Нежелана бременност!!!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Нежелана бременност!!!
А, ми като не ще - вдига си багажа и прав му път?
Детето ще ми е далеч по-ценно в подобна ситуация, от колкото мъжът.
Извинете, г-да.
Детето ще ми е далеч по-ценно в подобна ситуация, от колкото мъжът.
Извинете, г-да.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Що да ме разочароваш 
Има си едни мъже, има и други мъже.
Някои порастват по-бързо от моя тъпчо
Ще се появи някоя да ти донесе и това чудо, пък после като ставаш през нощта за шишето с мляко, щото на нея и се спи, ще си викаш "Къде ми беше акълът"

Има си едни мъже, има и други мъже.
Някои порастват по-бързо от моя тъпчо
Ще се появи някоя да ти донесе и това чудо, пък после като ставаш през нощта за шишето с мляко, щото на нея и се спи, ще си викаш "Къде ми беше акълът"
И тва ти го каза Лорда?

- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Аз не мисля, че трябва да се прави дете, за да закрепи връзката.. мисля, че е най-погрешното нещо, което може да направи някой.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- renesanz
- Легендарен флуудър
така е,напълно права си. детето за запазване на мъж/връзка е абсолютна глупост. познавам двойки,които са заедно заради детето,и не са щастливи,просто живеят заедно,гледат го и всеки си има някой друг........................
няма ли любов в семейството няма щастие за детето.
няма ли любов в семейството няма щастие за детето.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тук си много правJoker написа:По презумпция правата на мъжа в нежеланата бременност са силно накърнени. Жената решава дали да запази детето или не, а мъжа обикновено никой не го пита. Може пък и той да иска/не иска ...
Като птичка в небесата 
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
А на жената не и' тежи ли? Плюс това жената е тази която ражда, не мъжът, нормално е тя да реши.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Ако жената иска детето да расте в нормална семейна среда,с баща,решението зависи и от мъжътДъждът върху лицето написа:А на жената не и' тежи ли? Плюс това жената е тази която ражда, не мъжът, нормално е тя да реши.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Да разбира се, че зависи и от двамата, но в крайна сметка и друг мъж може да бъде баща, дори и да не е биологичен. Но никой мъж не може да принуди жена да стане майка (или да направи аборт), ако тя не иска или не е готова, това имам предвид. Пък и след определена възраст съм забелязала, че много жени изобщо не се интересуват в каква среда ще расте детето им, стига само да имат такова, което е доста тъжно. А от друга страна много връзки се разпадат след аборт.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Не, за Бога! Как така нормално...не е нормално един да решава за нещо, касаещо двама. Какво значи ``тя ще ражда, тя решава``.И каква значи и друг може да бъде баща? Никой мъж не иска друг да гледа детето му, никой човек въобще не го иска.Спрете за момент това разделение на майки и бащи, на жени и мъже- това че ние се разтапяме пред първата количка, знаем наизуст стадиите в бременността и ``всичко даваме за едно бебче``, не означава, че имаме по-дълбок и по-истински поглед върху изживяването.Откъде знаете каква е първата мисъл на един мъж, когато разбере, че ще става баща? Какво като не е искал преди това или е казвал еди-какво-си.Питам ви, мили форумки, били ли сте мъже, обичали ли сте жена, искали ли сте да сте баща? Не ограничавайте мъжа до идеята, че ``той ще го храни това дете и затова трябва да го питам, пък ако каже ``не`` аз ще си го родя``. Или ``той иска, но аз не съм готова- ще направя аборт, нали не ражда той``. Kaк толкова бързо превръщате човека, с когото сте били в някакъв потенциален враг едва ли не...Но като правхите секс го решихте двамата, нали?Дъждът върху лицето написа:Плюс това жената е тази която ражда, не мъжът, нормално е тя да реши.
New jorney
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Има мъже, които зарязват приятелката си, когато разберат, че ще има дете. И имам приятели, чиито доведени бащи са им много повече бащи от биологичните им, просто защото биологичния баща си е отишъл.
Лично аз не мога да си представя как някой мъж ще ме накара да родя при положение, че не искам да го направя, тялото си е мое все пак (хипотетично давам себе си за пример), нито пък да ме принуди да направя аборт. Мъжът може да реши или не, да подкрепи решението на жената до себе си. Не казвам, че мъжете нямат чувства. И да жените имат по-друг поглед върху майчинството, просто защото от тях зависи оцеляването на детето в първите 9 месеца. Ролята на майката започва много по-рано отколкото ролята на бащата (която също е толкова важна).
Лично аз не мога да си представя как някой мъж ще ме накара да родя при положение, че не искам да го направя, тялото си е мое все пак (хипотетично давам себе си за пример), нито пък да ме принуди да направя аборт. Мъжът може да реши или не, да подкрепи решението на жената до себе си. Не казвам, че мъжете нямат чувства. И да жените имат по-друг поглед върху майчинството, просто защото от тях зависи оцеляването на детето в първите 9 месеца. Ролята на майката започва много по-рано отколкото ролята на бащата (която също е толкова важна).
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
A, не, просто си те представих картинно с подпухнали очиJoker написа:И тва ти го каза Лорда?![]()
Неговата песен е тип "Млад съм още, искам свобода"
- renesanz
- Легендарен флуудър
ако и двамата са достатъчно отговорни и имат възможност и условия да гледат дете ще го гледат,ако единият от двамата не е готов и не желае нищо не го принуждава.и много повече са мъжете,които бягат,жените са по-склонни да отгледат дете сами,отколкото да го махнат.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
valandin,
С достатъчно спинкане и папкане си стигнала до същността на битието! Без майтап, абсолютно поддържам всичко, което написа!
С достатъчно спинкане и папкане си стигнала до същността на битието! Без майтап, абсолютно поддържам всичко, което написа!