Какъв спорт смятате да запишете?!

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Longbow
Паисий
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Longbow »

@hypnosssa
Нещо се получи тука communication gap - това за снимката беше полу-завоалиран комплимент... :oops: :oops: :oops: :oops:

@all
Някъде тука, из форумите, видях в нечий подпис следното: „Няма безперспективни специалности; има безперспективни личности“ (да ме прощава човечеца, от когото го плагиатствам)... Перефразирай свободно за спорта ;-) Ако имаш желание - ще намериш и начин; ако нямаш желание - ще си намериш оправдание...
(Моля, не го разбирайте тоз „отговор“ като някакво натрапване във правото Ви да правите свободен и недирижиран избор).
Поздрави!
Последно промяна от Longbow на 12 Авг 2007, 19:39, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

hypnosssa написа:не знам за рекламата...може на някои снимката ми да е подействала добре на отделителната система,вкусове всякакви

Интересувах се от стрелбата,защото ми е интересно и никога не съм пробвала подобно нещо,но пък ако физически не ставам,няма смисъл да се пробвам изобщо
ама не знам,едно време вдигах 30 от лежанка на серийка...може пък и да съм достатъчно силна знае ли човек :wink:
Май само аз не съм видял въпросната снимка...некой линк ше даде ли :?: :?: :?:
Аватар
Longbow
Паисий

Мнение от Longbow »

Petkoff написа:На мен никак не ми харесваш визуално
...
...
...
Утре, 8:30 пред Gym - носи си впито трико и гуменки, та да се разблъскаме здраво. После ше те черпя един протеино-стероиден морковен шейк. ;-)
...
...
...
Не се прави така, уважаеми (без ирония)... Май много директно, а и началото ти малко куца... Е, сега, не че съм достатъчно квалифициран да изнасям частни уроци по свалячество, ам' да ти кажа това на мен ми приличат на много адекватни комуникативни методи за иднукция емоционално и/или физическо привличане у представител на противоположния (а и в случая) по-„крехък“ пол...

П.С.: Понякога сам успявам да се уплаша колко безсмислено сложни и досадни думи употребявам - прощавайте!!!
П.П.С.:
...I'm white and nerdy...
Изображение
Petkoff
В началото бе словото

Мнение от Petkoff »

Колега, не ти разбрах поста, щото факта, че съм вързал две тройки и съм станал студент НЕ ме прави непременно начетен. Ти употребяваш сложни думи... но аз блъскам фитнес, така че не си позволявай да ми говориш менторски и да ме учиш как да свалям...

Не, че нещо... ама мацката вече ми писа на лични, че утре ше ме чака пред залата... и ако може да си нося Dove да я насапунисам, че й бил свършил душ-гела...

Абе с четири думи... пУкни се от яд !!!

8)
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

мацката вече ми писа на лични, че утре ше ме чака пред залата..
Не че нещо,ама щом съм "мацка" значи явно визуално не съм ти подействала чак толкова отблъскващо :wink:
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

Petkoff написа:Колега, не ти разбрах поста, щото факта, че съм вързал две тройки и съм станал студент НЕ ме прави непременно начетен. Ти употребяваш сложни думи... но аз блъскам фитнес, така че не си позволявай да ми говориш менторски и да ме учиш как да свалям...
:lol: :lol: и това, че "блъскаш фитнес" трябва да те прави уникално готин така ли да разбирам :lol: :lol: :lol: по-леко със самочувствието :P
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
summer
Да живей словото

Мнение от summer »

Баси пичовете в Стопанския! Чак ме е яд, че съм в Юридическия! :lol: :lol:
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
Аватар
Longbow
Паисий

Мнение от Longbow »

@ Petkoff

:D 8) :D 8)

Браво!
Коментарът ми съвсем нямаше за цел да бъде нито „менторски“, нито „поучителен“ - просто ми стана интересно и забавно и реших да споделя това с остатъка от форума („свобода на словото“ или нещо подобно)...

Инак - това, че „блъскаш фитнес“ съвсем не пречи да бъдеш „начетен“ - то и аз така редовно го посещавам и...

Да „не си позволявам“ нещо-си, агрументирано с това, че ходиш на фитнес, не е особено подходящо - мисля, че всички тук отдавна сме минали периода, в който „си мерим пишките“... Разбираме се с думи ;-)

Отново - не искам да го възприемаш като „наставническо“ поведение моето - мир и без лоши чувства ;-) :thumbleft: :thumbright: :nike: :headbang: :cheers: :lol:
Изображение
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

За да оставите малко пича фитнес маниак на страна да се върна на темата и да попитам някой има ли представа какво точно представлява спортното катерене? :roll:
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Petkoff
В началото бе словото

Мнение от Petkoff »

Hypnossa, имам котка... тя е зелена на цвят, с едно око, никакви зъби, клепнало ухо и бежава муцуна... ама си й викам "мацко"... Така че, моля ти се... това не го възприемай като комплимент за твоята перфекциозност ;-)... Ама, кво ми се цупиш тука е баси, нали сме най-добри приятели...

Orion нещо си, лесно ти е така да говориш, щото не си видяла левия ми бицепс... и шестглавия ми мускул на гърба. Първо ме виж на живо по потник, а после говори... дали съм имал самочувствие в излишък.

Longbow, късно е да се оправдаваш. Замеси се - не с когото трябваше... От утре цял Ямбол ще си ляга и става с мисълта, че трябва да те намери... Ти ми се подигра в очите и си позволи да подронваш авторитета ми пред приятелката ми (Hypnossa)... в Сицилия и Ямбол... за такова прегрешение не прощават :!: ;-)

;-)
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Според мен е това,дето го практикуват на Стената....
тоест симулатор на катерене по скали
много е готино според мен и аз много се чудя между 3-4 спорта и катеренето е един от тях
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Petkoff написа:Orion нещо си, лесно ти е така да говориш, щото не си видяла левия ми бицепс... и шестглавия ми мускул на гърба. Първо ме виж на живо по потник, а после говори... дали съм имал самочувствие в излишък.
може ПеткоФ може.. ама ако успееш да се замислиш (в което се съмнявам) ще се сетиш, че левия ти бицепс не е най-важното качество, което се изисква да имаш за да покриеш самочувствието си.. за момента си просто поредното напомпано момченце без акъл в главата ;)
Последно промяна от orion_elira на 12 Авг 2007, 20:30, променено общо 2 пъти.
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

hypnosssa написа:Според мен е това,дето го практикуват на Стената....
тоест симулатор на катерене по скали
много е готино според мен и аз много се чудя между 3-4 спорта и катеренето е един от тях
и аз така .. но май се насочвам към катеренето най-вече :)
Petkoff
В началото бе словото

Мнение от Petkoff »

А кое е най-важното качество!?... Всеки може да чете Ницше и Кафка, но я ми кажи колко човека могат да изтласкат 120 от лежанка!?!?

Като си некомптентна - не коментирай, hypnossa си ме харесва, защото съм много здрав и мога да я защитавам от напористите селяндури в Sin City, а не защото влязох стопанско в СУ.

Като поотрасна и се оформя като личност ще започна да чета, избирайки литературата, според сферата, в която съм се реализирал... засега скрипецът и щангата са всичко, което ми е необходимо.

Никой не казва нищо за футбола... нема ли да можем да направим некво хомогенно тимче... !?

;-)
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Petkoff написа:А кое е най-важното качество!?... Всеки може да чете Ницше и Кафка, но я ми кажи колко човека могат да изтласкат 120 от лежанка!?!?
Въпрос на приоритети ;) не става дума да си гении по философските въпроси, но идеята е да можеш да говориш за друго освен колко си дигнал днес от лежанка.. а ако разчиташ да почнеш да добиваш няква обща култура на 24 когато завършиш ти желая успех дори и да успееш да прочетеш една книга до тогава всички нормални хора на твоите години ще са доста по-напред в материала ;) и само за справка има много хора които съчетават спорта с образованието .. явно не си достатъчно оправен ;) не ти давам акъл.. казах въпрос на приоритети.. но аз след години ще НАЕМАМ такива като теб за охрана на мизерна заплата ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”