е защо да разбираpora_e_priqtel написа:Номерът е именно да разбере и то предварително. Е ако ти се възползваш и тръгнеш да биеш рекорди, тогава той има пълното морално право да те зареже като дърта пачавра (в превод - парцал)
За или против изневярата сте??
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
именно- на първо място- открити карти и почтена игра....
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
едно само ще кажа- ако Обичаш Него или Нея- никога няма да пожелаеш друг човек, когато всичко е истинско, ти си верен , дори и да се чувстваш изкушен. но това се случва само веднъж и не на всички.
вече всички останали варианти на взаимоотношения не казвайте , че са Любов. обичаш веднъж- така че да дадеш душата си само на едно същество. докато аз обичах така дълго време, никога не съм изпитвала дори нуждата да мисля за друг, както и аз съм знаела , че съм цялата вселена за него.
вече всички останали варианти на взаимоотношения не казвайте , че са Любов. обичаш веднъж- така че да дадеш душата си само на едно същество. докато аз обичах така дълго време, никога не съм изпитвала дори нуждата да мисля за друг, както и аз съм знаела , че съм цялата вселена за него.
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Ето на това се вика красив пост, и пълен с много истина което е най-важното! Подкрепям всичко написано в него с две ръце!kokteil_molotow написа:едно само ще кажа- ако Обичаш Него или Нея- никога няма да пожелаеш друг човек, когато всичко е истинско, ти си верен , дори и да се чувстваш изкушен. но това се случва само веднъж и не на всички.

- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
kokteil_molotow написа:едно само ще кажа- ако Обичаш Него или Нея- никога няма да пожелаеш друг човек, когато всичко е истинско, ти си верен , дори и да се чувстваш изкушен. но това се случва само веднъж и не на всички.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
интересното е , че и после не можеш да "изневериш" , макар и фактически статусът да ви е "разделени". чувстваш, че принадлежиш.това пък се случва още по-рядко 
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Но се случва. Говорим да духовна връзка, която е по-силна от всички изкушения, рядко но се случва, дано си изпитала това, аз все още не съм но има време млади хора сме!kokteil_molotow написа:интересното е , че и после не можеш да "изневериш" , макар и фактически статусът да ви е "разделени". чувстваш, че принадлежиш.това пък се случва още по-рядко

-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Според психолозите да си признаеш изневярата е признак на слабост,ти вече си се измъчвал толкоз много за грешката си и решаваш да се разкриеш пред другия с идеята Той да те накаже,защото е по-лесно да понесеш наложеното ти от друг наказание,отколкото да се самоизмъчваш!everyday_ написа:е защо да разбирапък даже и предварително? просто премълчаваш, извличаш си изводите и поуките и толкоз, или оставаш с него или не...
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
MZ4 написа:Според психолозите да си признаеш изневярата е признак на слабост,ти вече си се измъчвал толкоз много за грешката си и решаваш да се разкриеш пред другия с идеята Той да те накаже,защото е по-лесно да понесеш наложеното ти от друг наказание,отколкото да се самоизмъчваш!everyday_ написа:е защо да разбирапък даже и предварително? просто премълчаваш, извличаш си изводите и поуките и толкоз, или оставаш с него или не...
Мда погледнато от дадена гледна точка е точно така, особено ако имаш силна съвест която не ти дава мира. Макар че се иска и доста смелост да признаеш всичко и да заложиш бъдещето на вашата връзка на карта!

- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
да и аз това имах предвидSILVER ARROW написа: Мда погледнато от дадена гледна точка е точно така, особено ако имаш силна съвест която не ти дава мира. Макар че се иска и доста смелост да признаеш всичко и да заложиш бъдещето на вашата връзка на карта!