1 курс Право ('09-'10)
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: 1 курс Право ('09-'10)
За 21 въпрос съм убедена, че трябва да представлява това, което написах по-горе. Забележете долните въпроси - 21. трябва да включва кратка характеристика на нещата, включени в следващите 2-3
. Няма какво да му се чудите толкова. Целият конспект е по тази схема направен 
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: втори
Аз пък се чудя ти като си толкова грамотен,образован и великУдушен вземи кажи нещо по темата за изпитите,като те гледам киснеш тук в тази тема за да злУбееш (със сигурност не си и първи курс).Не разбирам какво е това излишно дребнаво изказване.Ако си толкова добре с граматиката и езика може да станеш даскЪл по БЕЛ.Но тове ест е самУ мнение (Управдание) на един ниЗко грамотен човек като менScorpion написа:Това е оправданието на всички ниско грамотни в този форум.iodine написа:
Тва и некаф фором, не си даам изубщо грижъ как пишъ.
Бтф ако си нямаш работа можеш да извадиш мненията ми от форума и да ги редактираш,после може и граматика да издадем-с моЙта неграмотност и твоЙта прециСност и педЪнтичнос..
По темата:Аз разбрах от Пиперков че не се знае още какъв ще е изпитът-устен или писмен,а на лекцията Н. каза че първите два дена е писмен и който не е доволен от оценката може да се яви и устно
Относно протоколите -не вярвам да излязат по рано от 7ми защото той самия каза че не може да извади протокол и да пише оценка преди изпита.По този повод знае ли някой евентуално от по-горен курс като се освободиш по икономика кога ти нанасят оценката?
May I eat your eyes?
- _sonrisa_
- Флъдзила
Би трябвало да е заедно с оценките на колегите ти, които са държали изпит. Ама по добре питай проф. Русинова
:*
- Ivanxou
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Тя даже не е професор_sonrisa_ написа:Би трябвало да е заедно с оценките на колегите ти, които са държали изпит. Ама по добре питай проф. Русинова:*
- _sonrisa_
- Флъдзила
Не е ли
Хм.. бях останала с такова впечатление хихи
Е нищо, повиших я
Е нищо, повиших я
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
Мда не е професор-гл асистент е.Ама иначе питах я да и то много пъти питах и тони конджов ама няма почти съгласуваност между тях а и Русинова е на семинар на морето
, но може и да си права при всички положения странното беше че Русинова каза че ще ни изпратят освобожденията по имейл (което ме кара да си спомня колко ни изпратиха презентациите по имейл-за справка не ни ги изпратиха) а Конджов каза че ще извадят след 10 дена списък на освободените на таблото (което е много добър вариант) и нищо за внасяне на оценките.
А аз държа да си внеса оценката в книжката защото първия семестър един колега който се яви на изпит по ИБДП като отиде да си плаща таксата му казаха че той не се е явил на ИБДП.Добре че си беше дал книжката та преподавателя я беше разписал с оценката че сега щеше да си ходи без оценка и да се явява септември.
А аз държа да си внеса оценката в книжката защото първия семестър един колега който се яви на изпит по ИБДП като отиде да си плаща таксата му казаха че той не се е явил на ИБДП.Добре че си беше дал книжката та преподавателя я беше разписал с оценката че сега щеше да си ходи без оценка и да се явява септември.
May I eat your eyes?
-
RA[sgB]
- Да живей словото
Да,трябва да се следят в това отношение преподавателите,защото са супер мега разсеяни...Тази седмица като ми мина изпита по спорт и си давам книжката,той ми написа оценката,подава ми я и вече искаше да ме изпраща по живо по здраво,и аз го питам няма ли да ми нанесе оценката и в неговите листи и отговор:Уф,да бе,вярно....
Ако ти не си следиш състоянието на оценките ти и коректното им внасяне,няма кой друг!
- iodine
- Драскач
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: iodine
За хората, които ще ходят на ОПИ тая сряда и тези които ще са (или ще бъдем
) на устен, ето ви малко подаръче:
http://razrabotkite.hit.bg/OPI_pechat_nqkoi_vyprosi.doc
Не са всички, но не са малко, няма какво да си ги пазя
След сесията може да ги пусна и в Legal Theory.
http://razrabotkite.hit.bg/OPI_pechat_nqkoi_vyprosi.doc
Не са всички, но не са малко, няма какво да си ги пазя
След сесията може да ги пусна и в Legal Theory.
В името на потока! Втория!
- _sonrisa_
- Флъдзила
Иво, ти беше първи поток нали?
Има много малко информация в учебника на Ташев - първия на страница 109 в главата за ПН
Ако си втори - същото инфо + имай предвид, че проф Милкова разглежда ПН и ПП като синоними и върпосът за видове ПП е всъщност видове ПН

Има много малко информация в учебника на Ташев - първия на страница 109 в главата за ПН
Ако си втори - същото инфо + имай предвид, че проф Милкова разглежда ПН и ПП като синоними и върпосът за видове ПП е всъщност видове ПН
-
I.Laz.
- В началото бе словото
Колеги, не съм прекалявал с ходенето на лекциите на проф. Милкова, така че някой ще сподели ли как стоят нещата с въпросите на изпита? В сми. като при проф. Токушев ли ще са разделени на 2 части и ако да, след кой въпрос започва втората половина?
- _sonrisa_
- Флъдзила
След 45-ти ще е разделението 
-
I.Laz.
- В началото бе словото
благодаря за информацията
Ще га имам предвид като уча 1вите въпроси 
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
- Курс: първи
Добре,защо 21 въпрос за нормативната организация не може да е главата за функциите? Тя нали е казала,че я има тази глава,няма какво друго да е,а и "Многостранната активна роля на правото в живота на обществото може да се разкрие цялостно в дълбочина посредством изследването на функциите на правото." ми се вижда,че доста си пасва 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
мерси,значи си подготвям правни норми и по двата въпроса,иначе първите 30-40 въпроса .. ми извинявайте за обща култура.. ама дългът зове уви_sonrisa_ написа:Иво, ти беше първи поток нали?
memento mori