Жунрналистика-време е
Модератор: Boromir
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
846 74 29 и 9308 380
ТОВА СА ТЕЛЕФОНИТЕ ЗА СПРАВКИ В СУ И СЕ НАДЯВАМ ТОВА ДА Е ПОСЛЕДНИЯТ ПЪТ, КОГАТО ЩЕ ГИ ПИША!
ТОВА СА ТЕЛЕФОНИТЕ ЗА СПРАВКИ В СУ И СЕ НАДЯВАМ ТОВА ДА Е ПОСЛЕДНИЯТ ПЪТ, КОГАТО ЩЕ ГИ ПИША!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
туко що им се обадих, бяха много мили. разговора протече така:
- Здравейте, знам, че ви е дошло до гуша да слушате този въпрос, но кога ще има резултати по журнлистика?
(смях, мнооого приятен мъжки глас:)
- Ами, госпожице, най-вероятно тази вечер след 18ч. ще бъдат изнесени в интернет.
-Благодаря, приятен ден.
- Здравейте, знам, че ви е дошло до гуша да слушате този въпрос, но кога ще има резултати по журнлистика?
(смях, мнооого приятен мъжки глас:)
- Ами, госпожице, най-вероятно тази вечер след 18ч. ще бъдат изнесени в интернет.
-Благодаря, приятен ден.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не беше отправено специално към теб. Просто имам чувството, че на всеки кръгъл час някой пита за тези телефони и аз съм единствената, която отговаря. Затова го болднах, да се вижда и да се избегне 10000000000-ното питане!! 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
-
little_secret
- В началото бе словото
-
little_secret
- В началото бе словото
-
little_secret
- В началото бе словото
-
little_secret
- В началото бе словото
и аз съм така... не мога в момента нищо да чета заради резултатите от писмения.. ужасно е. иначе чета вестници ама гледам от седмичниците,че подбират най-важното инфо от седмицата, гледам новини, и от време на време някои полит. предавания,ама наистина е от време на времеbubble написа:Мила, много благодара, че сподели тази ценна информация. Значи няма да си губя времето пред пц-то.
Да попитам нещо - вие как се готвите по журналистика устен, защото мен така ми е нервно за журналистиката писмен, че нито ми се занимава да чета вестници, нито нищо.
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Баси! Според мен е леко тъпо изпитите по журналистика да включват въпроси от политическия живот. Някои може да искат да станат... модни репортери например. Какво ги касаят тях "Досиетата ДС"? Иначе и аз чета вестници, но в икономическите например всичко ми е като в облак мъгла... като си нямам понятие от икономика, как да ги разбирам?