ДАТИТЕ НА ИЗПИТИТЕ 2008/2009

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
lacuna_coil
Писаружяк

Re: Излезнаха датите за изпитите !

Мнение от lacuna_coil »

Една седмица преди матурата по литература.Нищо,поне ще имаме една седмица повече,за да се подготвиме :D
Аватар
debauchee
В началото бе словото
Специалност: Психология
Курс: втори

Мнение от debauchee »

право думаш,lacuna_coil !
тъкмо ше ни загреят преди матурите :mrgreen:
I've always been an introvert,happily bleeding!
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

Дано само "загряването" да стане с хубава темичка.
...а не да се окаже шамар зад врата :)
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
TsukI
В началото бе словото

Мнение от TsukI »

Някой знае ли дали ФМИ ще издава нов справочник за изпита по математика или ще бъде със стария от 2007, остава 1 месец до изпита, а аз дори не съм виждал справочника, а този за Техническия вече знам на изуст какво има!!!
Остатъкът от живота Ви се определя в момента. С мечтите, които преследвате...и решенията, които взимате. И човекът, които Вие решите да бъдете...И остатъкът от живота Ви започва сега... Изображение
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

TsukI написа:Някой знае ли дали ФМИ ще издава нов справочник за изпита по математика или ще бъде със стария от 2007, остава 1 месец до изпита, а аз дори не съм виждал справочника, а този за Техническия вече знам на изуст какво има!!!
Справочникът си остава същият. Добре е обаче да се снабдиш с него преди изпита, за да го разгледаш и да добиеш някаква представа за него. Преди някои се оплакваха, че не бил много подробен, но аз лично съм доволен от него.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Frogsy
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство
Обратна връзка:

Мнение от Frogsy »

shayne написа:Справочникът си остава същият. Добре е обаче да се снабдиш с него преди изпита, за да го разгледаш и да добиеш някаква представа за него. Преди някои се оплакваха, че не бил много подробен, но аз лично съм доволен от него.
В петък бях в книжарницата и ми казаха, че нямат и тази година още не бил излязъл. :scratch:
RA[sgB]
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от RA[sgB] »

Мн тъпо,че изпитът по л-ра е на 10 май,при положение,че последният учебен ден е на 9 май и почти всички училища ще имат изпращания и празненства по случай завършването,а както знаем не всички са от София...!Тъпа работа :roll: P.S. Последният учебен ден е на 9 събота,защото от 1 до 6 са неучебни и се отработва,иначе трябваше да е на 8 май попринцип!
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

За мен е по-добре,че изпитът по литература ще бъде на 10 май,една седмица повече :D А и нашето изпращане е на 22 май,така че още по-добре :D
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология

Мнение от Master_of_Sin »

от утре почва онлайн записването ако не се лъжа нали? някой нещо повече знае ли относно товао записване, защото аз в момента нямам възможност да ходя до софия и затова ще им е по-удобно от тук да си платя и да се запиша.
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

RA[sgB] написа:Мн тъпо,че изпитът по л-ра е на 10 май,при положение,че последният учебен ден е на 9 май и почти всички училища ще имат изпращания и празненства по случай завършването,а както знаем не всички са от София...!Тъпа работа :roll: P.S. Последният учебен ден е на 9 събота,защото от 1 до 6 са неучебни и се отработва,иначе трябваше да е на 8 май попринцип!
На 9. май не е редно да има тържества, защото първо че е събота и не всички извън градовете където са им училищата не могат да пътуват, и второ че е ден на училищното самоуправление, а по-добре да не се оставя ученици да ръководят училище, докато други се спукват от викане и пищене.

Баловете са си след 20ти май, а тия пред които ще се изпращате са там до юни месец ;)

А предполагам ви е по-важно да се явите на изпит, отколкото да се напивате ;)
Журналистика /редовно/ 1. курс
dimitar-bg
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: ДАТИТЕ НА ИЗПИТИТЕ 2008/2009

Мнение от dimitar-bg »

Бях научил темата "Селища на България" перфектно от учебник и са ми писали 3.13. Само не мога да разбера каква оценка поставят на автора на този учебник. Има хора, които не са чели нищо и получават оценки над 5 и се изненадват от оценките си, а аз, предполагам и други, съм чел толкова много за тройка. Става въпрос за изпита по География на България.
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

dimitar-bg написа:Бях научил темата "Селища на България" перфектно от учебник и са ми писали 3.13. Само не мога да разбера каква оценка поставят на автора на този учебник. Има хора, които не са чели нищо и получават оценки над 5 и се изненадват от оценките си, а аз, предполагам и други, съм чел толкова много за тройка. Става въпрос за изпита по География на България.
Еми постни го на още 20-тина места и ще ти се повиши оценката :) давай :bounce:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

dimitar-bg написа:Бях научил темата "Селища на България" перфектно от учебник и са ми писали 3.13. Само не мога да разбера каква оценка поставят на автора на този учебник. Има хора, които не са чели нищо и получават оценки над 5 и се изненадват от оценките си, а аз, предполагам и други, съм чел толкова много за тройка. Става въпрос за изпита по География на България.
Човече, не може да очакваш висока оценка с учене от учебника !!! :wink:
ILOVEME
Драскач

Мнение от ILOVEME »

lacuna_coil написа:
Човече, не може да очакваш висока оценка с учене от учебника !!! :wink:
А би трябвало :) Защото все пак кандидатстудентските изпити са именно на базата на знания именно от училището (а там се учи по учебници) .. Това,че не е достатъчно е просто калпава система на образование ....Което си е жалко ....
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”