Жунрналистика-време е

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
bubble
От дъжд на вятър

Мнение от bubble »

blood countess,добре си се ориентирала, но за съжалене не мога да ти помогна.. :?
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

846 74 29 и 9308 380
ТОВА СА ТЕЛЕФОНИТЕ ЗА СПРАВКИ В СУ И СЕ НАДЯВАМ ТОВА ДА Е ПОСЛЕДНИЯТ ПЪТ, КОГАТО ЩЕ ГИ ПИША!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
bijutera
В началото бе словото

Мнение от bijutera »

Съжалявам, че отново съм питал, след като явно много хора преди мен са питали, но не съм чел всички теми и мнения и затова. Мерси все пак, обещавам да не досаждам с глупави въпроси :wink:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

туко що им се обадих, бяха много мили. разговора протече така:

- Здравейте, знам, че ви е дошло до гуша да слушате този въпрос, но кога ще има резултати по журнлистика?
(смях, мнооого приятен мъжки глас:)
- Ами, госпожице, най-вероятно тази вечер след 18ч. ще бъдат изнесени в интернет.
-Благодаря, приятен ден.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Не беше отправено специално към теб. Просто имам чувството, че на всеки кръгъл час някой пита за тези телефони и аз съм единствената, която отговаря. Затова го болднах, да се вижда и да се избегне 10000000000-ното питане!! :lol:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

bubble
От дъжд на вятър

Мнение от bubble »

Мила, много благодара, че сподели тази ценна информация. Значи няма да си губя времето пред пц-то.
Да попитам нещо - вие как се готвите по журналистика устен, защото мен така ми е нервно за журналистиката писмен, че нито ми се занимава да чета вестници, нито нищо.
little_secret
В началото бе словото

Мнение от little_secret »

А на стената кога ще ги изнесат? :?
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

изнасят ги едновременно
you have to keep
breaking your heart
until it opens
little_secret
В началото бе словото

Мерси :)
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

ти в тоя клинч да не би да се разходиш до стената?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
little_secret
В началото бе словото

Ами да,нямам избор,няма да имам нет по-късно :(
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

говори ми, аз съм секретарка в интернет доставчик и днес ми се схвана ченето от повтаряне на "поради бурята е проблема, колегите работят по отстраняването му" :lol: :lol: :lol:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
little_secret
В началото бе словото

ОООООО хахаахаха яснооо милатаааааа :lol:
Аватар
dizdemona
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от dizdemona »

bubble написа:Мила, много благодара, че сподели тази ценна информация. Значи няма да си губя времето пред пц-то.
Да попитам нещо - вие как се готвите по журналистика устен, защото мен така ми е нервно за журналистиката писмен, че нито ми се занимава да чета вестници, нито нищо.
и аз съм така... не мога в момента нищо да чета заради резултатите от писмения.. ужасно е. иначе чета вестници ама гледам от седмичниците,че подбират най-важното инфо от седмицата, гледам новини, и от време на време някои полит. предавания,ама наистина е от време на време :)
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Баси! Според мен е леко тъпо изпитите по журналистика да включват въпроси от политическия живот. Някои може да искат да станат... модни репортери например. Какво ги касаят тях "Досиетата ДС"? Иначе и аз чета вестници, но в икономическите например всичко ми е като в облак мъгла... като си нямам понятие от икономика, как да ги разбирам?

Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”