КСК 2008 - математика

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Левски Завинаги
В началото бе словото

Re: КСК 2008 - математика

Мнение от Левски Завинаги »

Добре беше днес.Я по-дъртите да кажат как е изпита сравнение с минали години :) И кви са тея глупости да продаваш решенията на задачите,че и да се оплакваш,че не ги искали хората.И як подпис си вкарал обаче...всякакви хора има по тая земя,братче :alien:
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Левски Завинаги написа:Я по-дъртите да кажат как е изпита сравнение с минали години :)
Аз казах, ама кой да чете.
Еба ти леснотията. Смятат ви за идиоти. Трябва да се чувствате обидени. Откакто изпита е от 10 задачи, това беше най-лесната десетка.
Изображение
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Не е вярно.
Миналата година предварителният и Мат 1 бяха по-лесни.
В общия случай откакто са 10 задачи винаги са малоумни.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
aye karumba
В началото бе словото

Мнение от aye karumba »

ave toq Beton qvno e mega genij
siguren sym, che e otkazal na Harvard, Princeton i LSE i za tva sq si e u Sofiq
edno e da si na izpit, drugo e da komentirash otstrani-aman ot razbirachi
po moe mnenie zadachite ne sa bili po-lesni sprqmo predni kampanii i imashe mnogo smetki za byrkane
a tva sys prodajbata na resheniqta ne se komentira prosto - po-golqma selqniq ne moga da si predstavq; kydeto i da otidesh na izpit resheniqta se publikuvat v neta, ili se iznasqt sled izpita, ama tuka golemi dalaveradjii sa se navydili qvno...pa i nagli
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Успокойте страстите :albino: .
0x00000000
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

aye karumba написа:siguren sym, che e otkazal na Harvard, Princeton i LSE i za tva sq si e u Sofiq
Ееее, обиждаш ме. Къде ме пращаш? Под достойнството ми е, само да кандидатствам на такива места.
САМО СУ и това е истината!

п.п. да, могат да се объркат сметките. На първа 841 цепи мрака. То това е интересното на упражнението. С голяма фантазия трябва да се нарече задача за СУ!

Къде другаде имаш сметки? (3-sqr(10))/2.
локалните екстремуми...
па има си...

ОК, де. За изпит става въпрос.

Докъде я докарахме. Сметките да са тежестта на изпита, а не елемента на мислене.

А за решенията... Ние седиме и се пържиме на Слънцето за такива като тебе, бе идиот. И мислиш ли, че ей на така - клатя си оная работа и развявам разни хартийки, правя се на клоун да обслужвам куп кретени като тебе... и за какво? Да си видите какви сте ги надробили, защото все спецове има по залите. И така като гледам в цялото ФМИ все едни спецове... От година на година по-зле. А болшинството - нямате желание да гледате? Еба ти.

Има си и точни, разбира се. Ама те са по-малко.

Едно момиченце ме изпълни. Беше много радостна. Сигурно ги е отвяла с парцалите тея задачи. Пожелавам й да сме колеги от наесен. Подскачаше: "Това решенията ли са?" Аз - "да, заповядайте, 1 левче". Като че ли се смути. Аз - "симпатична си ми, заповядай, подарък". За един лайнян лев да й секна радостта? Ега ти престъплението. Майка й - "дай на момчето едно левче". Аз - "моля ви се, не. Успех ви желая." Аз съм Илиян Илиев и каквото кажа, това е! Аре некой сега да ми каже нещо! Мамицата му ше еба!
Ами не е знаела, че струват. Преди писах във форума за тази инициатива, цъкнете. А аз си правя перфектна организация. Всичко изрядно по конец, моя запазена марка. Знаеше се, кой човек на кое звено ще ви обслужва от предния ден. А сега не се знае, кой ще дойде. След едни цигании (те си знаят смотаняците) през ноември не ми се занимаваше с обществена дейност (така да я нарека) във ФМИ до ден днешен. Ама аре сега пак да се отзова, защото цялото безхаберие не ще глас.

Днес исках, да дойда като на гости, само вземам кутията и решенията и слизам към Ректората. Да, ама не би. Пак аз и една колежка бяхме прецаканите. Сгъвахме кутии в последния момент. Тиксото свърши, качам се горе да търся, а Бабев ми се отваря, че нямал тиксо. Само остана да си беше започнал псувните по адрес ФСС-то. Намерих. И въпреки последния момент, пак си бяха оформени кутиите.

Да си правя и да не си правя реклама, това е положението. Питайте доц. Тодорова (бившата зам. деканка на бакалаврите), питайте доц. Бойчева (сега е зам. декан на бакалаврите)

Илиян Илиев, Математика и информатика 3 курс

Със здраве!
Изображение
aye karumba
В началото бе словото

Мнение от aye karumba »

mnogo si nad neshtata prosto...3 kurs matematika i informatika i tuka sq kolko mi bili lesni zadachite, i kolko bili po-typi drugite. Az pak ti povtarqm che drugo e na izpiti pod naprejenie moje da ne ti shtrakne neshto za nekoq zadacha ot po-trudnite kolkoto i lesno da e kato go vidish
ama s takiva kato tebe nema kvo da si gubq vremeto da sporq
nelusha
В началото бе словото

Мнение от nelusha »

Колко задачи решихте на изпита?
Някой решил ли е и 10-те? :?:
viper
В началото бе словото

Мнение от viper »

nelusha написа:Колко задачи решихте на изпита?
Някой решил ли е и 10-те? :?:
Като питаш не е зле да кажеш и ти как си се справил...

Аз реших първите седем и осмата на половина :?
калоян
В началото бе словото

Мнение от калоян »

На тоя линк, дето уж трябва да са решенията дето е даден в началото на страницата има за няква олимпиада.Моля кажете колко получавате на оная с пирамидата.На десета егаси тъпото- мислил съм си че центъра на окръжността е в т.О, а то се допирала до абсцисата в т.О SHIT.И в ТУ така се прецаках на оная с розите.Мислих че се търси вероятност егаси идиота съм
калоян
В началото бе словото

Мнение от калоян »

Еми хора намерих решенията имало си ги е на линка, извинявам се :oops:
tally.w
В началото бе словото

Мнение от tally.w »

решенията си ги има на сайта на ФМИ, просто за по-нетърпеливите като мен (когато кандидатствах преди 2 год) ги има и веднага след изпита, което е супер удобно;
и 10лв щях да дам тогава, така се бях изпопритеснила, ама като видях, че по отговори ми съвпадаше всичко-си отдъхнах, така че никой не ви кара да ги купувате, просто за тези, които нямат нерви да изчакат да се приберат и да седнат пред компютрите, е едно улеснение и успокоение
benga
В началото бе словото

Мнение от benga »

Гледам си аз какво е писал Бетон, и не мога да си замълча..якои хора просто обичат математиката, и освен това се мислят за много велики само защото я разбират. Но Бетон, ще те разочаровам защото има много по-важни неща от това. Аз нищо не направих на тоя изпит, не ме е и яд,защото не искам да уча в Су,малко е остаряла системата май. Хайде успех на всички и недейте да се превъзнасяте така.Грозно е и е тъпо.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

aye karumba написа:mnogo si nad neshtata prosto...3 kurs matematika i informatika i tuka sq kolko mi bili lesni zadachite, i kolko bili po-typi drugite. Az pak ti povtarqm che drugo e na izpiti pod naprejenie moje da ne ti shtrakne neshto za nekoq zadacha ot po-trudnite kolkoto i lesno da e kato go vidish
ama s takiva kato tebe nema kvo da si gubq vremeto da sporq
Продължаваш ли?
Никак не съм в настроение.
И хайде някои първо да си оправят човешкото отношение и комуникативните способности, та тогава да започваме да говорим за математика.
Ако ще някои да са решили всичките задачи за 10 минути, някак си при следните случки, им увисват всякакви мераци за висше.
benga написа:Гледам си аз какво е писал Бетон
Само вижте highlights-a:
- Здравейте, решихте ли задачите? Бихте ли желали да видите решенията?
- Всичко - дъвчейки ти като коза насреща. Тоя плюе си дъвката извън коша и: Не ми трябват решенията - жестикулирайки с ръка.

50% излизат говорейки по телефон, аз не ги заговарям, обаче колегите решиха да заговорят една. На обичайния въпрос се отговаря с:
- Ъ? - сваляйки си телефона от ухото. Продължава с едно: "оффф" и си продължава.

Някои бегат от нас като от прокоба. Поредния, на когото сме се излъгали да предложим:
Смръщва вежди, отглежда кутията, забучвайки поглед в земята и издавайки едно нечленоразделно: "Мууууу"

Един от всичките, които решават да те ползват за указателна табела:
- Откъде се излиза?
- Здравей! Коя посока ти трябва?
- Не знам. Да изляза!
- Така не мога да ти помогна. През тунела е към Орлов мост, нагоре е към Народната библиотека.
- Ами май към Орлов мост - тръгвайки към тунела.
След малко го виждам и хилейки се като да не казвам - май нагоре.

Ето смешки и с родители.
- Откъде ли ще излезе (б.а. сина й)?
- Госпожо, това е единствения изход - опитвайки се да я успокоя.
- Ама дали оттука ще излезе?
- Би трябвало, освен ако не реши да ползва прозорците...

Комедия или трагедия?

Аз стоях до изхода, а колегите от време на време обслужваха по пейките под дърветата.
Излиза Ася Русева да си почине навън и аз й правя компания. По едно време идва един господин.
- Бате, чаках те дойдеш, да дойдеш... дай едно.
Аз мислех, че се казва "извинете, че ви прекъсвам", "простете за неудобството"...

И сега една госпожа покори тоталния Номер едно.
- Ами аз Ви чаках да дойдете в кафето...

Добре, че не каза Надежда 3, а се спря само до кафето.
Изображение
nelusha
В началото бе словото

Мнение от nelusha »

Ами не съм доволна от себе си.Първите 6 съм ги решила и съм получила отговорите.6-та съм я направила по различен от авторите начин.И се надявам на някоя точка от другите 2 задачи,по които писах.Оценка между 4 и 5 (надявам се между 4.50 и 5).
Явно мисля много бавно,защото задачите ми се струват не толкова трудни,но 10-та дори не я прочетох.9-та ме забави с 1000000 изчислителни грешки и накрая пак не получих отговора :cry:
Общо взето ще се ходи и на редовен изпит. :roll:
Ами това е от мен.Радвайте се-1 конкурентка по-малко :P
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”