[КСК 2011] Културология

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
gerganaa
В началото бе словото

Re: [КСК 2011] Културология

Мнение от gerganaa »

Scarlett` написа:
gerganaa написа:откъде мгоа да видя колко места са останали за културология?
И аз много искам да знам това...gerganaa,на теб колко ти е балът ?
ми 25,46...трябва чудо да стане ,че да вляза..
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

yolinaA написа:В кофти ситуация си, доста хора минаха през този път. Вече е късно да освобождаваш място (освен ако евентуално няма допълнително класиране), така че помисли хубаво за себе си. Стискам палци да направиш правилния избор. :wink: :roll:

Аммм, не мисля, че е чак толкова късно. Така или иначе не знам точно кога ще има едно допълнително класиране септември, в което ще обявят свободни места. А и аз не съм се записала в Културология, а само съм си запазила мястото
soldier_of_love
В началото бе словото

Мнение от soldier_of_love »

Колегиии, някой ако може да ми даде програмата за първия семестър, че къде ли не я търсих, ама никаква я няма ... :? :? :? :? :? :?
Аватар
hriskataaa
От дъжд на вятър
Специалност: Културология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от hriskataaa »

soldier_of_love написа:Колегиии, някой ако може да ми даде програмата за първия семестър, че къде ли не я търсих, ама никаква я няма ... :? :? :? :? :? :?
Качена беше в сайта на факултета,но на много хора не им се отвори,затова я качих наново. :wink:
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... LKqOofefAw
Последно промяна от hriskataaa на 03 Окт 2011, 22:22, променено общо 1 път.
"През тялото й си преминаваше странно чувство.То я накара да остане жива достатъчно дълго,за да изживее живота си до него.Да се бори за единственото,за което знаеше,че е достатъчно добро,благородно и силно,за да си струва да рискува всичко-любовта. "
soldier_of_love
В началото бе словото

Мнение от soldier_of_love »

Да си жива и здрава, Хриси! :)
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”