Журналисти 2009 ;)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2009 ;)

Мнение от Антоний »

http://s637.photobucket.com/albums/uu98 ... 170023.jpg
Първа графа ви e ясно какво значи; втора е за форма на обучение: Р - редовно, З - задочно; трета и четвърта са състезателните изпити със съответния коефициент, по който се умножават; пета и шеста са оценки от дипломата, които ви се включват в бал-а! Надявам се да няма повече въпроси ;)
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
moonlight_
В началото бе словото
Специалност: журналистика и връзки с обществеността

Мнение от moonlight_ »

Ужас, това е направо отвратително ! И за какво си изменят така изискванията !? Това оценката по история означава сборна оценка от дипломата по история, нали така ? Това автоматически ми прави една от балообразуващите оценки изключително ниска ! Отвратена съм, при положение,че миналата година се е гледало едно,а сега-друго и за какво го правят това !? Учих в училище по език,защото винаги изикванията са били в този факултет втората оценка да е по чужд език,а сега-история ! Нямам думи,наистина нямам ! :headbang:s Другият ми въпрос има ли в справочника МИНИМАЛЕН бал за специалността журналистика за момичета и бройката,която ще приемат тази година ?
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя

Мнение от Антоний »

Бройката още не е уточнена, а минимален бал не видях да има...
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
moonlight_
В началото бе словото

Мнение от moonlight_ »

Благодаря все пак. А кога ще излезе подобен тип информация ? Да знам дали изобщо има смисъл да се занимавам ...
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя

Мнение от Антоний »

Ами, онзи ден като бях в СУ ми казаха, че вероятно бройките ще бъдат 10 за момчета и 20 за момичета, но се водели преговори за 70 места общо(тук вече не знам колко са за момчета и колко за момичета, но предполагам, че ще е нещо от сорта на 30:40), а за минимален бал наистина нямам абсолютно никаква информация...
Аватар
NikTa
Да живей словото
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Moonlight, не се шашкай предварително де. Жената от щанда каза, че още не е решено и има вероятност пак да се избира между език и история... Гледай редовно какво пишат в балообразуването в сайта.
Това е.
No panic.:)
They come in peace... :lol:
Carmilla написа:Само да поясня, че миналата година НЕ се взимаше оценката по чужд език от дипломата, а от матурата.... другият вариант беше да се вземе оценката по история, но този път от дипломата.
Carmilla, сигурна ли си, че е било така? Това е изключително важно...
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Art[less]
Пишете, о, братя
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Art[less] »

^не, не беше така;
moonlight_
В началото бе словото

Мнение от moonlight_ »

Знаете ли горе-долу кога става ясно какъв е минималния бал,за да те приемат в специалността,с която желаеш да кандидатстваш и каква е бройката места във факултета ?
Аватар
NikTa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Art[less] написа:^не, не беше така;
А как?
moonlight_ написа:Знаете ли горе-долу кога става ясно какъв е минималния бал,за да те приемат в специалността,с която желаеш да кандидатстваш и каква е бройката места във факултета ?
Няма такова нещо като минимален бал, за да те приемат... Запълват се местата до бройка (или над утвърдената, ако има примерно 5 човека с еднакъв бал).

Под минимален бал се има предвид най-ниският бал на хората, които са вече приети в специалността. Ето защо таблиците с минималните балове излизат след 3-то класиране, последния път това се случи през декември... :lol:

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Art[less]
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Art[less] »

^да, и аз това й казах:Д

А на въпроса "а как":
от матуритетните и тези в дипломата се вземаха по-високите;
Аватар
NikTa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Мда... благодаря ти, Аrt[less], и аз така предполагах, но сега вече знам със сигурност. А как ще бъде за нас - дано също разберем със сигурност. Скоро... :roll:

(Г. Г.)
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

Ами, не знам..но имам позната, която държа матура по английски език и изкара 5, 86 (мисля..), а в дипломата по английски имаше 6,00..та,при балообразуването и бяха взели оценката от матурата, а не от дипломата...в това съм сигурна.
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Art[less]
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Art[less] »

Балами 'сЕкакви, както се казва.)
Ако не гледаш, а ти се падне леля-шматка, може и трета оценка да ти запише:Д
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

Дам, възможно е...аз също бях доста озадачена ..

Art[less], понеже каза беше ми стана интересноо... да не би вече да се подвизаваш във ФЖМК? :)
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Art[less]
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Art[less] »

Не.
Внимавайте! 8)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”