Е това е жена навигатор_sonrisa_ написа:Аз да те доупътя- като влезеш в съда, проверяват те на входа, оставяш оръжия, Чадъри и други опасни пособия (
) и взлизаш вътре. Точно с/у теб се намира статуята на Темида, завиваш покрай нея вляво и веднага вдясно по коридора. Като стигнеш края, отиваш на касите от дясната страна и им казваш за какво си там. Те ти даваш една бланка за попълване, ти пък от своя страна трябва да отидеш на едно друго гише ( банката- при входа се намира) и да платиш таксата. Иначе във фОрмата за попълване на "основание" пишеш " кандидастване в АМВР"...
Друго май не можеш да объркаш
Академия на МВР vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Re: Академия на МВР vol. 2
- Shved
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
такаааам, значи всичко точно. Сега само картата на сградата си правя и днес отивам
Амааа... да не нося оръжия - това значи да ги оставя вкъщи. Тук идва следващият ми въпрос: Ами ако нещо ме нападне по пътя ?
. И добре друго се надявам да не го объркам, само името ме притеснява. Напиша ли го него съм тип-топ "D
Aaaa да и още нещо в по-предишните ти постове четох нещо за разговор с психолог
Той по точно какво те разпитва 
Aaaa да и още нещо в по-предишните ти постове четох нещо за разговор с психолог
-
ashkadarma
- В началото бе словото
Shved,ти си яко тъпо копеле май!Нали уж си чел темата ,бре,тея работи са дискутирани 100 пъти.
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Ето ти инфото , което е дала мацката_sonrisa_ написа:За баловете си потърси информация на сайта на университета- там има, само малко трябва да се поразровиш
Иначе за психотеста ... такаамПърво ти дават една книжка с общообразователни въпроси - география, граматика, математиак и тн. всеки модул се прави за време ( което е малко! ) не се шашкай ако времете не ти стигне за всичките въпроси, не е фатално. най-кофит е при математиката, защото задачите са 20 ( и не че са сложни, но са си за смятане - процинети и тн.) ,а времето беше към десетина минутки.. Последният модул от тази книжка е IQ тест - предполагам, че си решавал - ако не, реши няколко, няма да са ти излишни. Особеното е, че има въпроси само тези да сложиш сладващата картинка в редицата, а не текстови ( бтв еидният от въпросите в математика беше от IQ тест - за една риба и дето трябва да си изчислиш там мерките - почти навсякъде се среща )
като свърши този модул имате 30 мин почивка, след което почва втората част. Пак ти дават една книжка, този път с въпроси за теб ( мисля, че бяха някъде около 130 - спокойно , за 30 ин ги направих) При нас вариантите за отговор бяха : категорично не, като цяло не, донякъде да, изцяло вярно. На всеки от въпросите трябва да отговориш с един от тези отоговори. Като цяло много се повтарят въпросите свързани с алкохол, наркотици и тн. Иначе иам въпроси от сорта на - Определяте ли се като вълк единак? и по-надолу : Умеете ли да работите в екип? ; Определяте ли се като лидер? имате ли велики идеи (
) Приятелите ви определят като перфекционист..? и тн ( хммм доста помня от тоя изпит бе..
)
След като решиш и този въпросник ви пускат за час и половина да ходите някъде доакто обработват резултатите. После ви събират и ви казават кои отиват на устно субеседване с психолог, кои минават веднага и кои не минават. Аз бях от хората, дето ходиха на на събеседване ( за което много се радвам, понеже исках да си обясня някои от отговорите) . По принцип всички, които ходят на срещата с психолог освен ако нещо съвсем не сгафиш
и след цялата тая процедура накрая разбрахме, че от 22-ма човека - 12 момчета и 10 момичета ( първия ден, преди физическия, където също отпаднаха хора) сме останали 2 момичета и 4 момчета
Туй то - мисля че бях достатъчно подробнаакоимаш други питания - давай смело
- Shved
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
А мерси бате
това съм го чел въпреки всичко но благодаря пак
Чакай, че почнаха да ми се дразнят яко,поради знам ли к'ви причини...е знам де но няма значение
Ей ашка...нещо си там, я бъди така любезен да ми кажеш какви въпроси ти задава психолога ? Сонариса (ти това си го прочел разбирасе) само споменава, че можеш да си обясниш отговорите
ХХХХХаман от хронологисти значи 
- Shved
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
А и сладур, + това искам с точност да ми покажеш къде точно (не говоря за психо и IQ тестовете) се споменава 100 пъти
Ха да те видя 
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Психологът те пита единствено по въпросите, на които вече си дал отговор- т.е. иска да му доразясниш някои неща
Иначе естествено, че в началото те пита родителите ти какво работят, имаш ли приятел/ка, как мина балът и тн
Но това е за да те предразположи само 
- Shved
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
охх, по-добре да не му разказвам много много
Такааа, а друго да те питам в медицинското свидетелство (Мнооого се надявах, да съм приключил с това ама нееее
) Има бланка с мнение на психолох, и личният там го е оставил. Таааа трябва ли да ходя до разни психо диспансери, да си казват мнението или не
с(:
- _sonrisa_
- Флъдзила
Не, казах ти, че личният лекар попълва само това, което знае, т.е. първата част от бланката. Иначе ( не знам дали си ходил ), но трябва да си извадиш свидетелство, че не те водят записан в някоя лудница 
- Shved
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Амииии да сиг нямам такова нещо
ти откъде си го извади това 
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Там къде ти пише "Психиатър" на първата част от медицинското се подписва психиатър и се подпечатваShved написа:охх, по-добре да не му разказвам много многоТакааа, а друго да те питам в медицинското свидетелство (Мнооого се надявах, да съм приключил с това ама нееее
) Има бланка с мнение на психолох, и личният там го е оставил. Таааа трябва ли да ходя до разни психо диспансери, да си казват мнението или не
с(:
- _sonrisa_
- Флъдзила
В градския психодиспансер - намира се при халите г/д. По точно- една сграда на гърба на площадчето с чешмите с минерална водаShved написа:Амииии да сиг нямам такова нещоти откъде си го извади това
- Shved
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Сонрисааа идея си нямаш колко съм ти благодарен за всичкоо (happy) На теб някой помага ли ти така или сама се мъчи 
Хах, за психодиспансера си приготви 20 жълтици и малко нерви...
Вчера бях там, освен че ме пратиха на 5 етаж, 4 стая да чакам половин час, с разни съмнителни персони, накрая влизаш в стаята. На информацията, че спортувам волейбол се изсмяха, а пък за това, че не пуша марихуана от сутрин довечер, бях обвинена в лъжа. Иначе за точно 2 минути ти попълват листченцето, и си готов.
Вчера бях там, освен че ме пратиха на 5 етаж, 4 стая да чакам половин час, с разни съмнителни персони, накрая влизаш в стаята. На информацията, че спортувам волейбол се изсмяха, а пък за това, че не пуша марихуана от сутрин довечер, бях обвинена в лъжа. Иначе за точно 2 минути ти попълват листченцето, и си готов.
- _sonrisa_
- Флъдзила
О мен въобше нищичко не са ме питали! Отидох на едно гише, казах им какво искам, дадох 2 лв ( или нещо такова
) и те ми дадоха листчето. Със същия успех можех и да съм луда - никой нямаше да разбере
А иначе... ми миналата година сама си се оправях ( ма аз съм си оправно де
) То всичко си го пише на сайта, а това, което не пише ( местоположението на сградите) - мии Съда си го знаех, защото бях ходила преди да си изкравам свидетелство, а за другото- майка ми имаше честта да ме упъти
Но пък като веднъж съм минала през всичките рпоцедури, не виждам причина защо да не помогна на някой друг
Така че - няма защо да ми благодариш, на мен ми е приятно
П.П. Пък и си го броя като едно добро дело за деня
А иначе... ми миналата година сама си се оправях ( ма аз съм си оправно де
Но пък като веднъж съм минала през всичките рпоцедури, не виждам причина защо да не помогна на някой друг
П.П. Пък и си го броя като едно добро дело за деня