Образователни технологии, други курсове и частни уроци
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Образователни технологии, други курсове и частни уроци
Мисля, че въпросът се отнасяше по-скоро до "кой офис в кой град".
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Кирил Величков наистина е просто невероятен! ( преподава по литература в ОТ ако някой не е наясно) гласувам за него с 2 ръце и 2 крака 
- cuci
- В началото бе словото
- Специалност: международни отношения
- Курс: първи
ОТ е най- доброто място за кандидат-студентски курсове. Подготовката е перфрктна във всчко едно отношение,но всичко зависи от самоя ученик.Така че ти не можеш да се надяваш само на наученото по време на занятията, а на собствените си възможности и собствения си потенциал.Мога да си призная че най-вече благодарение на квалифицираните преподаватели аз успях да вляза МО с бал 28.48Sovar написа:Хахах, образователни технологии![]()
Не мога да се спра да се смея, като чуя тази фирма. Причина ли, и аз бях там тази година.
Накратко какво се случи - взеха си всички вноски и преподавателите решиха да ходят в Африка, да не дават тестове, да говорят за каквото им е на сърцето ... а преди изпитите - никаква подготовка. И колкото да учих - резултат само по Български имаше
The only way to get rid of a temptation is to yield to it
-
Earendil
- В началото бе словото
- Специалност: психология
- Курс: втори
Прави сте, зависи си единствено от кандидат-студента. Обаче ако вие сте били приети, ползвайки само един учебник от 20 лева, то на други ученици не им е било толкова лесно и някои от тях просто си имат нужда от уроци. Защото аз например много съм учила и много съм се старала в уроците ми, за да бъда приета психология и никак не ми е било лесно - и далеч не съм единствената. Не можех да се изразявам правилно - без обясненията на господина ми вероятно щях да изкарам тройка. Ти можеш да научиш едни разсъждения по литература от книжка да речем, но е възможно да не ги осмислиш правилно, да ги възпроизведеш грешно, да пишеш с правописни грешки, да не разбираш как да си конструираш правилно темата и прочие и прочие..книжката как ще ти обясни грешките и как ще те научи да не ги допускаш? Как ще установиш изобщо, че си сгрешил, ако няма кой да те поправя? Лично мнение де. Тъй че не залъгвайте кандидат-студентите, нека сами да си решат дали имат нужда от уроци или са достатъчно "разбиращи", за да могат да си изкарат изпита за отличен "само с учебник" - съвсем възможно е, но не е за всички, браво на вас, че сте успели (:.khhh написа:Taка е!gletcher написа:Цялата работа не зависи от това при кого и къде се ходи на уроци, зависи единствено от самия кандидат-студент. Не се лъжете да давате хиляди левове, грешни пари са това. Можете да минете и с около 20лв за едно помагало, ефектът няма да е по-лош. [/url]
Peace V
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
Много ви моля, ако някой е карал курсовете по математика в ОТ да даде някакви отзиви , а също така и за някой от преподавателите.До утре трябва да взема решение ,но тук повече мнения има за история, география, литература./става въпрос за София/
Ще съм ви благодарна , ако ми помогнете.
Ще съм ви благодарна , ако ми помогнете.
- _sonrisa_
- Флъдзила
Хората, които познавам и са ходили на уроци по математика в ОТ останаха доволни
До колкото знам Галя и Любка ( работят двете ама не съм много сигурна дали беше точно Галя или.. ) са много добри 
Успех ти желая!
Успех ти желая!
Благодаря ти много. Желая ти хубав ден!_sonrisa_ написа:Хората, които познавам и са ходили на уроци по математика в ОТ останаха доволниДо колкото знам Галя и Любка ( работят двете ама не съм много сигурна дали беше точно Галя или.. ) са много добри
Успех ти желая!
По-точно са Валя и Любка, Галя е по английски /виж предните страници в темата/
- _sonrisa_
- Флъдзила
да, верно, че беше Валя - поне по звучене го уцелих
( ама аз си каза, че не съм сигурна де
)
-
liliana_br
- В началото бе словото
Някой посещавал ли е Образователни технологии за подготовка за държавния изпит по литература?
- _sonrisa_
- Флъдзила
какво имаш предвид под "държавен" ?
Ако става въпрос за матура - препоръчвам ти Кирил Величков- преподавател по литература в ОТ ( страхотен е! ) Готви за всякакъв вид кандидатстудетнски изпити и за матура естествено
Ако става въпрос за матура - препоръчвам ти Кирил Величков- преподавател по литература в ОТ ( страхотен е! ) Готви за всякакъв вид кандидатстудетнски изпити и за матура естествено
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Не, държавен е изпита, който държиш, след като завършиш бакалавър, за да ти дадат диплома._sonrisa_ написа:какво имаш предвид под "държавен" ?![]()
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
Мммм технически и матурата и изпита след висше образование се водят държавни.Първия обаче официално се именува "Държавен зрелостен изпит", а д ругия е май само "Държавен изпит"Etiainen написа:Не, държавен е изпита, който държиш, след като завършиш бакалавър, за да ти дадат диплома._sonrisa_ написа:какво имаш предвид под "държавен" ?![]()
П.П. Сега като се замисля май се води "Държавен професионален изпит"
Последно промяна от Batbayan на 08 Окт 2009, 14:28, променено общо 1 път.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- _sonrisa_
- Флъдзила
Дам, от там произтече объркването ми 
А иначе по въпроса - не съм 100% сигурна, но смятам, че ОТ не предлагат подготовка за този държавен изпит
А иначе по въпроса - не съм 100% сигурна, но смятам, че ОТ не предлагат подготовка за този държавен изпит
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
ОТ имат статут на училище, частно разбира се. Не се занимават с подготовка на университетско ниво.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.