ДАТИТЕ НА ИЗПИТИТЕ 2008/2009
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Re: Излезнаха датите за изпитите !
Една седмица преди матурата по литература.Нищо,поне ще имаме една седмица повече,за да се подготвиме 
- debauchee
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: i own the fockin gallery 8)
право думаш,lacuna_coil !
тъкмо ше ни загреят преди матурите
тъкмо ше ни загреят преди матурите
I've always been an introvert,happily bleeding!
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Дано само "загряването" да стане с хубава темичка.
...а не да се окаже шамар зад врата
...а не да се окаже шамар зад врата
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Някой знае ли дали ФМИ ще издава нов справочник за изпита по математика или ще бъде със стария от 2007, остава 1 месец до изпита, а аз дори не съм виждал справочника, а този за Техническия вече знам на изуст какво има!!!
Остатъкът от живота Ви се определя в момента. С мечтите, които преследвате...и решенията, които взимате. И човекът, които Вие решите да бъдете...И остатъкът от живота Ви започва сега... 

- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Справочникът си остава същият. Добре е обаче да се снабдиш с него преди изпита, за да го разгледаш и да добиеш някаква представа за него. Преди някои се оплакваха, че не бил много подробен, но аз лично съм доволен от него.TsukI написа:Някой знае ли дали ФМИ ще издава нов справочник за изпита по математика или ще бъде със стария от 2007, остава 1 месец до изпита, а аз дори не съм виждал справочника, а този за Техническия вече знам на изуст какво има!!!
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Член на Академически съвет на СУ
-
Frogsy
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Обратна връзка:
В петък бях в книжарницата и ми казаха, че нямат и тази година още не бил излязъл.shayne написа:Справочникът си остава същият. Добре е обаче да се снабдиш с него преди изпита, за да го разгледаш и да добиеш някаква представа за него. Преди някои се оплакваха, че не бил много подробен, но аз лично съм доволен от него.
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Мн тъпо,че изпитът по л-ра е на 10 май,при положение,че последният учебен ден е на 9 май и почти всички училища ще имат изпращания и празненства по случай завършването,а както знаем не всички са от София...!Тъпа работа
P.S. Последният учебен ден е на 9 събота,защото от 1 до 6 са неучебни и се отработва,иначе трябваше да е на 8 май попринцип!
-
lacuna_coil
- Писаружяк
За мен е по-добре,че изпитът по литература ще бъде на 10 май,една седмица повече
А и нашето изпращане е на 22 май,така че още по-добре 
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
от утре почва онлайн записването ако не се лъжа нали? някой нещо повече знае ли относно товао записване, защото аз в момента нямам възможност да ходя до софия и затова ще им е по-удобно от тук да си платя и да се запиша.
I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
На 9. май не е редно да има тържества, защото първо че е събота и не всички извън градовете където са им училищата не могат да пътуват, и второ че е ден на училищното самоуправление, а по-добре да не се оставя ученици да ръководят училище, докато други се спукват от викане и пищене.RA[sgB] написа:Мн тъпо,че изпитът по л-ра е на 10 май,при положение,че последният учебен ден е на 9 май и почти всички училища ще имат изпращания и празненства по случай завършването,а както знаем не всички са от София...!Тъпа работаP.S. Последният учебен ден е на 9 събота,защото от 1 до 6 са неучебни и се отработва,иначе трябваше да е на 8 май попринцип!
Баловете са си след 20ти май, а тия пред които ще се изпращате са там до юни месец
А предполагам ви е по-важно да се явите на изпит, отколкото да се напивате
Журналистика /редовно/ 1. курс
-
dimitar-bg
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: www.zoom.bg/dimitar-bg
Re: ДАТИТЕ НА ИЗПИТИТЕ 2008/2009
Бях научил темата "Селища на България" перфектно от учебник и са ми писали 3.13. Само не мога да разбера каква оценка поставят на автора на този учебник. Има хора, които не са чели нищо и получават оценки над 5 и се изненадват от оценките си, а аз, предполагам и други, съм чел толкова много за тройка. Става въпрос за изпита по География на България.
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Еми постни го на още 20-тина места и ще ти се повиши оценкатаdimitar-bg написа:Бях научил темата "Селища на България" перфектно от учебник и са ми писали 3.13. Само не мога да разбера каква оценка поставят на автора на този учебник. Има хора, които не са чели нищо и получават оценки над 5 и се изненадват от оценките си, а аз, предполагам и други, съм чел толкова много за тройка. Става въпрос за изпита по География на България.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Човече, не може да очакваш висока оценка с учене от учебника !!!dimitar-bg написа:Бях научил темата "Селища на България" перфектно от учебник и са ми писали 3.13. Само не мога да разбера каква оценка поставят на автора на този учебник. Има хора, които не са чели нищо и получават оценки над 5 и се изненадват от оценките си, а аз, предполагам и други, съм чел толкова много за тройка. Става въпрос за изпита по География на България.
А би трябвалоlacuna_coil написа:Човече, не може да очакваш висока оценка с учене от учебника !!!dimitar-bg написа:Бях научил темата "Селища на България" перфектно от учебник и са ми писали 3.13. Само не мога да разбера каква оценка поставят на автора на този учебник. Има хора, които не са чели нищо и получават оценки над 5 и се изненадват от оценките си, а аз, предполагам и други, съм чел толкова много за тройка. Става въпрос за изпита по География на България.
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..