Академия на МВР vol. 2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Re: Академия на МВР vol. 2

Мнение от Hrisko »

_sonrisa_ написа:Аз да те доупътя :mrgreen: - като влезеш в съда, проверяват те на входа, оставяш оръжия, Чадъри и други опасни пособия ( :mrgreen: ) и взлизаш вътре. Точно с/у теб се намира статуята на Темида, завиваш покрай нея вляво и веднага вдясно по коридора. Като стигнеш края, отиваш на касите от дясната страна и им казваш за какво си там. Те ти даваш една бланка за попълване, ти пък от своя страна трябва да отидеш на едно друго гише ( банката- при входа се намира) и да платиш таксата. Иначе във фОрмата за попълване на "основание" пишеш " кандидастване в АМВР"...
Друго май не можеш да объркаш :lol:
Е това е жена навигатор :D :salute:
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shved »

такаааам, значи всичко точно. Сега само картата на сградата си правя и днес отивам :) Амааа... да не нося оръжия - това значи да ги оставя вкъщи. Тук идва следващият ми въпрос: Ами ако нещо ме нападне по пътя ? :D. И добре друго се надявам да не го объркам, само името ме притеснява. Напиша ли го него съм тип-топ "D :lol: :lol:

Aaaa да и още нещо в по-предишните ти постове четох нещо за разговор с психолог :? Той по точно какво те разпитва :)
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile

Ако не става, опитай с по-голям чук :D
ashkadarma
В началото бе словото

Мнение от ashkadarma »

Shved,ти си яко тъпо копеле май!Нали уж си чел темата ,бре,тея работи са дискутирани 100 пъти.
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

_sonrisa_ написа:За баловете си потърси информация на сайта на университета- там има, само малко трябва да се поразровиш
Иначе за психотеста ... такаам :lol: Първо ти дават една книжка с общообразователни въпроси - география, граматика, математиак и тн. всеки модул се прави за време ( което е малко! ) не се шашкай ако времете не ти стигне за всичките въпроси, не е фатално. най-кофит е при математиката, защото задачите са 20 ( и не че са сложни, но са си за смятане - процинети и тн.) ,а времето беше към десетина минутки.. Последният модул от тази книжка е IQ тест - предполагам, че си решавал - ако не, реши няколко, няма да са ти излишни. Особеното е, че има въпроси само тези да сложиш сладващата картинка в редицата, а не текстови ( бтв еидният от въпросите в математика беше от IQ тест - за една риба и дето трябва да си изчислиш там мерките - почти навсякъде се среща )
като свърши този модул имате 30 мин почивка, след което почва втората част. Пак ти дават една книжка, този път с въпроси за теб ( мисля, че бяха някъде около 130 - спокойно , за 30 ин ги направих :mrgreen: ) При нас вариантите за отговор бяха : категорично не, като цяло не, донякъде да, изцяло вярно. На всеки от въпросите трябва да отговориш с един от тези отоговори. Като цяло много се повтарят въпросите свързани с алкохол, наркотици и тн. Иначе иам въпроси от сорта на - Определяте ли се като вълк единак? и по-надолу : Умеете ли да работите в екип? ; Определяте ли се като лидер? имате ли велики идеи ( :mrgreen: ) Приятелите ви определят като перфекционист..? и тн ( хммм доста помня от тоя изпит бе.. :) )
След като решиш и този въпросник ви пускат за час и половина да ходите някъде доакто обработват резултатите. После ви събират и ви казават кои отиват на устно субеседване с психолог, кои минават веднага и кои не минават. Аз бях от хората, дето ходиха на на събеседване ( за което много се радвам, понеже исках да си обясня някои от отговорите) . По принцип всички, които ходят на срещата с психолог освен ако нещо съвсем не сгафиш :)
и след цялата тая процедура накрая разбрахме, че от 22-ма човека - 12 момчета и 10 момичета ( първия ден, преди физическия, където също отпаднаха хора) сме останали 2 момичета и 4 момчета :)
Туй то - мисля че бях достатъчно подробна :lol: акоимаш други питания - давай смело :lol:
Ето ти инфото , което е дала мацката :)
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shved »

А мерси бате :) това съм го чел въпреки всичко но благодаря пак :) Чакай, че почнаха да ми се дразнят яко,поради знам ли к'ви причини...е знам де но няма значение :lol: :) Ей ашка...нещо си там, я бъди така любезен да ми кажеш какви въпроси ти задава психолога ? Сонариса (ти това си го прочел разбирасе) само споменава, че можеш да си обясниш отговорите :) ХХХХХаман от хронологисти значи :)

Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shved »

А и сладур, + това искам с точност да ми покажеш къде точно (не говоря за психо и IQ тестовете) се споменава 100 пъти :) Ха да те видя :)

Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Психологът те пита единствено по въпросите, на които вече си дал отговор- т.е. иска да му доразясниш някои неща :) Иначе естествено, че в началото те пита родителите ти какво работят, имаш ли приятел/ка, как мина балът и тн :lol: Но това е за да те предразположи само :)
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shved »

охх, по-добре да не му разказвам много много :lol: Такааа, а друго да те питам в медицинското свидетелство (Мнооого се надявах, да съм приключил с това ама нееее :( ) Има бланка с мнение на психолох, и личният там го е оставил. Таааа трябва ли да ходя до разни психо диспансери, да си казват мнението или не :? с(:

Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Не, казах ти, че личният лекар попълва само това, което знае, т.е. първата част от бланката. Иначе ( не знам дали си ходил ), но трябва да си извадиш свидетелство, че не те водят записан в някоя лудница :mrgreen:
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shved »

Амииии да сиг нямам такова нещо :D ти откъде си го извади това :?

Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

Shved написа:охх, по-добре да не му разказвам много много :lol: Такааа, а друго да те питам в медицинското свидетелство (Мнооого се надявах, да съм приключил с това ама нееее :( ) Има бланка с мнение на психолох, и личният там го е оставил. Таааа трябва ли да ходя до разни психо диспансери, да си казват мнението или не :? с(:
Там къде ти пише "Психиатър" на първата част от медицинското се подписва психиатър и се подпечатва ;) Личният лекар ти попълва горната част !
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Shved написа:Амииии да сиг нямам такова нещо :D ти откъде си го извади това :?
В градския психодиспансер - намира се при халите г/д. По точно- една сграда на гърба на площадчето с чешмите с минерална вода :)
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shved »

Сонрисааа идея си нямаш колко съм ти благодарен за всичкоо (happy) На теб някой помага ли ти така или сама се мъчи :)

Аватар
Wrath
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от Wrath »

Хах, за психодиспансера си приготви 20 жълтици и малко нерви...
Вчера бях там, освен че ме пратиха на 5 етаж, 4 стая да чакам половин час, с разни съмнителни персони, накрая влизаш в стаята. На информацията, че спортувам волейбол се изсмяха, а пък за това, че не пуша марихуана от сутрин довечер, бях обвинена в лъжа. Иначе за точно 2 минути ти попълват листченцето, и си готов.
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

О мен въобше нищичко не са ме питали! Отидох на едно гише, казах им какво искам, дадох 2 лв ( или нещо такова :lol: ) и те ми дадоха листчето. Със същия успех можех и да съм луда - никой нямаше да разбере :lol:

А иначе... ми миналата година сама си се оправях ( ма аз съм си оправно де :mrgreen: ) То всичко си го пише на сайта, а това, което не пише ( местоположението на сградите) - мии Съда си го знаех, защото бях ходила преди да си изкравам свидетелство, а за другото- майка ми имаше честта да ме упъти :lol:
Но пък като веднъж съм минала през всичките рпоцедури, не виждам причина защо да не помогна на някой друг :P Така че - няма защо да ми благодариш, на мен ми е приятно :flower:
П.П. Пък и си го броя като едно добро дело за деня :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”