Да и на мен за 2-ри,плюс това ми пише,че е за педагогика на масовата и художествената комуникация,а не логопедия..май наистина нещо са объркали.За логопедията не намирам нищо,само предметите,които ще учим и през 4-те години..но за 1-ви курс нищоdeskasmeska написа:Аз като вляза в програмата за първи курс ми излиза за втори.... влизам в програмата, за вториkandidat_studentt написа:Хей,някой може ли да ми даде програмата за 1-ви семестър?Знам,че новата още не е излязла,но ако може старата от миналата година..В сайта на СУ май я има,обаче натискам Логопедия 1-ви курс и ми излиза,че е за педагогика на масовата и художествената комуникация
и пак ми излиза същото съдържание , незнам май нещо са объркали
Логопедия
Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
- Специалност: Логопедия
- Курс: четвърти
Re: Логопедия
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
deskasmeska аз се занимавам с хакерство
та не разбрах какво ви трябва,за да ви го намера ако нещо
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
Програмата за 1-ви семестър логопедия,ако можеSpondaic написа:deskasmeska аз се занимавам с хакерствота не разбрах какво ви трябва,за да ви го намера ако нещо
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
- Spondaic
- Да живей словото
Мързи ме да им рова из системните файлове,иначе ето ти нещо,но май по това като гледам е за първата година,но 2-рия семестър
- Прикачени файлове
-
- _1.pdf
- (141.18 KiB) Свалено 47 пъти
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
- deskasmeska
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
Хляба ли ще ми взимаш а? Няма да се разберем така... :ДSpondaic написа:deskasmeska аз се занимавам с хакерствота не разбрах какво ви трябва,за да ви го намера ако нещо
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
Ужас,каква е тая философия???За какво ни е
Мразя философията
Благодаря много,Spondaic!
- deskasmeska
- От дъжд на вятър
Само да нямаме математикаkandidat_studentt написа:Ужас,каква е тая философия???За какво ни еМразя философията
![]()
пък за философията още по- добре..
на мен не ми пречи
kandidat_studentt
спокойно ,колкото мога, ако сме заедно ще ти помагам
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
deskasmeskaq,мерси много!
А за математиката,нямаме!Спокойно, и аз се бях уплашила с тая висша математика,но нямамеее..

- deskasmeska
- От дъжд на вятър
kandidat_studentt написа:deskasmeskaq,мерси много!А за математиката,нямаме!Спокойно, и аз се бях уплашила с тая висша математика,но нямамеее..
![]()
![]()
![]()
![]()
- shubi
- Пишете, о, братя
Аз нещо тия дни не съм писала... Срам...
Гледах тази програма и предметите звучат интересно.
Нямам търпение. 
Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
- deskasmeska
- От дъжд на вятър
Да мен особено интересно ми звучи Оториноларингология ако трябва да съм честна даже не мога и да си представя, какво ще е товаshubi написа:Аз нещо тия дни не съм писала... Срам...Гледах тази програма и предметите звучат интересно.
Нямам търпение.
- shubi
- Пишете, о, братя
Чичко Google веднага отговори на този въпрос
Оториноларингология:
Раздел на медицината, занимаващ се с изучаването на заболяванията на ухото, гърлото и носа.
Оториноларингология:
Раздел на медицината, занимаващ се с изучаването на заболяванията на ухото, гърлото и носа.
Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
- Spondaic
- Да живей словото
Това е програма все пак за 2-рия семестър (демек 2срок ако ви е по-лесно) 1-вия се учат уводни неща както и анатомия,някоя желаеща да ми помага именно по нея ако има да свирка
Деска аз ли твоя хляб да взимам,или ти моя
Боби точно така,добро попадение посредством чичо Гугъл
- deskasmeska
- От дъжд на вятър
За това не се знае... може да си го поделим аз не искам многоSpondaic написа:Това е програма все пак за 2-рия семестър (демек 2срок ако ви е по-лесно) 1-вия се учат уводни неща както и анатомия,някоя желаеща да ми помага именно по нея ако има да свиркаДеска аз ли твоя хляб да взимам,или ти моя
Боби точно така,добро попадение посредством чичо Гугъл
а бтв не искам да ви шашкам, но един познат, който учи и е последна година по тази специалност ми каза, че 2рия семестър е бил доста тежък, да се надяваме, че е било индивидуално..
- deskasmeska
- От дъжд на вятър
Да и аз след това не пропуснах да проверя, но мисълта ми беше, как ще уча нещо като преди това даже не съм му знаела значението дори.shubi написа:Чичко Google веднага отговори на този въпрос![]()
Оториноларингология: