Шампионска лига 2008/2009
Модератори: ники, Methuselah
Re: Шампионска лига 2008/2009
Заложих тази сутрин в спортингбет 450 евро за 1-ца на Ман.Юн,и сега отивам да го гледам с приятели.....Мариооооо ако не биете ще те държа лично отговорен 
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
А ако бием кво става? Искам бира
Иначе Арсенал и Виляреал, както и Челси-Ливърпул са Х-ове според мен
Иначе Арсенал и Виляреал, както и Челси-Ливърпул са Х-ове според мен
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Колкото и да не искам да го кажа - тази година най - добрият английски отбор е Ливърпул и именно затова ще се радвам много ако ги отстраним, въпреки че силно се съмнявам да сторим това. Все пак ще знам, че сме загубили от по - силен отбор, а не както предишните два пъти, заради лош късмет.
Очаквам утре да се получат два зрелищни двубоя, въпреки че аз няма да гледам нито еидн от двата - писнало ми е да гледам скаусърите и Челси, а и нямам нерви за трошене в излишък.
Що се отнася до днешния мач Фъргюсън да се замисли колко свежи крила има в отбора си...
Очаквам утре да се получат два зрелищни двубоя, въпреки че аз няма да гледам нито еидн от двата - писнало ми е да гледам скаусърите и Челси, а и нямам нерви за трошене в излишък.
Що се отнася до днешния мач Фъргюсън да се замисли колко свежи крила има в отбора си...
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
От сега ми се свива стомахът за утре... /то вече е днес де
/

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
batko_ti
- В началото бе словото
- Специалност: Istoria
- Курс: първи
митко съжалявам за вложените 450 евро ама така е като залагаш на тоя отбор 
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ливърпул са ми адски антипатични,camel написа:Колкото и да не искам да го кажа - тази година най - добрият английски отбор е Ливърпул и именно затова ще се радвам много ако ги отстраним, въпреки че силно се съмнявам да сторим това. Все пак ще знам, че сме загубили от по - силен отбор, а не както предишните два пъти, заради лош късмет.
Очаквам утре да се получат два зрелищни двубоя, въпреки че аз няма да гледам нито еидн от двата - писнало ми е да гледам скаусърите и Челси, а и нямам нерви за трошене в излишък.![]()
![]()
Що се отнася до днешния мач Фъргюсън да се замисли колко свежи крила има в отбора си...![]()
а Челски по-неутрални, та предпочитам с тях да играем евентуален полуфинал.
Та утре ще се слядят и двата мача.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Ще бъде много трудно. Последният мач беше невероятно слаб. Защитата зле, а сега и Лусио го няма. Ван Буйтен също не в сметките. Демикелис отдавна доказа, че е супер некоординиран и направо не знам.^PrincessA^ написа:От сега ми се свива стомахът за утре... /то вече е днес де/
![]()
Иначе вчера Порто направо изпуснаха Юнайтед.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Кажи е*** ли се или си противно на острото.Митака написа:Заложих тази сутрин в спортингбет 450 евро за 1-ца на Ман.Юн,и сега отивам да го гледам с приятели.....Мариооооо ако не биете ще те държа лично отговорен
Пробвай да заложиш апартамента си, че Юнайтед ще отстранят Порто.
Още след жребия казах, че Порто ще продължат, ама кой да слуша.
Да прочете Best Before: ##.##.## че има месо с изтекъл срок на годност, особено пуешко в магазинната мрежа.camel написа:Фъргюсън да се замисли колко свежи крила има

Направо ще е чудо, ако Юнайтед успее да се промъкне нанатък в турнира след снощния мач...
Невероятен късмет ни спаси още сега от истински ПОГРОМ... Нямам думи. Отзад сме невероятно зле, няма и помен от отбора, който съумя да постигне този рекорд с 14-те поредни мача без допуснат гол, в халфовата линия се забелязва тотален брак и липса на организация (Скоулс беше трагичен още в неделя срещу Астън Вила, но той поне има оправдание, защото не игра в дълги периоди от сезона), напред също изнемогваме и явно без Бербатов проблемите в атака нямат край
Юнайтед ми прилича на смачкан, пречупен отбор, който за съжаления започва да става жертва на големите очаквания, които съвсем логично се отправяха към него през миналите месец-два. Ако нешо не се промени радикално вътре в отбора, мисля, че е съвсем реална опасността да изпуснем и водачеството във Висшата лига до една-две седмици и да изостанем на разлика от Ливърпул, които изглеждат неудържими в лигата на този етап.
Труден реванш в Португалия. Въпреки че не искам да го казвам, усещам ясно едно евентуално отпадане от турнира, след като видях с каква смелост и лекота Порто игра на "Олд Трафорд" и колко безпомощни бяхме ние. На "Драгао"
Юнайтед ми прилича на смачкан, пречупен отбор, който за съжаления започва да става жертва на големите очаквания, които съвсем логично се отправяха към него през миналите месец-два. Ако нешо не се промени радикално вътре в отбора, мисля, че е съвсем реална опасността да изпуснем и водачеството във Висшата лига до една-две седмици и да изостанем на разлика от Ливърпул, които изглеждат неудържими в лигата на този етап.
Труден реванш в Португалия. Въпреки че не искам да го казвам, усещам ясно едно евентуално отпадане от турнира, след като видях с каква смелост и лекота Порто игра на "Олд Трафорд" и колко безпомощни бяхме ние. На "Драгао"
1968 - 1999 - 2008 - ?
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Наистина кофти мач снощи...но според мен проблемът не беше в атаката, а повече в халфовата линия и най-вече в защитата. Доста брак, както и гбог каза. Показателна е статистиката, че Парк имаше 58% точни подавания при нормалните 80-85. Еванс още не е готов да замества Вида или Рио. За пореден път най-добрият в отбора беше Рууни 
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Дичоу написа:Всичко се решава довечера...
YNWA
Toва винаги ми е било чудно бтв. Реално погледнато няма силен отбор, който да "ходи сам", където и да е, но ми е най - чудно защо всички фенове на Пул използвате тоя рефрен, като 99 % от вас не сте посетили и 1 мач на скаусърите... Нещо не ми се връзва.
Иначе пак си казвам - няма да гледам мача довечера. Лайвскор ми стига.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не ги ли гледахте супорнайсе пъти предните години, че пак ше ги гледате
който пропусне тая година - следващата може да ги гледа пак