се месим чак толкова грубо :roll: поне докато и той не е загрубял

Мол, ако наистина нещата излезнат извън контрол и имаш нужда от "здравеняци" - свиркай ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

благодаря ви , мом4ета :)
:notworthy:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Мол, единственото което можеш да направиш в случая е да го игнорираш напълно. Човекът е УБЕДЕН, ЧЕ СИ ВЛЮБЕНА В НЕГО И МУ ИГРАЕш ВЪРТЕЛИ, ЗА ДА ИЗГЛЕЖДАШ НЕДОСТЪПНА, ТА ДА МУ Е ПО-СЛАДКО ПОСЛЕ. Докато му отговаряш на него и на семейството му по някакъв начин, дори и да е с "не", той ще мисли, че просто му се глезиш. Игнорирай ги напълно, не вдигай телефона, не отговаряй на смс, не хода на срещи, дори и да се кълне, че е за последно. Нищо, все едно не съществуват! Това е единственият начин! Другото, което може да помогне е да помолиш приятел, с повечко свободно време, да е постоянно край теб. Да не вървиш никога сама. И да демонстрираш публично, че той ти е повече от приятел. Комбинацията от двете е най-ефикасното лекарство в случая, повярвай! Иначе отърване няма.
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Мол, единственото което можеш да направиш в случая е да го игнорираш напълно. Човекът е УБЕДЕН, ЧЕ СИ ВЛЮБЕНА В НЕГО И МУ ИГРАЕш ВЪРТЕЛИ, ЗА ДА ИЗГЛЕЖДАШ НЕДОСТЪПНА, ТА ДА МУ Е ПО-СЛАДКО ПОСЛЕ. Докато му отговаряш на него и на семейството му по някакъв начин, дори и да е с "не", той ще мисли, че просто му се глезиш. Игнорирай ги напълно, не вдигай телефона, не отговаряй на смс, не хода на срещи, дори и да се кълне, че е за последно. Нищо, все едно не съществуват! Това е единственият начин! Другото, което може да помогне е да помолиш приятел, с повечко свободно време, да е постоянно край теб. Да не вървиш никога сама. И да демонстрираш публично, че той ти е повече от приятел. Комбинацията от двете е най-ефикасното лекарство в случая, повярвай! Иначе отърване няма.
Много добре казано. Баси за по-малко от ден ме нямаше тука и какви чудесии са станали. пича иска да играе твърдо, в такъв случай трябва да се изискват твърди мерки за контра. Значи Мол, недей откача моля те, в случаят майка му, баща му и цялата рода не са виновни, този явно не е наред като цяло за да прибягва до такива мерки. Не мога да разбера, нали уж всичко беше приключило и се бяхте разбрали като големи хора да няма повече такива глупости. Но явно и такива тъпаци има, дори и да е влюбен наистина както казах и преди това е вид любов, която не става прекалено е и трябва да се игнолира както ХИН ти казва. Тъкмо преди ден ти писах в ЛС че се радвам че всичко свърши по-бързо от колкото очаквах и ето че песимизма ми пак се оправда да се еба, значи. Не ходи на срещата, все някак ще се отскубнеш.- Това от негова страна са последни отчаяни мерки трябва да се прикърши скоро. Иначе не намразвай бракът, като цяло заради образи като този, веднъж преключи ли това в бъдеще се надявам че ще намериш правилният човек, и с негова помощ ще забравиш всички мизерии които сега стават. Подкрепям изцяло последният пост като съвет и затова него цитирам, УСПЕХ! 8)
Изображение
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Xin i Silwer, :thumbright:
няма да намразвам брака, естествено, Силвър , как иначе :wink:
вече започвам да си мисля, че всичкото това този човек ог прави от спортната злоба, което пък ме навежда на най-доброто възможно нещо, което мог ада направя :roll: :? [/quote]
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Хммм, след всичко изчетено, аз лично съм на мнение, че тоя пич просто е прекалено горделив и не може да приеме фактът, че ти си го отрязала. При това далеч преди историите с пръстени и бракове...
Коктейл, ти сама каза, че той бил от типа мачо. Е, ти не си му вързала още в началото, при което той измисля тоя целия сценарии с цел просто да си докаже, че е най-най.
Спри да бъдеш миличка и добричка и да мислиш за това дали го нараняваш и т.н., при условие, че може и да не е искрен. Пък и той вече е прибегнал до тежката артилерия, така че давай смело и ти!
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

много ми е трудно да разбера докъде да бъда добра
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Вече си била достатъчно добра.
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Xin написа:Вече си била достатъчно добра.
Именно. Не може да ти се качват така на главата!
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Xin написа:Вече си била достатъчно добра.
Мда. Така че давай напред, но не бъди прекалено Зла! 8)
Изображение
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

kokteil_molotow написа:много ми е трудно да разбера докъде да бъда добра
ако можеш да преценяваш точно ситуацията във всеки един момент, ще знаеш кога колко да си 'добра'
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

опитвам се да го преценявам
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Друг е въпроса че, както цялата тази ситуация, и в този момент е доста трудно сигурно на Мол да прецени, точно какво отношение заслужава въпросния човек, но аз вярвам че ще намери правилният път! 8)
Изображение
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

Мол, откъде тоя душевен мазохизъм да се опитваш все още да му дадеш някакъв шанс на този човек, не ти ли е опротивял зверски покрай цялата история?! :?
що не му теглиш най-директно една .... :roll:
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”